Sommerseminar

Norsk Munnspillforum (NMf) arrangerer hver sommer et seminar på forskjellige steder i Norge. Deltakerne på kurset kommer fra hele landet og noen også fra utlandet. Nivået er svært bredt, fra ferske nybegynnere til munnspillere på høyt nivå.

NMf har gjennom alle år knyttet til seg noen av de ypperste utøvere som instruktører (se 'Instruktører' på menyen til venstre). Pianoakkompagnatører av ypperste klasse har vi også med oss. På seminaret får du individuell instruksjon, råd og veiledning.

Seminaret avsluttes med en konsert hvor instruktørene er hovedaktører. Men de fleste seminardeltakerne er også med, enten som solister eller i ensemble.

Alle som spiller munnspill vet at en tone eller to av og til kan svikte. Hva gjør man med det? Innsikt i det å løse slike og andre problemer er en naturlig del av seminaret, og man kan lære mye nyttig når man møter så mange munnspillere på en gang.


NMf sommerseminar for Kromatiske Munnspillere på Trøndelag 2018


Trøndelag er valgt som neste seminarsted, og vertskap er Torkild Lønvik

Tidsrom: 28 juni til 1 juli 2018

Påmeldingsfristen 30 mars 2018

På årsmøte ble Trøndelag valg til neste års seminar. Torkild Lønvik er seminar arrangør og kommer tilbake med mer infomasjon så snart han kan.

 


Noen av de senere års sommer-seminarer:

Se også under "Arkivet" og Galleriet.


Klepp 2017

Seminar var i perioden 10-13 august 2017. Seminaret ble gjennomført på Jæren Folkehøgskole. I år feiret vi 30-årsjubileum med konsert både i Sola Ruinkirke og Klepp Rådhus.
Lørdagen 12 augst var duket for jubileumsmiddag hvor vi hadde med oss Varaordfører og Kultursjef i Klepp kommune. Vi hadde og med oss Yoonseok Lee fra Sør Korea.

Tromsø 2016

Seminar var i perioden 23-16 juni 2016. Seminaret ble gjennomført på Musikkonservatoriet i Tromøs med overnatting på Sydspissen Hotell som ligger i sjøkanten. Med flott vær kunne vi feire St. Hans i fjærsteinene og noen av deltakerene tok seg en liten dukkert. Når vi først var i Tromsø fikk vi og en tur med Fjellheisen hvor vi avsluttet med god middag mens vi nød utsikten over vakre Tromsø. Avsluttningskonserten ble avholdt i Banken midt i Tromsø Sentrum.

Notodden 2015

Seminaret var i perioden 25-28 juni 2015. Seminaret ble gjennomført på æreverdige Brattrein Hotell på Notodden. 2015 var et spesielt seminar hvor vi feiret at vår trofaste instruktør Sigmund Groven ble utnevt av Ridder av 1. klasse av den Kongelige St. Olavs Orden. Det hele ble avsluttet med en flott konsert i Telemarks galleriet hvor over 150 gjester kom for å høre flotte toner fra munnspill.  

Øyer og Lillehammer 2014

Seminaret var i perioden 26. - 29. juni 2014. Seminaret ble gjennomført på Nermo Hotell Hafjell som ligger i Øyer kommune i Oppland fylke. Det ble arrangert hyggestund for de eldre og pleietrengende på Lillehammer og Helsehus og hovedkonsert i Kulturhuset banken på Lillehammer. Se rapporten som ligger på Hovedsiden.

Lyngdal 2013

Sommarseminaret 2013 ble avviklet i den trivelege sørlandsidyllen i Lyngdal, ein småby i Vest-­Agder. Seminaret starta torsdag 4. juli og avslutta med konsert i Lyngdal kulturhus sundag 7. juli kl 19. Nærmere opplysninger om sommerseminaret på hovedsida. Se rapporten som ligger på Hovesiden

Klepp 2012

I 2012 feiret Norsk Munnspillforum 25-årsjubileum med seminar på Klepp i Rogaland. Se rapport på Hovedsiden eller trykk HER

Vågå 2011

Sommerkurset 2011 ble avviklet i Vågå i Gudbrandsdalen 4.-7- august. Se rapport under Arkivet eller trykk HER

Strandebarm 2010

Seminaret 2010 ble avviklet i Strandebarm. Se rapport under Arkivet eller trykk HER


Kontakt oss

Norsk munnspillforum

Styreleder Torkild Lønvik

epost: nmf@musikk.no
epost: itorkild@gmail.com

Mobil: 416 17 591

https://www.facebook.com/NMf1987

Medlem av
Norsk musikkråd og
Musikkens studiefrbund