Johannes Brahms i Lørenskog Hus

Lørenskog Mannskor holder konsert i Lørenskog Hus.

Etter hva leder av kulturhuset opplyser er dette den første konserten av slikt slag som arrangeres i Storstua. Lørenskog mannskor ønsker alle velkommen til konserten.

Sted: Lørenskog Hus, Storstua

Tid: 5. november kl 1800

Billetter kjøpes i Lørenskog Hus
Pris: kr. 210,- (Barn: 50,-)

Lørenskog mannskor med venner

Lørenskog mannskor har en stor venneflokk, og torsdag 30. mars samles mange av dem til konsert i Fjellhamar kirke hvor du kan høre en rekke godbiter fra tidligere musikalske samarbeid.

I tillegg til Lørenskog mannskor, deltar disse utøverne:

  • Trond Granlund
  • Roar Vangen
  • Anne Marte Slinning
  • Petter Aamot Vangstein
  • Freddy Hoel Nilsen
  • Åge Tovan
  • Lørenskog damekor

Last ned plakaten her.

Billetter kan du kjøpe ved inngangen. Prisen er 200 kroner for voksne og 50 kroner for barn.

Fjellhamar kirke, 30. mars 2017 klokka 19:30.Adventskonsert

Lørenskog Damekor og Lørenskog Mannskor holder Adventskonsert i Fjellhamar kirke. De har med seg Rælingen Kulturskoles Juniorkor og Mellomkor, samt musikerne Freddy Hoel Nilsen (piano) og Petter Aamot Vangstein (bass). Dirigenter er Ingrid Dominique og Kjetil Aamann.

Det blir preken ved kapellan Elisabeth Lund.

Sted: Fjellhamar kirke
Tid: Søndag 11. desember 2016 kl. 16.00 og 18.30

Pris: Voksne kr 150, barn (7–15 år) kr 50
Billetter selges ved inngangen.


 

Jul for swingende

Ta et par timer fri fra julestria!

Lørenskog musikkorps inviterer til førjulsstemning i Storstua sammen med en av Lørenskogs store sønner, Even Kruse Skatrud, som dirigent. Solister for konserten er Underholdningsvogna (Kjersti Vatnan Ekman fra Nes, Maiken Stølan Krokan fra Gjerdrum og Benedicte Barra Kvinge fra Sotra). Even Kruse Skatrud er en ekte Lørenskog-gutt som selv har spilt i korps i bygda i mange år. Nå er han en velkjent jazztrombonist, arrangør, komponist og dirigent, og LMK er stolte over at han skal stå foran korpset til denne julekonserten.

Vi gleder oss allerede til jul!

Tid: Søndag 11. desember kl. 19.00
Sted: Storstua i Lørenskog hus

Bestill billetter på nettsidene til Lørenskog hus

Korpspirater

Det blir skummelt på årets forestilling med Lørenskog skolekorps. Det kryr av skumle pirater, som er snille om dagen, men grusomme hver kveld. Instrumenter forsvinner og mystiske ting skjer. Og får Frida lov til å starte i korpset?

Du får svaret om du tør å ta turen til Kjenn.

Tid: 15.-17. februar 2017
Sted: Kjenn samfunnssal

Distriktsmesterskap for korps 2016

Lørenskog er nok en gang vertskap for Distriktmesterskap for korps. Mesterskapet har gjennom årene byttet navn flere ganger, men mesterskapet har vært arrangert i Lørenskog siden 1969. Det er i år 46. gang mesterskapet går av stabelen. Mesterskapet samlet i 2015 hele 61 korpsenheter fra Akershus, Buskerud, Oslo og Østfold. Nå i 2016 forventer vi enda flere deltakere da 1. divisjon skolekorps flyttes i sin helhet tilbake til Lørenskog. Samtidig oppretter man en ny 4. divisjon skolekorps. I løpet av helgen vil man kunne få høre musikk på meget høyt musikalsk nivå. Korpsene viser i mesterskapet at korps er så mye mer enn 17. mai.

Mesterskapet er åpent for publikum, og dette er virkelig helgen for å nyte spilleglede og musikk på et høyt nivå. Mesterskapet strekker seg over 3 dager, og billetten man kjøper gjelder for en hel dag på begge arenaer.

