Invitasjon til munnspill seminar 2017

18.05.2017 20:54 Skrevet av

Det er med stor glede å kunne invitere dere alle til munnspillseminar på Klepp den 10 til 13 august 2017.

Nå kan du melde deg på!!

 

 Invitasjon til munnspill seminar 2017

Kjære munnspillvenner!

Det er med stor glede å kunne invitere dere alle til munnspillseminar på Klepp den 10 til 13 august 2017. Mange av dere har vært her før, men det er alltid like kjekt å vise frem Jæren.

Mye er på plass, men det gjenstår enda noen detaljer for at for at seminaret skal nå standaren som har vært de siste årene.

Første seminarbrev er med den mest nødvendige informasjonen, så skal vi holde dere oppdatert etterhvert som detaljene faller på plass.

 

Informasjon om seminar:

Seminaravgift:

Normal avgift kr 1200,-

Deltakere under 25 år betaler 50% av normal seminaravgift.

Påmelding:

Frist for påmelding er 1 mai 2017.

Fyll ut skjema og send til:

Mail:

alice.gjerde@lyse.net

Pr post:

Alice Asbjørnsen

Floen 39

4355 Kvernaland

Ring:

Alice Asbjørnsen mobil 988 03 068

Se påmeldingskjema i bunn av denne artikkelen.

Faktura blir sendt ut til den enkelte som har meldt seg på etter fristen for påmelding er gått ut.

Overnatting:

Vi har booket hele folkehøgskolen, så det er nok plass til alle. Det finnes enkelt og dobbeltrom. Viktig at du krysser av for hva du ønsker når du melder deg på.

Det er egen vask på rommet til de uten bad. Dusj og toalett er rett utforbi i gangen.

Enkeltrom uten bad: kr 990,-

Enkeltrom med bad: kr 1100,-

Dobbeltrom uten bad pr.pers: kr 950,-

Dobbeltrom med bad pr pers: kr 990,-

Mat:

Frokost, lunsj og middag er inkl i overnattingsprisen.

Festmiddag kommer utenom på kr 150,- pr person.

Undervisning:

All undervisning foregår i folkehøgskolen sine lokaler.

Konsertsted:

Siden vi har 30 års jubileum kommer vi til å ha en jubileumskonsert lørdag den 12 august i Utstein Kloster på Mosterøy. Et flott gammelt kloster som ligger idyllisk til ved sjøkanten på Mosterøy. (ca 1 times kjøring fra Klepp)

Hovedkonsert på søndag den 13 august er planlagt i Klepp Rådhus, som ligger sentralt i Klepp Sentrum. (gangavstand fra folkhøgskolen)

Reise til og fra Klepp

Fly: Stavanger lufthavn Sola, her flyr Norwegian, SAS og Widerøe. Det ligger ca 15 min bil fra Klepp. Det går flybuss (jærlines) som en kan ta videre fra flyplassen. Evt taxi. Vi er heller ikke vanskelige med å hente så lenge vi vet når dere kommer.

Tog: Regionstoget fra Oslo stopper på Bryne (ca 15 min i bil fra Klepp) og i Stavanger (ca 30 min i bil fra Klepp)

Fra Bryne går det buss videre til Klepp sentrum, hvor det er gå avstand til Folkehøgskolen.

Ta gjerne en tlf om du er usikker på hvordan du skal komme deg hit så hjelper vi deg.

/share/mime/48/pdf.png Seminarbrev og påmeldingskjema 2017
(seminar-2017.pdf, 102kB)
Invitasjon til munnspillseminar 2018

Kjære munnspillvenner
Det er med stor glede å kunne invitere dere alle til munnspillseminar til Trøndelag den 28 juni til 1 juli 2018. Mye er på plass men det gjenstår noe enda. Nord og Sør-Trøndelag ble slått sammen til et fylke 1/1-2018 og er dermed de første fylkene som slår seg sammen i Norge.

Invitasjon til munnspillseminar 2018 - les hele sakenSeminarbrev 2 2017

30års jubileum og munnspillseminar på Klepp 10-13 august 2017

Seminarbrev 2 2017 - les hele sakenNoter og lydfiler til årets seminar 2017

Nå er årets noter og lydfiler lagt ut! Logge deg på, så er det bare til å begynne å øve. 

