Velkommen til Lørenskog musikkråd

Lørenskog musikkråd er en paraplyorganissjon for det frivilige musikklivet i lørenskog. Vi arbeider for å bedre forholdene for musikklagene våre, og ønsker å ha en god kontakt både med musikklagene og med Lørenskog kommune.

Vi har også god kontakt med Akershus musikkråd, som hjelper oss med mye av det vi holder på med.

På sidene våre finner du kontaktinformasjon til oss, oversikt over medlemmene våre og noen av de mest sentrale dokumentene våre (vedtekter, årsmeldinger etc). For mer informasjon, ta gjerne direkte kontekt med oss pr epost eller telefon.

Bli gjerne venn med oss på Facebook - der finner du mer løpende informasjon.

LES MER OM MUSIKKRÅDET VÅRT HERAdventskonsert

Lørenskog Damekor og Lørenskog Mannskor holder Adventskonsert i Fjellhamar kirke. De har med seg Rælingen Kulturskoles Juniorkor og Mellomkor, samt musikerne Freddy Hoel Nilsen (piano) og Petter Aamot Vangstein (bass). Dirigenter er Ingrid Dominique og Kjetil Aamann.

Det blir preken ved kapellan Elisabeth Lund.

Sted: Fjellhamar kirke
Tid: Søndag 11. desember 2016 kl. 16.00 og 18.30

Pris: Voksne kr 150, barn (7–15 år) kr 50
Billetter selges ved inngangen.


 

Jul for swingende

Ta et par timer fri fra julestria!

Lørenskog musikkorps inviterer til førjulsstemning i Storstua sammen med en av Lørenskogs store sønner, Even Kruse Skatrud, som dirigent. Solister for konserten er Underholdningsvogna (Kjersti Vatnan Ekman fra Nes, Maiken Stølan Krokan fra Gjerdrum og Benedicte Barra Kvinge fra Sotra). Even Kruse Skatrud er en ekte Lørenskog-gutt som selv har spilt i korps i bygda i mange år. Nå er han en velkjent jazztrombonist, arrangør, komponist og dirigent, og LMK er stolte over at han skal stå foran korpset til denne julekonserten.

Vi gleder oss allerede til jul!

Tid: Søndag 11. desember kl. 19.00
Sted: Storstua i Lørenskog hus

Bestill billetter på nettsidene til Lørenskog hus

Korpspirater

Det blir skummelt på årets forestilling med Lørenskog skolekorps. Det kryr av skumle pirater, som er snille om dagen, men grusomme hver kveld. Instrumenter forsvinner og mystiske ting skjer. Og får Frida lov til å starte i korpset?

Du får svaret om du tør å ta turen til Kjenn.

Tid: 15.-17. februar 2017
Sted: Kjenn samfunnssal

Lørenskog nominert til årets musikkommune 2014

Lørenskog ble sammen med kommunene Hamar og Radøy nominert til den gjeve tittelen som Norges musikkommune i 2014. Prisen ble delt ut for andre gang av Norsk musikkråd sitt Musikkting på Hamar 30. mai 2015.

Norges tre beste musikkommuner i 2014

 

/share/mime/48/pdf.png Søknad Norges musikkommune 2014
(arets-musikkkommune-2015.pdf, 2MB)

Kontakt oss

Lørenskog musikkråd

Nettsted: www.musikk.no/lorenskog
E-post: marit.andersen@amedia.no

Leder: Marit S. Andersen

VIS KONTAKTSKJEMA