Lørenskog Skolekorps, Lørenskog Musikkorps og Norges Musikkorps Forbund-Øst er arrangører av mesterskapet og vi ønsker alle hjertelig velkommen til Distriktmesterskapet 2016.

Sted: Lørenskog hus og samfunnshuset
Tid: Fra fredag 15. til søndag 17. april
Billetter: Selges i døren på arrangementsdagene.
Pris: Voksne 80 kroner, barn under 16 år og honnør 40 kroner.

Du finner flere detaljer på siden til Lørenskog hus


 

Aktiviteter, Lørenskog musikråd

Lørenskog musikkråd har noen egne aktiviteter, men hovedaktiviteten skjer i de enkelte medlemslagene. Lørenskog musikkråd ønsker å være et bindeledd mellom musikklivet og kommunen, og har jevnlige møter med kulturkontoret. Ta kontakt med oss dersom du vil ha vår hjelp i kontakt med Lørenskog kommune.

Konsert på AHUS

På julaften kl 12.00 synger St. Laurentiuskoret på AHUS.

Adventskonsert

Lørenskog damekor og Lørenskog mannskor innbyr til adventskonsert.

Dame- og mannskoret startet opp med felles adventskonsert i Fjellhamar kirke 1998. Konserten er blitt så populær at den fyller kirken to ganger hver 3. søndag i advent hvert år. Konserten i år blir avslutningen på mannskorets 95 års jubileum. Damekoret rundet 40 år i fjor. Det vil korene markere med en del nye sanger og arrangementer.

Korenes dirigenter, Ingrid Dominique og Kjetil Aamann, leder konserten. Kjetil har arrangert en juleversjon av «Isn`t she lovely» som garantert vil gi publikum julestemning.

Musikerne Freddy Hoel Nilsen og Petter Aamot Vangstein vil bistå sangerne. Kapellan Elisabeth Lund vil tradisjonen tro si noen ord.

Billetter selges ved inngangen.
Pris: Voksne kr 150, barn (7-15 år) kr 50
Sted: Fjellhamar kirke
Tid: 13. desember 2015 kl 16.00 og 18.30

Jul for svingende

Gikk du glipp av fjorårets koseligste julekonsert i Lørenskog hus? Fortvil ikke, nå har du sjansen på ny! Lørenskog musikkorps inviterer til skikkelig førjulsstemning i Storstua, og byr både på vakre juletoner og julemusikk det swinger av.

Korpset har fått med seg tidligere IDOL-deltaker og skuespiller Kirsti Sørlie Hansen til å bidra med flott sang på konserten.

Tid: Onsdag 9. desember kl 19.30
Sted: Lørenskog hus, Storstua
Billetter kan bestilles via Lørenskog hus' sider.

Julekonsert skolekorpset

Alle enhetene i Lørenskog skolekorps spiller julekonsert.

Sted: Skårer kirke
Tid: 8.desember kl 18.30

Gudstjeneste Fjellhamar kirke

Vasshjulet Tut og Blæs spiller i gudstjenesten 6.desember kl 18.

Folk og røvere i Kardemomme by

Velkommen til Skogblomsten JUBA sin forestilling «Folk og røvere i Kardemomme by».

Ønsker du en hyggelig førjulsopplevelse for hele familen, så er det muligheter for å se hele gjengen i Kardemomme by.

Sted: Lørenskog hus, Storstua

Fredag 4.desember kl 18.00
Lørdag 5.desember kl 13.00 – Ekstraforestilling!
Lørdag 5.desember kl 16.00
Søndag 6.desember kl 16.00

Billetter kan bestilles via Lørenskog hus. 200 kr/150 kr (barn)

Musikalaften med Lørenskog veterankorps

Lørenskog Veterankorps har vært aktivt i over 30 år og består av en en sprek og spilleglad besetning på drøyt 50 medlemmer.

Korpset er i en meget god utvikling og dirigeres av den engasjerte og dyktige dirigenten Knut Andersen. Denne kvelden inviterer de, med sine spennende gjester, til en underholdende og innholdsrik konsert, fylt med flott musikalmusikk fra flere av de store innen genren.

