Musikk

15% på et enormt utvalg musikkutstyr

Nå kan vi endelig tilby en særs gunstigt rabattordning på musikkinstrumenter og -utstyr: Du får 15% på veiledende priser - både på nett og i butikk. Rabattkoden får du i appen eller ved å kontakte Kulturfordel.

+Gitar +Bass +Forsterkere +Trommer og perkusjon +Blås og belg +Innspilling og studio +Lydanlegg og PA

Besøk Gitarhuset.no

Norsk digital musikkdistributør

Indigoboom er en norsk digital musikkdistributør for artister og band som vil gi ut musikken sin selv. Kort forklart betyr dette at dersom du har musikk du vil ha ut på Spotify, TIDAL, iTunes og alle de andre, kan du registrere deg hos dem, laste opp musikkfiler og coverbilde, så sørger de for at musikken din blir tilgjengelig der du ønsker og utbetaler royalties for salg til deg/dere. Som medlem i Norsk musikkråd får du platinum-medlemskap til basispris.

Mer info

Strøm musikk i Hifi-kvalitet

TIDAL er en global, eksperimentell underholdningsplattform bygget for fans av artister fra hele verden. TIDAL-medlemmer kan nyte eksklusivt og kuratertinnhold som knytter artister direkte til sine fans på utallige måter. Tjenesten tilbyr HIFI-lyd i CD-kvalitet, musikkvideoer i høy oppløsning, en mulighet til
å oppdage nye artister gjennom TIDAL Discovery, samt unike opplevelser via Tidal X. TIDAL er tilgjengelig i over 46 land med mer enn 40 millioner låter og nesten 100.000 videoer i høy kvalitet. Vi har gleden av å kunne tilby deg et gratis 3 måneders prøveabonnement på Tidal Hifi (ordinært kr 597,-) Kode og tilgang fås ved å henvende deg til din medlemsorganisasjon eller Kulturfordel.


Besøk partnersiden vår her

Merch + musikk= sant!

Profildesign leverer produkter med god funksjon og kvalitet, samtidig som at elementer i kundens profil gjenspeiles og blir en integrert del av produktet. De har den den nødvendige kunnskapen om produksjon, slik at produktet kan produseres til en fornuftig pris. Nå kan ditt lag og forening få produsert hva det skulle være innen t-skjorter, hoodies, nøkkelbånd og andre effekter. Norsk musikkråd får opptil 25% rabatt på alle produkter.

Les mer her

Gullabonnement til Basic-pris

Musikkpraksis er Norges største fagblad for musikere og studiobransje. Bladet kommer ut seks ganger i året, og inneholder nyheter, produkttester. brukerveiledninger, intervjuer og mye mer. Siden starten i 1984 har Musikkpraksis vært en uunværlig kilde for gitarister, keyboardister, lydteknikere og andre som arbeide rmed lyd og musikk på hobbybasis, eller i profesjonell sammenheng. Bladet kan skilte med 40.000+ lesere. Få tilgang på MPs rikholdige arkiv, glimrende markedsplass, og ikke minst få fem rykende ferske utgaver i postkasssen:

Bli Gullabonnent på Musikkprakis for kun kr 499,- inklusive porto

Formstøpte ørepropper

Hantek Audio AS holder til på Lambertseter i Oslo og lager formstøpte ørepropper og in ear-systemer. Medlemmer i Norsk musikkråds medlemsorganisjoner får 10 - 15 % rabatt mot fremvisning av medlemsbevis eller APP. Avtrykk tas fortrinnsvis i produsentens lokaler, men det er mulig å gjøre dette andre steder enn i Oslo. Ta vare på ørene dine og lytt bedre - med skikkelige, håndlagde produkter!

hantek.no