Konferanse 2014

28.11.2014 14:08 Skrevet av

I 2014 ble landskonferansen erstattet av Akershus musikkråds RegionØst-konferanse for lokale musikkråd. Det ble åpnet for deltakelse fra hele landet.

God deltakelse på spennende konferanse for lokale musikkråd

Nesten 30 deltakere fra både Østlandet, Vestlandet og Trøndelag var meget fornøyde med årets utvidede "RegionØst"-konferanse. Programmet spente fra Krafttak for Sang, via Sosiale medier til Musikklivets kommunevalgkamp 2015. Via både Statsbudsjett, Hvordan arbeide for gode musiklokaler og presentasjon av Maler og hjelpemidler for arbeidet i lokale musikkråd. En engasjert forsamling bidro til å konkretisere de forskjellige temaer og innlegg på en god måte - og selvsagt ble det også tid til prat og diskusjoner også utenfor selve konferanselokalet.


Konferansen på Hamar 2015

Den årlige landskonferansen for lokale musikkråd var i år lagt til Hamar, med start umiddelbart etter Musikkrådets og Studieforbundets landskonferanse om musikklokaler. Over 30 deltakere fra lokale musikkråd over store deler av landet deltok, fikk med seg mange gode foredrag, nyttige gruppearbeid og god inspirasjon til det videre arbeidet i egen kommune.

Konferansen på Hamar 2015 - les hele saken

Konferanse 2012

Fulltegnet konferanse om samarbeid i musikklivet

Konferanse 2012 - les hele sakenKonferanse 2010

Foredrag, referater og oppsummeringer fra landskonferansen for lokale musikkråd

Konferanse 2010 - les hele saken