Det er bare å komme og la seg underholde!

Tid: Søndag 29. november kl 18.00
Sted: Lørenskog hus - Storstua
Billetter kan bestilles via Lørenskog hus' sider.

Musikkprisen 2015

Lørenskog musikkråd ønsker å vise at vi setter pris på den innsats som ytes på kulturfronten blant barn og unge i Lørenskog. I trygge rammer på gode konsertarenaer kan dette være med på å skape bedre vilkår og større anerkjennelse for unge musikkutøvere i bygda vår. Musikkprisen arrangeres i samarbeid med Lørenskog musikk- og kulturskole.

Les mer på sidene til Lørenskog Musikk- og Kulturskole.

Sted: Prøvesalen, Lørenskog hus, 6. etg.
Tid: Lørdag 28. november kl. 11.00

St. Laurentiuskoret - 50 års jubileum - julekonserter

Konserten har et variert program som skaper den gode julestemningen ved inngangen til julehøytiden. Koret fremfører kjente og kjære julesanger fra mange land, inkludert Stille Nacht, O helga natt og Alnæs' Julemotett.

Koret har gjennom 50 år, med sin dirigent frem til i år Kjell W. Christensen, fått strålende kritikker, se for eksempel kritikken av vårens jubileumskonsert for fullt hus (375) i Lørenskog kulturhus i Romerikes Blad 09.06.2015:
«Nettopp denne markante stilen, presisjonen, klangen, dynamikken og stemmebruken gjør St.Laurentiuskoret verd en 7´er på terningen.»

Kom og nyt klangen St. Laurentiuskoret er kjent for, med sine ca. 150 korister av begge kjønn fra 8 til 80 år. Nettopp blandingen av barn, unge og voksne gjør klangen unik.

Yngve Haltbakk har i år tatt over som dirigent.

22. november 2015 kl.19.00 i Oslo Domkirke
13. desember 2015 kl. 19.00 i Lillestrøm kirke
20. desember 2015 kl. 17.00 og kl. 19.30 i Skårer kirke

Billetter selges ved inngangen (kontant)
Billettpriser: kr 150 (voksne) - kr 100 (barn/honnør)
For konserten i Oslo Domkirke kan man benytte billettservice.no


Suddenly Music

Lørenskog Damekor og Lørenskog Mannskor presenterer en korkonsert utover det vanlige, med musikk av band som Queen, Pink Floyd og Abba i tillegg til sanger fra musikaler som Lion King, Rent og Wicked.

Opplev en variert konsert med mange høydepunkter både i lite og stort format. Alt bygget rundt et fremragende band bestående av Petter Sørlie Kragstad, Petter Aamodt Vangstein, Jarle Storløkken og Christian Clasén.

Sted: Lørenskog Hus – Storstua
Tid: Søndag 15. november kl. 1600 og kl. 1800
Billetter kan kjøpes via Lørenskog hus' sider.

Lørdagskafe

Vasshjulet Tut & Blæs spiller
14. november 2015 kl 12.00 i Fjellhamar kirke

Fritt etter noter - Verdensrommet

Nedtellingen har startet, og 8. november er Lørenskog musikkorps klare til å lette fra Teatersalen i Lillestrøm kultursenter, og fly ut i verdensrommet.

I likhet med mange komponister har Lørenskog musikkorps også blitt inspirert av stjerner og planeter, og korpset med gjester vil ta deg med på en episk reise ut i verdensrommet. Du får blant annet høre musikk fra Gustav Holsts "Planetene", John Williams’ "Star Wars" og Frank Sinatras legendariske "Fly me to the Moon", skrevet av Bart Howard.

Tid: Søndag 8. november kl 18.30
Sted: Lillestrøm kultursenter, Teatersalen
Billetter kan bestilles via Lillestrøm kultursenters sider

Huskonsert på Kjenn

Lørenskog skolekorps og Lørenskog musikkorps har felles konsert i samfunnssalen på Kjenn onsdag 23. september.
Gratis inngang.

Jubileumskonsert med St. Laurentiuskoret

Jubileumskonsert med St. Laurentiuskoret

St. Laurentiuskoret fyller 50 år og slår på stortromma med jubileumsforestillingen "St. Laurentiuskoret 50 år: Memory Moments – en jubileumsforestilling".

