Jubileumsseminar på Klepp 2012

Årets sommerseminar arrangeres på Jæren folkehøgskule Kleppe (se http://www.jarenfhs.no/) i tidsrommet 27. juni til 1. juli. Vi ber om at alle som har tenkt å delta allerede nå melder seg på til e-post gpolle@start.no.Munnspillkurset starter på formiddagen torsdag 28. juni. Onsdag er for mange reisedag, og det er lagt til rette for overnatting og eventuelt også bespisning på onsdag kveld for de som trenger det. Torsdags kveld avholdes årsmøtet i Norsk Munnspillforum. Fredags kveld blir det festmiddag, og lørdag arrangeres en konsert i Utstein kloster. Søndag kveld er det avslutnings- og jubileumskonsert i Klepp Rådhus. Programmet for kursdeltakere bestemmes av instruktørene når de får oversikt over hvem som har meldt seg på, og de har lagt planer for undervisningen. Etter konserten på søndags kveld, blir det en samling for de som velger å overnatte til mandag.

Jæren folkehøgskule ligger ca 30 minutters kjøring fra Sola flyplass, og et kvarters kjøring fra nærmeste togstasjon på Bryne. Folkehøgskulen har flotte rom med hotellstandard. Arrangøren oppfordrer alle til å være tidlig ute med påmelding, slik at instruktørene får tid til å planlegge undervisningen med utgangspunkt i de som skal delta, og planlegge samspillgrupper med utgangspunkt i repertoaret. I tillegg til det repertoaret som er satt opp, er det mulig å ta med egne noter som en kan jobbe med i løpet av seminaret.

Påmelding skjer ved å sende e-post til Georg Pollestad, e-postadresse gpolle@start.no (eller mobiltelefon 992 51 637). Husk å oppgi antall som trenger overnatting (hvis ledsager skal være med), og antall overnattinger.

Detaljert program for seminaret vil bli sendt til de som er påmeldt.Oppdatert:
av Redaktør NMF


Kontakt oss

Norsk munnspillforum

Styreleder Torkild Lønvik

epost: nmf@musikk.no
epost: itorkild@gmail.com

Mobil: 416 17 591

https://www.facebook.com/NMf1987

Medlem av
Norsk musikkråd og
Musikkens studiefrbund