KOMP-MIDLENE FOR 2017 ER FORDELT

02.02.2017 15:29 Skrevet av

Bandleirer og -seminarer, storband, folkemusikklag og organisasjoner over hele landet har gjennom KOMP fått støtte til kurs i 2017. Det kom inn 161 søknader, og 97 av disse ble tildelt støtte. Fordelingsutvalget hadde kr 1,6 millioner til disposisjon. 

- Prosjekter for barn og unge ble som vanlig gitt høy prioritet, sier fordelingsutvalgets leder Gro Marie Svidal. - De mest nyskapende tildelingene gikk til kurs i bygging av modulærsynth, kurs i EDM og lyddesign, og produsentkurs for jenter. Det er alltid gøy og spennende å få inn søknader som skiller seg fra mengden!

Årets største tildelinger var på kr 60 000, til hhv JM Norway/AKKS (LOUD! – jentenes bandleir), Sommerkursene.no (nasjonalt jazzkurs), Strunkeveko (folkemusikkurs), Notodden Blues Festival (bandseminar for ungdom) og Sogn og Fjordane folkemusikklag (Mokurset).

- I år ser vi en økning i antall søknader, og det er liten tvil om at KOMP bidrar til kompetanseheving innen det rytmiske feltet over hele landet. Rapportene viser mange kreative og morsomme prosjekter av høy kvalitet. Vi ser gjerne at rammen for ordningen blir økt betydelig for å imøtekomme den voksende aktiviteten rundt om i landet, avslutter Svidal.

 

For mer informasjon og fullstendig tildelingsliste; trykk her


NY SØKNADSFRIST

Søknadsfrist for KOMP 2018 er 15. desember 2017, og det søkes på nett. Søknadsskjemaet legges ut 1. desember på våre nettsider.

NY SØKNADSFRIST - les hele sakenKOMP 2016

Det kom inn 154 søknader til KOMP 2016. Samlet søknadsbeløp er nær 5 millioner kroner. Rammen til fordeling er ca halvannen million.

KOMP 2016 - les hele sakenOm KOMP

KOMP er en støtteordning for kortere kurs, opplæringsprosjekter og andre kompetansehevende tiltak innen rock, jazz, folkemusikk, verdensmusikk mm.
KOMP støtter kveldskurs, dagskurs, helgekurs, ukekurs og sommerkurs. Det gis primært støtte til innhenting av eksterne instruktører (honorar, reise, opphold), evt også særskilte kostnader til leie av seminarlokaler.

Om KOMP - les hele saken