Alle korets medlemmer fra 7-80 år vil være på scenen og vise høydepunkter fra korets suksessfulle forestillinger og konserter gjennom 50 år. Vi kan love perler fra musikaler, opera, pop og klassisk musikk. Kostymer, dramatisering, orkester og dans vil være med på å løfte forestillingen, men først og fremst skal koret gjøre det de kan aller best: nemlig å synge!

Koret vil med denne forestillingen også hylle sin trofaste dirigent gjennom 50 år, Kjell W. Christensen. Dette blir en fest du ikke vil gå glipp av!

Se for eksempel kritikken av deres jubileumskonsert i Romerikes Blad 09.06.2015.

«Nettopp denne markante stilen, presisjonen, klangen, dynamikken og stemmebruken gjør St.Laurentiuskoret verd en 7´er på terningen.»

Spilles i Lørenskog hus, Storstua:
Fredag 18. september kl. 19.00
Lørdag 19. september kl. 14.00 og kl. 18.00
Søndag 20. september kl. 14.00 og kl. 18.00

Billetter kan bestilles på Lørenskog hus' sider.

Julekonsert

Lørenskog musikkorps med dirigent Tarjei Grimsby inviterer til julekonsert i Storstua.

Denne kvelden vil vi servere kjente og kjære julesanger som alle kan, samt noen mer utradisjonelle julesanger.
Kanskje oppdager nettopp du en ny favorittjulesang denne kvelden? Allsangfaktor og god julestemning garanteres!

Ta med venner og familie for en stemningsfull og hyggelig kveld med julemusikk, fri fra mas og kjas. Konserten blir gjennomført med unummererte plasser i Storstua. Det blir satt ut bord og stoler på gulvet for å gi korps og publikum en fin og intim stemning, slik at vi alle får skikkelig julefølelse i løpet av konserten.

Sted: Storstua i Lørenskog hus
Tid: Onsdag 17. desember kl 19.30
Billetter kjøpes via Lørenskog hus sine sider.

Adventskonsert

Lørenskog Damekor, Lørenskog Mannskor og barne- og ungdomskoret Voice inviterer til adventskonsert. Med seg har de Knut Olav Uppstad på orgel, Freddy Hoel Nilsen på piano og Petter Aamot Vangstein på bass.

Dirigenter er Ingrid Dominique, Kjetil Aamann og Hanne Tveter.
Det blir preken ved sogneprest Tor Martin Synnes.

Sted: Fjellhamar kirke
Tid: Søndag 14. desember kl 16.00 og 18.30.
Pris: Voksne kr 150,- og barn (7-15 år) kr 50,-

Julekonsert

St. Laurentiuskoret holder sine tradisjonelle julekonserter i Strømmen Kirke søndag 07. desember kl 19.00, Lillestrøm Kirke torsdag 18. desember kl 19.00 og Skårer Kirke søndag 21. desember 17.00 og 19.30.

Opplev god førjulsstemning med tradisjonell og ny julemusikk fra mange land.

Billetter selges i døra.

Fritt etter noter 2014

Lørenskog Musikkorps har igjen gleden av å invitere til sin årlige showkonsert “Fritt etter noter”.

Årets “Fritt etter noter” er en hyllest til disco- og funkbandet Earth, Wind & Fire. Det er bare å grave frem de gamle discobuksene og platåskoene fra mors loft og ta en minnetur tilbake til det glade 70-tall. Lørenskog Musikkorps stiller med band, blåserekke og vokalist som synger fletta av de fleste.

Sted: Storstua i Lørenskog Hus
Tid: Lørdag 22. november kl. 14.00 og 18.30
For bestilling av billetter og mer informasjon se Lørenskog Hus sine sider.

Prøysens beste & Trond Viggos værste

Skogblomsten JUBA presenterer familieforestillingen Prøysens beste & Trond Viggos værste.

"Prøysens beste" - Prøysen ville i år fylt 100 år og de presenterer derfor en akt med noen av hans beste barnetekster.
”Trond Viggos værste” - ikke fordi sangene er dårlige, men fordi humoren iblant kan være litt av det ville slaget!