Årest fellesnummer blir Jubileumsnummeret vi hadde på seminar i 2012 på Klepp. Noter og lydfiler ligger nå ute. Stemmefordeling kommer snart!!!!

Noter og lydfiler til årets seminar 2017 - les hele sakenReferat munnspillseminar Tromsø 2016

Årets munnspillseminar ble arrangert i vakre Tromsø fra 23. til 26. juni. I år var det vår egen instruktør Vegard som sammen med Troms musikkråd, var arrangør. Vegard har bodd flere år i Tromsø og holdt mange munnspillkurs her. Noen av hans tidligere kursdeltakere deltok nå på seminaret og vi har til og med fått vårt første medlem i Tromsø.

Referat munnspillseminar Tromsø 2016 - les hele saken

Medlemskontigent 2016

Kontigenten vert i desse dagar sendt ut til våre medlemmar.

Medlemskontigent 2016 - les hele sakenReferat fra NMF munnspillseminar på Notodden 2015

2015 var på mer enn en måte et jubileumsår i munnspillsammenheng. At NMF selv kunne feire sitt trettiårsjubileum fikk komme i annen rekke for vår selvskrevne nestor Sigmund Groven, som skulle bli slått til ridder av 1. klasse av den Kongelige Sankt Olavs Orden, for sitt langvarige virke som musiker og komponist.

Referat fra NMF munnspillseminar på Notodden 2015 - les hele sakenSeminarbrev 1 2016

Munnspillseminar i Tromsø 23-26. juni 2016

Seminarbrev 1 2016 - les hele sakenNoen ord fra leder i NMf

Hei alle munnspillvenner takk for sist, håper alle har hatt en fin sommer. Vi i styret må bare få nok en gang gratulere Sigmund Groven som ble utnevnt til Ridder 1. klasse av den Kongelige Norske St. Olavs Orden. Høsten er godt i gang og æ regne med at de aller fleste er tilbake etter høstferien. Det ble et kort seminar for min del i år men jeg kommer sterkere tilbake neste år. Når det gjelder referat fra seminaret på Notodden så er det under bearbeiding dette vil bli publisert på NMf sin hjemmeside når det er klart. Vi i styret har også hatt vårt første styremøte og gått igjennom en del saker, så vi er godt i gang med vårt arbeid. Jeg har også vært en tur på Jæren og besøkt flere i styret hvor vi fikk gjort en del styrearbeid, i og med at jeg var bare så få dager på seminaret i år så fikk ikke jeg snakket så mye med det nye styret. Som regel har vi styremøtene på skype men det var greit å få pratet med de, så vi fikk ordnet opp i en del ting. Når jeg først var på Jæren så måtte jeg ta turen innom til Berit og Georg Pollestad og se på munnspillproduksjon. Det var trivelig å møte de. Jeg har ikke fått skrevet noe tidligere på grunn av forskjellige ting som har skjedd også det som skjer på min arbeidsplass.

Når det er sagt så blir det bedre etter hvert. Håper at alle som var på seminaret i år hadde det fint. Ha en fortreffelig Munnspillkveld.

Hilsen Torkild Lønvik

Leder i Norsk MunnspillforumKUNNGJØRING:

Sigmund Groven er utnevnt til Ridder 1. klasse av den Kongelige Norske St. Olavs Orden for sitt virke som musiker og komponist‏‏.

Dette er full anerkjennelse av det lille munnspillet som et musikkinstrument, og all honør til musiker og komponist Sigmund Groven.

Klikk HER for Kongehusets egne nettsider.

Fredag den 19. juni 2015 utgav Sigmund Groven en ny plate med tittelen "Tradition". Se link til Grappa Musikkforlag ved å klikke HER.Minner fra sommerseminaret i Øyer 2014

Seminaret var i perioden 26. - 29. juni 2014

Seminaret ble gjennomført på Nermo Hotell Hafjell som ligger i Øyer kommune i Oppland fylke. Det ble arrangert hyggestund for de eldre og pleietrengende på Lillehammer og Helsehus og hovedkonsert i Kulturhuset banken på Lillehammer.

Tekst og foto: Gustav M. Olsen

Minner fra sommerseminaret i Øyer 2014 - les hele sakenGrasrotandelen

Du kan støtte Norsk Munnspillforum hver gang du spiller hos Norsk Tipping. 5% av din spilleinnsats vil uansett gå til frivillige organisasjoner, men nå kan du selv bestemme hvilken frivillig organisasjon som skal få din grasrotandel.

