Velkommen til Lørenskog musikkråd

Lørenskog musikkråd er en paraplyorganissjon for det frivilige musikklivet i lørenskog. Vi arbeider for å bedre forholdene for musikklagene våre, og ønsker å ha en god kontakt både med musikklagene og med Lørenskog kommune.

Vi har også god kontakt med Akershus musikkråd, som hjelper oss med mye av det vi holder på med.

På sidene våre finner du kontaktinformasjon til oss, oversikt over medlemmene våre og noen av de mest sentrale dokumentene våre (vedtekter, årsmeldinger etc). For mer informasjon, ta gjerne direkte kontekt med oss pr epost eller telefon.

Bli gjerne venn med oss på Facebook - der finner du mer løpende informasjon.

LES MER OM MUSIKKRÅDET VÅRT HERLørenskog nominert til årets musikkommune 2014

Lørenskog ble sammen med kommunene Hamar og Radøy nominert til den gjeve tittelen som Norges musikkommune i 2014. Prisen ble delt ut for andre gang av Norsk musikkråd sitt Musikkting på Hamar 30. mai 2015.

Norges tre beste musikkommuner i 2014

/share/mime/pdf.gifSøknad Norges musikkommune 2014
(arets-musikkkommune-2015.pdf, 2MB)

Distriktsmesterskap for korps 2016

Lørenskog er nok en gang vertskap for Distriktmesterskap for korps. Mesterskapet har gjennom årene byttet navn flere ganger, men mesterskapet har vært arrangert i Lørenskog siden 1969. Det er i år 46. gang mesterskapet går av stabelen. Mesterskapet samlet i 2015 hele 61 korpsenheter fra Akershus, Buskerud, Oslo og Østfold. Nå i 2016 forventer vi enda flere deltakere da 1. divisjon skolekorps flyttes i sin helhet tilbake til Lørenskog. Samtidig oppretter man en ny 4. divisjon skolekorps. I løpet av helgen vil man kunne få høre musikk på meget høyt musikalsk nivå. Korpsene viser i mesterskapet at korps er så mye mer enn 17. mai.

Mesterskapet er åpent for publikum, og dette er virkelig helgen for å nyte spilleglede og musikk på et høyt nivå. Mesterskapet strekker seg over 3 dager, og billetten man kjøper gjelder for en hel dag på begge arenaer.

Lørenskog Skolekorps, Lørenskog Musikkorps og Norges Musikkorps Forbund-Øst er arrangører av mesterskapet og vi ønsker alle hjertelig velkommen til Distriktmesterskapet 2016.

Sted: Lørenskog hus og samfunnshuset
Tid: Fra fredag 15. til søndag 17. april
Billetter: Selges i døren på arrangementsdagene.
Pris: Voksne 80 kroner, barn under 16 år og honnør 40 kroner.

Du finner flere detaljer på siden til Lørenskog hus