Sted: Storstua i Lørenskog hus

Fredag 14. november kl. 18.00
Lørdag 15. november kl. 16.00
Søndag 16. november kl. 16.00

Pris kr. 190,-/130,For bestilling av billetter og mer informasjon se Lørenskog Hus sine sider.

On screen

Tradisjonen tro ønsker Lørenskog skolekorps sitt hovedkorps velkommen til showkonsert. 

I år er tema filmmusikk.

Sted: Storstua i Lørenskog Hus
Tid: Søndag 9. november kl. 18.00
For bestilling av billetter og mer informasjon se Lørenskog Hus sine sider.

Festbobler og stemmeklang

Lørenskog damekor 40 år

Førti feststemte damer med gjester stemmer i med sang og ser med musikalsk og humoristisk blikk tilbake på det som har vært, og fremover mot det som skal bli...

Bli med du også!
Sted: Vasshjulet i Lørenskog hus
Tid: Søndag 2. november kl 14 og 18
For bestilling av billetter og mer informasjon se Lørenskog Hus sine sider.

Marsjfest på Lørenskog

Onsdag 18.juni kl 19.30 inviterer Lørenskog musikkorps og dirigent Tarjei Grimsby til feiende flott marsjkonsert på Festplassen mellom Metro og Lørenskog hus. Da skal korpset bevise at marsjer kan brukes til mer enn å marsjere i 17.maitog med.

Tror du at en marsj er en marsj, så tar du feil, sier korpsets dirigent, Tarjei Grimsby.

Les mer

Lørenskog skolekorps Jubileumskonsert

Hvor: Lørenskog Hus, Storstua
Når: Søndag 3.november Kl. 18.00

Lørenskog skolekorps fyller 75 år, og det feires med en storslått jubileumskonsert i Lørenskogs egen storstue.

Les mer og kjøp billett


 

Lørenskog musikkorps - 60 år

Hvor: Lørenskog Hus, Storstua
Når Lørdag 16.november Kl 14.00 og Søndag 17.november Kl 18.00

Lørenskog musikkorps fyller 60 år og vil i den anledning by på en forykende jubileumsforestilling for hele familien!

Les mer og kjøp billett


 

Magisk jul - Lørenskog Veterankorps

Hvor: Lørenskog Hus, Storstua
Når: Søndag 1.desember Kl 18.00

Gjøgleren, sangeren, tryllekunstneren og buktaleren Haakon Esplo gjentar sammen med Lørenskog Veterankorps suksessen fra desember 2011

Les mer og kjøp billett


 

Gardemusikken kommer til Lørenskog Hus i 2012!

Lørenskog Hus kan presentere en skikkelig godbit til alle korpsentusiaster:
 
Søndag 12.februar kl. 17.00 bør det bli folksomt i Lørenskog Hus. Da vil Gardemusikken besøke Lørenskog Veterankorps for konsert i Storstua. Arrangøren, Lørenskog Veterankorps, vil innlede konserten med et 15-20 minutters program før Hans Majestet Kongens Gardes Musikkorps vil overta scenen og fremføre sitt program som vil vare ca. 1 time. Her blir det musikk i mange sjangre.

Gardemusikken behøver knapt noen presentasjon, spesielt ikke blant korps entusiaster. Det meget spesielle er at korpset, i motsetning til de fleste militærkorps rundt om i verden, kun består av vernepliktige og således skifter korpset alle sine musikanter fullstendig i oktober hvert år. I de aller fleste årganger er for øvrig Romeriks- regionen godt representert med meget solide musikere og dette årets korps er intet unntak.
I tillegg til et meget høyt musikalsk nivå så er korpset en del av Gardens Drillkontingent som er kjent og beundret for sine drilloppvisninger verden over.

Musikantene i Lørenskog Veterankorps gleder seg stort til å få storfint besøk, men det blir en viktig konsert også for Lørenskog veteranene da korpset vil ha generalprøve på sitt selvvalgte nummer i årets Norgesmesterskap for korps som skjer i Trondheim den 23. mars.

Billetter (kr. 150/kr 80) kan kjøpes på Lørenskog Hus sin nettside eller i Lørenskog Hus.

