Inspirerande UKM-konsert på Sentralen!

UKM Oslo inviterte til skulekonsert på Sentralen i går, tysdag 5. februar. Formålet var å inspirere ungdommen til å melde seg på årets UKM!

UKM Oslo held teaterworkshop!

16. og 17. Februar arrangerer UKM Oslo teaterworkshop. I 2018 var det null teaterinnslag på UKM. Dette vil instruktør Sunniva Solheim gjere noko med!

Bring it, 2019!

Alle på plass og klare for eit nytt år i teneste for Oslo sitt frivillige musikkliv! Oslo Musikkråd har eit hendingsrikt år framfor seg – kva meinar du vi bør fokusere på det komande året?

 

Miff-bandet The Flying Carpet på Safirs Grønne Hjørne!

Den vesle hjørnekafeen Det Grønne Hjørnet vart varma med åttitalshits som 4 non blondes' "What's up?" og eigenskriven bluesrock om moderne teknologi frå The Flying Carpet! Les og sjå bilete her!

250 songglade barn på korweekend!

Det var tendensar til Beatlemania når foreldre, onklar og tanter, søsken og besteforeldre til 250 songglade barn skulle holde årets "Hentekonsert". I år holdt haustkorweekenden til Ung i Kor Oslo hus på Berg Skule og temaet var Disney!

Salme for tomme kulturhus

Denne kronikken blei publisert i ein forkorta versjon på Aftenposten og i si heilheit på Ballade

Oslo by står overfor problemstillingen; ti historiske praktbygg (Aftenposten 27.oktober, 2018) står straks tomme – NRK, Deichmann, Botsen, Munchmuseet, Veterinærhøyskolen ... I tillegg er det forslag om at ni av byens kirker blir lagt ned – hva skal de nå brukes til?

Gi deler av bygningsmassen til den frivillige kulturen.

Marknadsføringspris til UKMs "Merch for ukjente"!

Reklamebyrået Anorak i samarbeid med UKM vann Spesialprisen for Art Direction/visuell under prisutdelinga MMM(Max Marketing Mix) på Doga i Oslo torsdag. Prisen vann dei for kampanjen "Merch for ukjente" som vart lansert i fjor. Vi gratulerer!

Levande musikkglede på ungdomsorkestera sin haustkonsert!

UNOF Oslo arrangerte høstkonsert for ungdomsorkestre i Oslo Konserthus' søndag 21. oktober. Les meir og sjå bilete her!

Kammermusikkseminar på Engebråten ungdomsskole

I helgen 13.-14.oktober arrangerte UNOF Oslo Kammermusikkseminar på Engebråten ungdomsskole. Les mer her! 


Oskar Fjørtoft Sandanger er ny fylkeskontakt i UKM Oslo!

–Eg gler meg til å bidra til å gi ungdom dei same opplevingane og erfaringane UKM har gitt meg. Oskar Fjørtoft Sandanger (23) gjekk 1. Oktober inn i eit års vikariat for Margaret Berger som skal ut i mammapermisjon.

Kulturbudsjettet og det frivillige musikklivet

640 millionar kroner meir på kulturbudsjettet – men kor mykje av denne auka går til det frivillige musikklivet?

Korforbundet deler ut oppstartsmidlar til mannskor

Har du fått med deg kinoaktuelle For vi er gutta? Vart du inspirert til å starte mannskor sjølv?

#hørnorsk-konsertstøtte til orkester, ensemble, kor og korps - FRIST 20. OKT

NOPA (Norsk forening for komponister og tekstforfattere) deler ut opp til 10 000 kr til konsertar arrangert i #hørnorsk-veka 2019.

Ny frist! Gave til byens musikkorps

Fikk ikke ditt Oslo-korps søkt om jubileumsgaven fra Oslo kommune på 10 000 kr til instrumenter? 
Da får dere nå en ny mulighet!

Ballade om ISO-saka

Les intervjuet på Ballade med Jon G. Olsen frå Akershus Musikkråd som skal leie arbeidet med internasjonal standard for øverom HER

Internasjonal standard for øverom undervegs

Forslaget om at det skal lagast ein internasjonal akustikkstandard for øverom for musikk er vedtatt.

Norges Korforbund og Norges Musikkorps Forbund går inn i NMR

Norges Korforbund og Norges Musikkorps Forbund er tatt opp som medlemmar i Norsk musikkråd. Dette betyr fleire tusen nye medlemmar for Oslo Musikkråd – velkommen!

