UKM (Ung Kultur Møtes) arrangerer mange lokale festivaler hvor ungdom kan delta med alle slags kulturuttrykk.
Hver kommune sender kvalifiserte ungdommer videre til en fylkesfestival som representanter for sin kommune. Hvert fylke sender i neste omgang ca. 30 deltakere til den nasjonale UKM-festivalen. Følg med på www.ukm.no. Fylkeskontakt er Oskar Fjørtoft Sandanger, vikar for Margaret Berger da hun er i permisjon.

Har du lyst på muligheten til å være blant de heldige som får jobbe eller opptre på en scene som har huset artister som blant annet Julie Bergan, Cezinando, Veronica Maggio, Karpe Diem og Coldplay? Meld deg på!

UKM Oslo arrangerer gratis arrangørweekend 14.-15. februar for alle ungdommer mellom 13-20 år fra Oslo som har lyst å delta. Der lærte ungdommene mer om alt fra sceneteknikk til PR til å hanke inn artister - alt du behøver for å lage egne arrangementer. Og ikke minst alt du behøver å vite for å melde deg på som arrangør i UKM i år!

Lokalmønstringene i Oslos bydeler foregår i mars måned - sjekk www.ukm.no og finn din bydel for å se når din lokale mønstring er. Fylkesmønstringen er en minifestival,  i år gikk den av stabelen på F21 på Helsfyr i slutten av april – og der over 240 UKM'ere var samlet over tre dager til kulturopplevelser.

Kontakt oss

Oslo musikkråd
Telefon: 22 00 56 76
E-post: oslo@musikk.no

Trondheimsveien 2 , bygg J
Postboks 4774 Sofienberg
0506 Oslo