 


15.04.2012

Lørenskog Mannskor - Sound of Lørenskog

Lørenskog Mannskor fyller 90 år i år og vil ha en rekke med jubileumskonserter. Dette blir den første og mannskoret vil i sammen med Lørenskog damekor fremføre utdrag fra kjente musikaler så som Carousel – Les Miserables – Mamma Mia – Sound of Music – South Pacific.

Storstua på Triaden søndag 18. april kl 18:00

Lørenskog veterankorps går i barndommen

Søndag 22. november kl. 16.00 i Storstua på kulturhuset skal Lørenskog Veterankorps arrangere en konsert de aldri har gjort tidligere. Da skal salen fylles med barn i alle aldre, fra 1 – 100 år. Konserten er nok likevel primært for barn i 3 – 12 år.

Sammen med musikeren, tryllekunstneren og buktaleren Haakon Esplo, som bor på Fjellhamar, skal korpset ha en forrykende konsert og forestilling i ca. 90 minutter uten dødpunkter.

Konsertens navn er ”Hokus og Pokus”. Det betyr at det blir både trylling og buktaling, men det blir mye moro i tillegg:
Publikum inviteres til å synge kjente sanger fra Astri Lindgrens Pippi Langstrømpe og Emil i Lønneberg. Sanger fra Dyreparken i Kristiansand, som Julius og Kaptein Sabeltann er også med i konserten. Det mest spennende barna skal være med på er skuespillet ”Ridder Rumpe og Dragen”. Haakon og korpset skal musikalsk og verbalt ta tilhørerne med på et spennende eventyr som ender godt.

Billettene koster kr. 100 for voksne og kr. 50 for barn under 16 år. De kan kjøpes fra korpset på www.lvk1983.no, på telefon 67 90 42 95. De kan også kjøpes i billettautomaten/kiosken på Kulturhuset med et gebyr på kr. 10 pr. billett.

Allehelgenskonsert med Lørenskog Mannskor

Lørenskog Mannskor ønsker velkommen til Allehelgenskonsert i Salemkirken. Det blir en stemningsfull konsert med variert musikk. Hanne Tveter er gjestesolist.

Gruppa "Jubel og fryd" fra Salemkirken vil også delta. På piano: Freddy Hoel Nilsen. Kom og opplev en ny side med det kjente mannskoret. Vi garanterer topp musikalsk kvalitet.

Mer informasjon: www.lorenskog-mannskor.no
Billetter: Voksne klr. 150,- Barn kr. 100,-.
Kjøpes ved inngangen

Velkommen til salsafest

Lørenskog musikkorps inviterer til Salsafest med smektende rytmer og masse god musikk. De fantastiske solistene Sergio Gonzalez og Eduardo Cedeño, begge kjent fra Hovedøen Social Club, bidrar med sang og trommer, og Frank Brodahl spiller halsbrekkende soloer på trompeten sin. Dirigent er Tarjei Grimsby. Med andre ord, en konsert du ikke kan gå glipp av.

Glem det dårlige høstværet for en stund, og drøm deg bort til varmere strøk sammen med Lørenskog musikkorps. Vi gleder oss!

Sted: Storstua, Triaden i Lørenskog
Tid: Søndag 25.oktober klokka 17.00
Billettpriser: kr 150,- for voksne og kr 50,- for barn

Lørenskog Hus

Lørenskog Hus sett fra Solheimveien 112

Den 2. februar startet byggingen av Lørenskog Hus og som alle ser så ruver bygget allerede i området. Se byggets egne hjemmesider som er linket herfra

Lørenskog Damekor med populærkonsert

I anledning Lørenskog Damekors 35 års jubileum inntar koret Fjellhamar kirke til populærkonsert.  Med seg har de sin faste dirigent Ingrid Dominique og pianist Petter S- Kragstad . I tillegg Petter A.Vangstein på bass og Christian S. Clasén på slagverk. Gjester for anledningen er sanggruppa "Enda Kaldere" bestående av Arvid Rønsen Rud, Ole Jørgen Holt Hanssen, Roar Vangen og Jon Haaland.