13 søkere tildelt KOMP midler i Oslo

VI gratulerer 13 søkere fra Oslo, som fikk  tilskudd fra kompmidlene i år.

Nye Ruseløkka skole blir lokalt kulturhus

Nye Ruseløkka blir den første gode muligheten til å realisere Oslos nye funksjonskrav for skolen som lokalt kulturhus fra starten. Dermed legges det også til rette for ambisjonene i frivillighetsmeldingen om merbruk av offentlige lokaler.

Ny frivillighetsmelding vedtatt i byrådet

17. mars vedtok byrådet i Oslo ny frivillighetsmelding. Meldingen er en utdyping av byrådserklæringen på området og vil utgjøre et viktig grunnlag for vårt videre arbeid. Meldingen skal også behandles i bystyret.

Stort gjennomslag for Oslo musikkråd

Nylig vedtok Oslos byråd kravspesifikasjoner til nye skolebygg. Alle skoler skal heretter bygges slik at de fungerer til kulturformål.

Schous musikkmarked!

Hvor mange godsaker sitter folk i denne byen på når det kommer til gammelt musikkutstyr? Det får vi kanskje svaret på når Popsenteret inviterer til musikkmarked i bakgården på Schous Kulturbryggeri. Du finne alt fra musikkutstyr, nye og brukte instrumenter, gamle radioer og teknikk m.m.

Vel Overstått 17 Mai.

Tusen takk til alle byens musikanter, sangere, orkestermusikere, folkemusikere og andre utøvende. Dere gjorde som alltid Oslos 17 mai til det beste stedet å feire nasjonaldagen.

Årets 17 Mai hadde like store smil, mange is, frodige marsjer og ømme gnagsår som den pleier. Jeg liker så godt synet av folk som går i takt gjennom en sidegate, fordi musikken følger dem hjem.

 

UKM-Oslo, en stor kulturell begivenhet!

Gjennom en forrykende helg delte Osloungdom med kulturell interesse både uttrykk, kreativitet og scene.
Nivået var høyt og temperaturen på gleden og inspirasjonen til å ta og føle på. Her ble alle sett, alle hyllet, alle fikk prøvd seg og alle jobbet hardt og fokusert. Dette bærer bud om en saftig generasjon kulturbevisste og uttrykksfulle artister og kunstnere. Oslo fremstår som en verdensby på kultursiden med denne gjengen som ambasadører.

Korpssommerkurs for voksne!

Korpsnett Norge inviterer til sommerkurs for voksne 29. juli til 2. august på Bjerkeliy Folkehøgskole, Flisa i Hedmark. Musikalsk leder er Morten Fagerjord. Kurset er åpent for alle og påmeldingsfrist er 1. mai. Mer informasjon på www.korpsnett.no/voksenkurs2015/

Mange penger til voksenopplæring

i 2015 passerte Akershus for første gang 1,5 millioner kroner i utbetaling til voksenopplæring i musikk gjennom musikkrådet. Statistikk fra Musikkens studieforbund viser at 1.516.867 kroner ble utbetalt til fylkets musikkliv. For hele landet utbetalte Musikkens studieforbund hele 14,7 millioner. Timetallet i Akershus i 2014 var 1.880, en liten økning fra 16.575 i 2013.

Sommerkurs i storbandspill!

Østnorsk jazzsenter og Hedmark og Oppland musikkråd arrangerer et unikt sommerkurs i storbandspill 3.-8. august. Et ungdomsstorband og et voksenstorband blir satt sammen og øver flittig gjennom uken med solotimer, gruppetimer og fellesøvelser på vakre Ringsaker. 

KOMP-midlene er delt ut

Storband, folkemusikklag, band og organisasjoner over hele landet har gjennom KOMP fått støtte til seminarer og kurs i 2015. Det kom inn 155 søknader, og 102 av disse ble tildelt støtte. Fordelingsutvalget hadde kr 1.564.000 til disposisjon.

Gratis søknadskrivekurs

Super anledning til å utbedre dine søknadskrivekunnskaper! 

På besøk hos Nordre-Aker musikk- og kulturutvalg

Mandag 16. mars gjennomførte Nordre Aker Musikk og Kultutvalg (NAMK) sitt Årsmøte for 2015. Oslo musikkråd v. Iver Waage var tilstede for å fortelle om arbeidet med endringsforslag til standard romprogram for skoler.


