Kulturkart

Vi lagde i 2012 et kulturkart for bydel Alna med oversikt over øve og fremføringslokaler i bydelen.

Vi jobber nå med å få opp kart for bydel Østensjø, bydel Nordstrand og bydel Nordre Aker. Lyst på et kulturkart for din bydel? Kontakt oss!

Iver Waage i Oslo musikkråd leder nå et stort kartleggingsarbeid i Oslo. Fire personer er i den forbindelse ansatt for å reise rundt på befaring til forskjellige lokaler som blir brukt til musikk, enten det er fellesøvelser, konserter eller solotimer i alle Oslos bydeler. Det være seg skoler, kirker, kulturhus eller gymsaler. Målet med kartleggingingen er å hjelpe medlemmer til å finne og beskrive lokalene som brukes og kan brukes til musikkformidling.

Les mer om Iver Waages arbeid og nye rolle i Oslo musikkråd her

I januar 2015 skrev ballade.no om kartleggingsarbeidet og hvordan utbygging i Oslo går ut over musikklokaler i sentrumsområdene. Waage kom med kommentarer. Les saken her

En av kartleggerne er Mari Lauvdal. Les mer om hennes erfaring med kartleggingsarbeidet her

Takeawaykonserter

Oslo musikkråd tilbyr konserter til institusjoner som sykehjem, sykehus og fengsel der beboere ikke kan komme seg ut på konsertopplevelser.

Vi tilbyr også takeaway konserter hjem til din stue på Oslo Kulturnatt. Vi kan garantere en konsertopplevelse utenom det vanlige!

Oslo Kulturnatt 2015 blir 11. september. Følg med her for oppdatert informasjoon om kulturnatta.

Ungdommens kulturmønstring

UKM (Ungdommens Kulturmønstring) er mange lokale festivaler hvor ungdom kan delta med alle slags kulturuttrykk.

Hver kommune sender kvalifiserte ungdommer videre til en fylkesmønstring som representanter for sin kommune. Hvert fylke sender i neste omgang ca. 30 deltakere til den nasjonale UKM-festivalen. Følg med på www.ukm.no. Fylkeskontakt er Margaret Berger.

Nyhetsbrev

* indicates required
-------------------------------------------

Kontakt oss

Oslo musikkråd
Telefon: 22 00 56 76
E-post: oslo@musikk.no

Trondheimsveien 2 , bygg J
Postboks 4774 Sofienberg
0506 Oslo