Konserten avholdes søndag 11. oktober klokken 18.00
Billett priser: Kr.100,-, barn under 12 år kr.50,-

Adventskonsert i Fjellhamar kirke

Lørenskog Damekor og Lørenskog Mannskor inviterer nok enn gang til adventskonsert i Fjellhamar kirke. Det blir to forestillinger søndag 17. desember, kl. 16.00 og kl. 19.00.

Hagens hemmelighet

Lørenskogballettens setter opp en spennende og morsom familiemusikal med dans og musikk og med flotte kostymer. Ta med familien på en uforglemmelig førjulsforestilling !

Forestillingen vises:
Onsdag 28. november kl. 18.30

Torsdag 29. november kl. 18.30

Lørdag 1. desember kl. 15.00

Billettene selges i kultursenterets billettluke eller telefon 67 91 31 31 etter kl. 16.
Billetter kr. 100/60.

Fruen på Losby på besøk i Storstua

Inger Lise Rypdal

Lørdag 20. oktober klokken 18.00 og 20.00 avholdes en konsertversjon av "Fruen på Losby". Scenen vil være Storstua, Lørenskog kultursenter.

Musikken vil denne gang stå i fokus. Et stort, profesjonelt orkester på ca. 12 personer med mange kjente musikere fra distriktet vil akkompagnere solistene Inger Lise Rypdal, Rune Svendsen, Øyunn Bjørge og Hanne Tveter i tillegg til noen overraskelser! Sangere fra lokale kor utgjør det øvrige ensemblet. Det hele ledet av vår nye dirigent Tarjei Grimsby.

For ytterligere informasjon kontakt produsent Nils Petter Tveten, nptveten@c2i.net eller 90 19 45 83.
Billetter kan kjøpes i kultursenteret eller på nett

 

St. Laurentiuskorets adventskonserter 2007

På St. Laurentiuskorets juleprogram står kjente og kjære julesanger sunget på originalspråket krydret med utdrag fra større messer og klassiske verk.

Øvre Rælingen kirke søndag 9.desember kl. 19.00 (NB! Flyttet fra Fet kirke)
Skårer kirke søndag 16.desember kl. 17.00 og 19.30

Dirigent Kjell W. Christensen
Orgel/akk. Yngve Haltbakk

Lørenskog 100 år i 2008

Lørenskog kommunes 100 års jubileum skal markeres med en rekke arrangementer av ulik type gjennom året. I den anledning skal det lages en årskalender som markerer alle disse arrangementene. Derfor ber jubileumskomiteen v/ leder Martin Bjerke om at alle som har planer om konserter eller liknende melder dette inn til kultursjefen, Torkel Sveinhaug snarest. Dels for markedsføring og dels for å koordinere arrangementene.

Det vil også bli arrangert ulike kulturbegivenheter i kommunens regi, men etter utsagn fra siste komitemøte blir ikke våre organisasjoner deltakende i noen av disse.

Merk at det er avsatt øremerkede midler for arrangementer i jubileumsåret som det er anledning å søke om. Se link. Merk søknadsfrister 1. mai og 1. oktober 2007.

Lørenskogs revyskatt

Gjennom mange tiår er det gjennom organisasjonslivet i Lørenskog forfattet og fremført sketsjer, sanger og prologer av kulturhistorisk verdi. Ikke minst i regi av Sheiken som var Lørenskogs revyteater.

Innen våre egne organisasjoner finnes sikkert gjemt i gamle arkiver, skuffer og skap materiale med historisk verdi og for etterslektens skyld så bør dette katalogiseres. Lever materialet eller kopi av det, som kan være tekst og/eller bilder, med forklarende kommentarer til arbeidsgruppa nå. Gruppa er i full gang med arbeidet og har som mål at materiale skal presenteres i 2008 i sammenheng med kommunejubileet.

Kontakt gjerne Fred I Hagen så vil han videreformidle. Telefon 930 18 099 eller e-post.

 

Lørenskog Mannskor med følge krysser Nitelva

Søndag 28. oktober 2007 klokken 18.00 avholdes konsert i Lillestrøm kultursenter hvor Lørenskog viser hav de har å by på av kulturgrupper og -personer. Blandt annet medvirker Bjelleklang, Trond Granlund, dans og kor. Og ikke minst får vi Åge Tovan som konferansier.