Grasrotandelen - les hele sakenReferat fra kurs i tradisjonspill på Dalegudbrands Gard på Hundorp i Gudbrandsdalen

Kurset i tradisjonsmusikk på munnspel for 2014 vart halde på Dalegudbrands Gard på Hundorp i Gudbrandsdalen i dagane fredag 25. til søndag 27. april.

Referat fra kurs i tradisjonspill på Dalegudbrands Gard på Hundorp i Gudbrandsdalen - les hele saken

Kort Nyhetsbrev for september 2013 er nå tilgjengelig!

Abonner under linken under Nyhetsbrev som du finner på venstre meny.

Charlie Blackwater i sju tonerarter på bluesmunnspill

Charlie Blackwater fra Kristiansand er sikkert kjent for mange munnspillentusiaster. Jeg ble først oppmerksom på han nylig, og på internett har han mange innslag, de fleste noen år gamle. Dette viser Blackwater som spiller melodier i sju tonearter på bluesmunnspill.

Charlie Blackwater i sju tonerarter på bluesmunnspill - les hele sakenHarmonica World, interessant engelsk munnspillblad

Vår tidligere Formann Jan Krogstad har kontakt med redaktøren i Harmonica World, et munnspillblad på engelsk (se menyen til høyre på hovedsida vår).

Harmonica World, interessant engelsk munnspillblad - les hele sakenSommerseminaret 2013 i Lyngdal - Vel overstått!

Som alltid: Forberedelsene til neste års sommerseminar er godt i gang. Informasjon fra arrangørene er sendt til medlemmene av Munnspillforum. Kontaktperson for arrangementet er Solveig-Elin Gravdal tlf 988.15.509.

 

Sommerseminaret 2013 i Lyngdal - Vel overstått! - les hele saken

Gode minner fra 25-årsjubileum

Gustav Olsen har levert denne fine rapporten som et pdf-dokuement som du kan laste ned her.

Gode minner fra 25-årsjubileum - les hele saken25 år med munnspill i solo og samspill

Musikkinteresserte på Jæren og i stavangerdistriktet fikk noen enestående opplevelser i slutten av juni da Norsk munnspillforum markerte sitt 25-årsjubileum med konserter på Utstein kloster og i Klepp rådhus.

 

25 år med munnspill i solo og samspill - les hele sakenJubileumsverk

Her er en liten video fra gjennomgangen av Norsk Munnspillforums jubileumsverk skrevet spesielt til sommerens jubileumskonserter på Utstein Kloster og Klepp kulturhus. Som det framgår av videoen var både Sigmund Groven og komponist Tore Reppe fornøyd med prøvegjennomgangen på Utstein kloster.Jubileumsseminaret på Klepp vel overstått!

Jubileumssemianret på Klepp med gjester fra Hong Kong er nå vel overstått, og referat fra kurs og konserter skrives av vår nyvalgte nettansvarlig, Ottar Johansen. Referat fra årsmøtet finner dere, - dere som er medlemmer, på Medlemssider i menyen på venstre side ved å logge inn med brukernavn og passord. Jubileumsseminar på Klepp 2012

Årets sommerseminar arrangeres på Jæren folkehøgskule Kleppe (se http://www.jarenfhs.no/) i tidsrommet 27. juni til 1. juli. Vi ber om at alle som har tenkt å delta allerede nå melder seg på til e-post gpolle@start.no

 

 

Jubileumsseminar på Klepp 2012 - les hele sakenPollestad i Norge Rundt

NRKs populære fredagsmagasin, Norge Rundt, presenterte i 9. november Georg Pollestad. Her fikk vi i korte riss norsk munnspillhistorie blant annet med opptak av Tommy Reilly og Sigmund Groven.

Se innslaget med Pollestad på Norge Rundt her:

 

Pollestad i Norge Rundt - les hele sakenSkarpladde musikere

Munnspillere er skarpladde musikere. Det mener i hvert fall sikkerhetskontrollører på norske og internasjonale flyplasser.

 

Skarpladde musikere - les hele saken
Kontakt oss

Norsk munnspillforum

Styreleder Torkild Lønvik

epost: nmf@musikk.no
epost 2: t-loen@online.no

Mobil: 416 17 591

https://www.facebook.com/NMf1987

Medlem av
Norsk musikkråd og
Musikkens studiefrbund