Møre og Romsdal musikkråd gir gjennom Musikkens studieforbund tilskudd til voksenopplæring i musikk. Vi gir statsstøtte til organisert opplæring i for eksempel samspill, gruppeopplæring, instruksjon og spesielle opplæringstiltak.

 

Søknadsprosedyren er som følger

Søker må følge godkjent studieplan. Musikkens studieforbund har en rekke studieplaner for blant annet rock, kor, visesang og instrumentopplæring. Opplæringen må gå over minimum 8 timer og være for tre personer eller mer. Deltagerne må være fylt 14 år eller fylle 14 år i løpet av det året opplæringen gjelder.

Er du ny bruker og vil registrere laget/ bandet/ gruppa di, se: Musikkens studieforbund eller klikk direkte på kontaktskjema.

 

Møre og Romsdal musikkråd har tatt i bruk nettbasert system for rapportering og søknad om voksenopplæringsmidler.

Får å ta i bruk KursAdmin må du få tildelt en rolle med rettigheter fra Møre og Romsdal musikkråd. Deretter kan du logge inn og begynne å registrere kursaktivitet.

Logg deg på kursadmin her eller besøk kursadmin.org (trykk logg inn, veld musikkens studieforbund)


For veiledere, manualer og instruksjonsvideoer så besøk musikkens studieforbunds sider her

For support og fjernstyring av din data: klikk på boksen under og programmet Teamviewer vil innstallere seg på PCen din, slik at vi kan fjernstyre den fra kontoret vårt og gi hjelpe deg i bruken av Kursadmin programmet. Dette er helt ufarlig og vi får kun tilgang når du godkjenner det fra maskinen din. 

TeamViewer for Remote Support