Billetter selges i kultursenterets skranke eller på nett

Lørenskog seniorkor

Seniorkoret i Lørenskog er en realitet.

Ungdommens musikkpris

Ungdommens musikkpris for sangere og instrumentalister

Gallerikonsert med Jørn Skogheim & the String Surfers

Jørn Skogheim med gitaren sin

I den kaldeste, mørkeste vinter byr vi på solkrem, paraplydrinker og akustisk latinjazz på årets første gallerikonsert.

Jørn Skogheim er en av Norges fremste gitarister, særlig kjent for sitt samarbeid med musikere i Latvia. Med seg i kveld har han et akustisk ensemble bestående av seg selv på akustisk gitar, Magne Askeland, fiolin og Ketil Aasen, kontrabass.

Konserten er fredag 27. januar kl 18.00 i galleri Skårer.

Lørenskog skolekorps fremfører ABBA

Søndag 22. januar lager Lørenskog skolekorps konsert basert på ABBAs godt kjente musikk. Gjestende band og solister deltar.


Konserten er i Lørenskog Kultursenter og begynner klokken 18.00.
Billetter kr. 125,-/75,- selges i døren eller kan bestilles på telefon 976 24507.

Vinterklang med LMK og LMK

Lørenskog Mannskor og Lørenskog Musikkorps med konsert 29. januar 2006

Meld dere på til UKM nå

Nå starter snart Ungdommens kulturmønstring opp for fullt.

Lørenskog Jazzklubb

Lørdagsjazz på Public Bar
 
26/11 - Børre Dalhaugs Jazzcombo
10/12 - Jazzlinja ved Lørenskog Kulturskole
17/12 - Kari Havenstrøm Kvartett
 
Alle arrangementer er gratis og varer fra 15 - 17.

Mer info her: http://home.no.net/ljk

Konserter på Lørenskog sykehjem høsten 2005

Linn Asak og Keith Dennis

Akershus musikkråd står som arrangør til en konsertserie på Lørenskog sykehjem. Tre konserter står på planen i høst. Av de gjenstår:

Tirsdag 13. des. kl. 17.30
"Folkemusikk fra Romerike" - Magne Askeland (fiolin) og Alf Knutsen (klaver)

St. Laurentiuskoret

Julen nærmer seg og med den julekonsertene. St. Laurentiuskoret synger julen inn i Skårer kirke 17. desember 2006 klokken 17.00 og 19.30.

Lørenskog Mannskor

Lørenskog Mannskor synger julen inn i Fjellhamar kirke, søndag 11. desember

Gjallar Ensemble

Julekonsert med vokalgruppen "Gjallar Ensemble" i Vasshjulet 4. desember 2005 klokken 18.00.

Førjulskonsert i Lørenskog kirke

For tredje år på rad fyller Hanne M. og Morten K. Remberg gamle ærverdige Lørenskog kirke med julestemning! Med seg har de Ann Kristin Paulsberg og Morten Bergheim.

Konserter:
Tirsdag 6. desember kl. 19.00 og 21.00
Onsdag 7. desember kl. 19.00 og 21.00

"Fritt etter noter"

Som en fin førjulspresang arrangerer Lørenskog Musikkorps konserten "Fritt etter noter" også i år. Forestillinger på fredag 2. desember klokken 19.00 og lørdag 3. desember klokken 14.00 og 18.00.

Lørenskog Veterankorps med kirkekonsert 27. november

27. november 2005 klokken 18.00 holder Lørenskog Veterankorps konsert i Fjellhamar kirke. Som gjester har de med seg Lørenskog Damekor og Romerike Messingquintet. Se deres hjemmeside http://home.no.net/lvk/

Lørenskog Mannskor 85 år

Lørenskog Mannskor fyller 85 år og ønsker å feire med konsert i Storstua 6. november 2005.

Lørenskogkonserten 2005

Lørenskog Veterankorps avholder sin tradisjonelle konsert med gjester 30. oktober 2005

Kontakt oss

Lørenskog musikkråd

Nettsted: www.musikk.no/lorenskog
E-post: lorenskog@musikk.no

Leder: Marit S. Andersen

VIS KONTAKTSKJEMA