Kurskalender

Vi har samlet mange av vårens kurs arrangert av blant annet AKKS OsloMØSTGramArt og Rikskonsertene i denne kurskalenderen

Kurs i gregoriansk sang (Hamar)

Hedmark og Oppland musikkråd arrangerer kurs i gregoriansk sang 13-14. juni i samarbeid med Middelalderfestivalen i Hamar.


UKM Oslo

Siste lokalmønstring er over, og UKM Oslo gjør seg klar for fylkesmønstring på Nordseter Skole 1.-3. mai.

Aspirantkortreff - en suksess!

Aspirantkortreffet forrige lørdag (7. mars) var en stor suksess!


Hvor skal vi øve?

- spør Rhiannon Edwards på vegne av musikere i Norge. Torhild Widveys satsning Talent Norge ble stiftet forrige uke. "Skal man lykkes, kreves det mye og tilpasset øving", sier hun. Edwards og vi er enige i det, men da må det finnes gode og tilpassede lokaler å øve i også!

Release: Nye UKM Oslo

UKM Oslo slår til med en releasefest på Popsenteret for å feire at de fornyer seg!

Tidspunkt: 23. februar kl. 18.30-21.00
Sted: Popsenteret


Spennede korpsvår

Korpsnett Norge inviterer til Landsstevne for voksenkorps og NM i marsjering. På Smågardistvestivalen blir det tattoo med Alexandria Marching Band fra Minnesota og H.M. Kongens Garde blant deltakerne.

Kartlegging; Mari Lauvdal

Intervju med Mari Lauvdal, en av fire som i disse dager farter rundt til bydelene i Oslo og måler og tar bilder av alle rom som brukes til musikkøving og -fremføring.


Alva Eide er ny fylkeskontakt for UKM Oslo

Da Oslo musikkråd skulle finne ny fylkeskontakt for UKM året 2014/2015 falt valget på 21 år gamle Alva Eide. Eide har jobbet aktivt med UKM blant annet gjennom å ha sittet i URG Norge i fem år og som leder og styremedlem i UKM Norge de siste to.

Iver Waage går inn som anleggskonsulent

Iver Waage – går nå inn i rollen som anleggskonsulent. Oslo musikkråd har fått driftsmidler til å bistå både brukere og kommunen med tilrettelegging og bruk av lokaler til kulturformål.


Ledig 40 % stilling som hovedansvarlig for UKM (Ungdommens Kulturmønstring) Oslo

Oslo musikkråd søker ny hovedansvarlig for Ungdommens Kulturmønstring Oslo.


Det foreslåtte kuttet i studieforbundet reverseres

Etter regjeringens budsjettforhandling med Venstre og KrF er det bestemt at det foreslåtte kuttet til opplæring i studieforbund og frivillige organisasjoner med 40 millioner kroner reverseres.
Les Voksenopplæringsforbundets (VOFO) pressemelding her
Mange puster lettet ut nå som kuttet reverseres og budsjettkronene de nå får tilbake vil settes i god bruk.
 
 

Ny daglig leder i Oslo musikkråd

Eline Monrad Vistven ansettes som ny daglig leder fra januar 2015. Vi har tatt en snakk med henne om tidligere arbeid og tanker om tiden som kommer. 

Julekonsert i Nordberg Kirke

Nordre-Aker musikk og kultur-utvalg inviterer til julekonsert!

Musikkens studieforbund søker ny daglig leder

Vil du være med på det viktige arbeidet med å lede arbeidet med opplæring innen musikkområdet i hele landet?

Korweekend

Korweekend 2014 arrangeres i år 8.-9.november på Vinderen skole i Oslo, og er åpent for korister på 4.-7.trinn.

 


UKM: Lokalarrangørmøte 8. oktober

Onsdag 8. oktober samlet et knippe representanter fra forskjellige bydeler i Oslo seg til et årlig møte om UKM i Oslo.

Kultur- og næringsbyråden la frem kulturbudsjettet

Oslo Musikkråd arrangerte 8. oktober et møte med byrådet om årets kulturbudsjett med fokus på bevilgningene innad i Oslo.

Støttekalender høst 2014

Det er mulig å søke støtte året rundt til forskjellige fond og ordninger. Her er søknadsfrister høsten 2014


Årsmøte 28. april 2014 18:30 i Musikkens hus

Oslo musikkråd avholder årsmøte 28. april 2014. Vi har tidligere sendt ut innkallelsen, og nedenfor finner du saksdokumentene.

Program for UKM - Oslo

Oslo musikkråd arrangere UKM Oslo denne helgen, og programmet har vi lagt ut her.

Skolen som lokalt kulturhus

I desember 2013 vedtok et enstemmig bystyret at skolene skal fungere som lokale kulturhus.


Fristen for Voksenopplæringsmidlene nærmer seg

1. juli 2014 er fristen for innrapportering av vårens kurs. Søknad for høsten 2014 må sendes til godkjenning før kurset starter opp.

Lyst til å delta på UKM?

Fylkesmønstring arrangeres på Sentrum Scene 6.april 2014. Sees vi der?

Budsjettmøte med Hallstein Bjercke 21. oktober kl. 14:00

Oslo Musikkråd inviterer til budsjettmøte med Hallstein Bjercke 21. oktober kl. 14:00 for å fortelle oss om tankene bak budsjettet.


Konferanse 12.oktober - Hvilke lokaler skal det lokale kulturlivet bruke?

Oslo musikkråd i samarbeid med Norges Musikkorps Forbund inviterer til konferanse om hvilke lokaler det lokale kulturlivet skal bruke.

Stemmerettens bursdag feires – bli med på folkefest!

11. juni er det 100 år siden norske kvinner fikk stemmerett på lik linje med menn. Dagen feires med arrangementer over hele landet. I Oslo inviteres alle til gratis bursdagsfest utenfor Stortinget, med kake og sang, selveste Fantorangen og festkonsert med Mari Boine og Bigbang.

Oslos unge talenter inntar Sentrum Scene!

Søndag 28.april er det igjen klart for Oslofinale for Ungdommens kulturmønstring.  Hele 40 innslag kjemper om å representere Oslos ære i UKM festivalen 2013. Det blir alt fra ballett og luftakrobatikk til beatboxing og metall når Oslos unge talenter møtes på Sentrum Scene.


Årets første frokostmøte

Oslo musikkråd inviterer til frokostmøte med tema politisk arbeid i Oslo, fredag 18/1 kl 09.00 på Musikkens hus i Schous kulturbryggeri.Påmelding til oslo@musikk.no

Arrangørprogram på by:Larm

Norsk Rockforbund inviterer til spennende seminarprogram under by:Larm. Verdt å sjekke ut!

Stemmerettsjubileet

11.juni markeres Stemmerettsjubileet sin fødselsdag foran Stortinget og Oslo musikkråd skal være med å lage en festforestilling. Les mer om Stemmerettsjubileet og kontakt oss dersom dere vil bidra til feiringen. Vi gleder oss!

Alna ungdomskor trenger ny dirigent!

Alna Ungdomskor i Oslo søker ny dirigent. Koret består av 15 jenter i alderen 12-­15, og øver på Lindeberg skole onsdager 19-­21. Vi søker en dirigent som er engasjert og har gode samarbeidsevner. For mer informasjon, ta kontakt med leder Signe Marie Øye, tlf: 90 64 99 66, signe_marie.oye@getmail.no. Søknadsfrist: 5. september

Kulturkortbloggen tester Øvingshotellet

Kulturkort for ungdom i Oslo har fått en egen blogg. Hver uke testes tilbudene til Kulturkortet til det fulle og denne gangen har turen kommet til Øvingshotellet. Les mer om testen av Øvingshotellet på Kulturkortbloggen !

UKM Oslo på UKM festivalen!

24.-28. juni er UKM Oslo på UKM festivalen. Takket være en egen UKM redaksjon kan du holde deg oppdatert i Lokalavisene eller på UKM Oslos egne sider.

Musikk på Majorstuen for unge musikktalenter

Osloskolen har landert et spesielt tilrettelagt grunnskoletilbud for talenter i musikk. 25 unge musikere skal tas opp til 5.-7. trinn ved Majorstuen skole fra høsten 2011. Elevene vil få ekstra musikkopplæring, slik at de kan utvikle sitt musikalske talent allerede fra tidlig alder. Les mer hos Utdanningsetaten


22/11-2011: Jakten på gjennombruddet: Karriereplan

Legg en god plan for musikk-karrieren din! Oslolyd og BandORG gir deg nytt gratis kurs med mannen som gjør det hele forståelig: Stein Bjelland.

Korkonsulent og fagkonsulent, 70- 100% vikariat

Vår korkonsulent og fagkonsulent går ut i permisjon og vi søker derfor etter en dyktig erstatter. Stillingen består av en 70 % stilling som korkonsulent for Oslo barne- og ungdomskorforbund og 30 % stilling som fagkonsulent/ saksbehandler for Oslo musikkråd.

Jakten på gjennombruddet

bandORG, AKKS Norge, Oslo musikkråd og RKØ til inviterer til gratis bandkurs om promotering og bandutvikling for band og artister. Foredragsholder er Stein Bjelland som bl.a. er manager for Kvelertak og Purified In Blood.

Kor 21 er VM klare!

Kor 21 feirer sitt 20 års jubileum med underholdning under VM-uka. Les mer om hvordan dere kan bidra til VMs folkefest på Nordre Aker Budstikkes sider


Standard areal- og funksjonsprogram for nye grunnskoler

Skolene er den viktigste arenaen for fritidsmusikklivet i Oslo. Det vil være kritisk for det lokale kulturlivet, dersom det ikke legges til rette for musikk- og kulturaktivitet ved rehabilitering og nybygging av skoler.

Badedroner på Vestkantbadet

Av med klærne og på med svømmebrillene! Fem musikere fra Oslos impro- og støy-miljø inntar Vestkantbadet for å servere kveldsbadende gjester en langsom og boblende drone under Oslo kulturnatt.

Lyst til å delta på Sangkulturkonferanse?

Sangkulturkonferansen er rett rundt hjørnet. Konferansen vil demonstrere betydningen av sangen for enkeltmennesker og samfunn, program og påmelding på www.syngforlivet.no.

Gratis øving under Oslo kulturnatt

Førstkommende fredag arrangeres Oslo kulturnatt med en mengde gratis aktiviteter over hele byen. Ett av tilbudene finner du på Øvingshotellet i Schous-kvartalet, hvor Kulturetaten inviterer til gratis nattøving mellom kl 21 og 03 fredag 24.september.


Ny stipendordning

Oslo kommune har opprettet en ny stipendordning til kunst- og kulturformål. Stipendordningen skal sikre kvalitet, nyskapning, forskning, tilgjengelighet og/eller bredde innen kunst- og kulturområdet. Ordningen skal videre være til berikelse for byens kulturliv og til glede for kommunens innbyggere.Les mer om ordningen her

Alle mann hadde fota -

sangkurs med norske stev, bånsuller og folketoner på menyen!

Korkafé på Oppsal

I forbindelse med bydelsdagene i Østensjø inviterer Oslo musikkråd og Østensjøsangerne til åpen korøvelse med gratis sangkurs på Oppsal skole.

The Sound of Oslo: Musikk for alle

Oslo musikkråd arrangerer en egen konsertserie på sykehus, sykehjem, fengsel og andre institusjoner for de som ikke kan komme seg ut for å delta på folkefesten. Gjennom folkefestukene vil det bli arrangert rundt 70 konserter og sangstunder rundt omkring på institusjonene.

 

 

 

 

 

 


Hip Hop Night på Revolver

Torsdag 30 juni kl 20.00 arrangeres det Hip Hop Night på Revolver. Arrangørskolen fra Sinsen byr på A-Lee, Jonas Benyoub, RightRime & Amani, Kenneth Engebretsen og Emir og Lillebror til den nette sum av femti kroner. Velkommen!

Oslolyd

I anledning folkefesten The Sound of Oslo inviterer Oslo musikkråd, ungdomsfestivalen Free my music og Arrangørskolen til en festdag i Spikersuppa, Eidsvolls plass. Lørdag 22. mai braker det løs kl 13.00 og det blir høydepunkter fra Oslos musikkscene helt frem til 23.00.

Arrangørskolen

Vil du lære å arrangere festival, klubbkonserter eller kanskje lage noe helt nytt? Da er Arrangørskolen noe for deg. Arrangørskolen er skreddersydd for å gi deg mellom 14 og 20 år de verktøyene du trenger for å bli en god arrangør. 

 

Ny støtteordning for opplæring innen rytmisk musikk- søknadsfrist 15.januar

KOMP er en ny støtteordning for kortere kurs, opplæringsprosjekter og andre kompetansehevende tiltak innen rock, jazz, folkemusikk, verdensmusikk mm.

Søknadsfristen er allerede 15.januar, så les mer her..


Tre av fire nordmenn vet ikke hvem som er kulturminister

Tre av fire nordmenn vet ikke hvem som er kulturminister. – Det tar tid å etablere seg, sier Anniken Huitfeldt selv.

Dette melder NRK i dag, les hele saken på www.nrk.no 

Sang for Eldre - allsangkurs

Oslo musikkråd tilbyr dagskurset "Sang for Eldre" for alle som arbeider med eldre, som helsearbeidere, aktivitører eller frivillige.

SimSalaSang

SimSalaSang er lekende sang, sangleiker, rim og regler. Det er sanger om kråker og katter og Per Sjuspring som danser som en adelsmann, som passer for både barn og voksne.

Klare for årets landsmønstring!

I helgen inntar Oslos UKM-deltagere Olavshallen i Trondheim for vise Norge hva de er gode for!


Young Star: Seminar 2009

Er du mellom 13 og 20 og har lyst til å lære mer om jazz?
Bli med på Young Star Seminar og lær å spille jazz med noen av Norges aller fremste jazzmusikere. 

Dhol-workshop 28. februar

Lørdag 28. februar deltok ungdommer fra Dhol-gruppa på Furusetheimen på workshop med Jas Daffu. Gruppa ble startet i høst, i forbindelse med Dhol-prosjektet, og teller nå 10-15 aktive Dhol-spillere. Gruppa ledes av Tito Guevara og Niket Sharma, og samtlige fikk en flott workshopdag sammen med Jas. 

Familiesang på Veitvet

Første onsdag etter høstferien starter Familiesang opp på Veitvet SFO. Prosjektet er støttet med midler fra Enhet for mangfold og integrering, og er et samarbeidsprosjekt mellom Oslo musikkråd, Veitvet SFO og bydel Bjerke. Familiesang tar utgangspunkt i barnesanger fra ulike kulturer og tradisjoner, målet med prosjektet å skape en kulturell og musikalsk møteplass for foreldre og barn i bydelen.

Innspill til Oslo kommunes budsjett?

Hvis du har innspill til Oslo kommunes kulturbudsjett, gi oss gjerne beskjed. Innspillene kan sendes til oslo@musikk.no i løpet av oktober. Det er også mulig å be om deputasjon, et møte med kultur -og utdanningskomiteen. Selve budsjettet og alt om budsjettprosessen kan du lese mer om på Oslo kommune sine nettsider.


Besøk Kulturnatt!

Oslo kulturnatt er i år fredag 16. september på over 120 steder i byen. 
Årets program er bredere og smalere enn noensinne. Oslo musikkråd arrangerer Musikk for alle med konserter på ulike institusjoner rundt omkring i byen. Se hva du bør få med deg her!

Kulturvalget 2011

Vi har oppsummert partienes handlingspunkter på musikk og kulturfeltet og presenterer partienes kulturpolitikere slik at valget blir lettere for deg.
Les mer på våre valgsider

Oslo musikkråd- knutepunkt for Musikk i fengsel og frihet

Oslo musikkråd er nå knutepunkt for samarbeid med kriminalomsorgsregion Øst. Vi skal blant annet være et synlig kontaktledd for kriminalomsorgen, utvikle nye tilbud og gi løpende informasjon og veiledning om Musikk i fengsel og frihet.
Les mer om Musikk i fengsel og frihet her

Nytt år - nye muligheter

Nytt år, nye muligheter! Hva med en øvetime eller to på Øvingshotellet? Book rom her!


Nytt år- nye nettsider

Vi bruker første halvdel av januar til å få på plass nye nettsider. Ta gjerne kontakt dersom det er noe du savner. Vi gleder oss til et spennende år med Ungdommens kulturmønstring, kartlegging av musikklokaler og Stemmerettsjubileum.

Julekampanje: Miljøvennlige konserter!

Er du lei av å gi bort slips og nips? Hva med en felles konsertopplevelse eller et trommekurs i stedet? Musikkopplevelser er noe av det mest miljøvennlig du kan gi bort til jul og vi har samlet våre beste tips!

Kontakt oss

Oslo musikkråd
Telefon: 22 00 56 76
E-post: oslo@musikk.no

Trondheimsveien 2 , bygg J
Postboks 4774 Sofienberg
0506 Oslo