Konsertreise til München 9. – 12. mars 2018

15.11.2017 17:52 Skrevet av Rogaland musikkråd

Vårens konsertreise går til München. Det er et flott program denne helgen. Fredagskonserten kan du velge mellom to alternativer, og konserten søndag formiddag er valgfri. 

Fredag kveld 9. mars
Enten: Brahms Ein deutsches Requiem Bayerische Rundfunk Orchester dir: Bernhard Haitink.

Eller: Strauss: Der Rosenkavalier på Bayerische Staatsoper Dir. Kirill Petrenko

Lørdag kveld 10. mars
Münchener Symphoniker dir. E. Portal. Berlioz ouverture, Haydn trompetkonsert og Symfoni nr. 94

Søndag 11. mars
Kl.11.00 Kammerkonsert Münchener philharmonie verk av Tüür og Sjostakovitsj (valgfritt)
Kl.19.00 Klaverrecital med Evgeni Kissin; Beethoven og Rakhmaninov

Fredagen flyr vi med SAS kl 08.20 via Oslo og ankommer München 12.25. Vi vil prøve å legge inn en rundtur med buss og guide før vi ankommer hotellet kl 15.00. Hotellet vi bor på heter Best Western Hotel Atrium München, et 4-stjerners moderne hotell som ligger i området rundt sentralstasjonen. Hotellet ligger 1,5 km fra Marienplatz i sentrum av München. Mandagen har vi retur med SAS (via København) kl 17.15 og ankommer Sola kl 22.05.

Foreløpig er ikke alle detaljer på plass og prisen er dermed ikke helt klar enda, men makspris vil bli totalt kr 13 000. Tillegg for enkeltrom kr 1 100. Dette vil inkludere flyreise t/r, busstransfer flyplass t/r med skandinavisk eller engelsktalende guide, 4-stjerners hotell m/frokost sentralt beliggende, gode konsertbilletter, inngangspenger, guideturer med engelsktalende guide, 1-2 fellesmiddager på gode restauranter og billetter til kollektivtransport.

På grunn av stor pågang av konsertbilletter, er påmeldingsfristen 15. desember (fram til 8. desember reservert lyttekursdeltakerne). Maks 25 deltakere.

Reiseledere på turen er Liv Tjemsland og Per Dahl. Turen er i samarbeid med Berg-Hansen Reisebureau AS.

Påmeldingen er bindende. Gyldig pass og egen reiseforsikring er nødvendig.

Påmelding til konsertreise til München 9. - 12. mars 2018

Fyll ut opplysningene nedenfor (*obligatorisk):


Konsertreise til Berlin og Potsdam 27. - 30. oktober

Høstens konsertreise i regi av Rogaland musikkråd og Per Dahl går til Berlin og Potsdam. Foruten at vi skal oppleve Berlin og få med oss flotte konserter og opera der, følger vi litt videre i fotsporene til C.P.E. Bach etter Hamburg-turen i vår. Turen ble fulltegnet emd 25 påmeldte.

Konsertreise til Berlin og Potsdam 27. - 30. oktober - les hele sakenLyttekurset 2017-18 er fullbooket!

Det har vært stor interesse for sesongens lyttekurs, og med 51 påmeldte må vi nå sette strek. Fikk du ikke plass i år? Prøv igjen neste år!

Lyttekurset 2017-18 er fullbooket! - les hele sakenLyttekurs

Er du interessert i å forsterke musikkopplevelsen enda mer, er det mulig å melde seg på lyttekurs med Per Dahl. Kurset er lagt til rette for alle musikkinteresserte, også de uten musikkfaglig bakgrunn. Hver kurskveld vil det bli tatt utgangspunkt i ett av verkene som Stavanger Symfoniorkester fremfører den etterfølgende torsdagen.

Lyttekurs - les hele sakenKonsertreiser siden 2004

Rogaland musikkråd har arrangert konsertreiser til en europeisk by hvert halvår siden våren 2004. 

Konsertreiser siden 2004 - les hele sakenKonsertreise til Helsinki 27. - 30. oktober 2016

Høstens konsertreise går til Helsinki. Det er en by rik på musikk, kultur, design og arkitektur. I 2011 stod det nye musikkhuset ferdig, MUSIIKKITALO, som er base for Helsinkis to orkestre - Helsinki Philharmonic Orchestra og Finnish Radio Symphony Orchestra - og musikkhøgskolen Sibelius-akademiet. I 2012 fikk Helsinki utmerkelsen World Design Capital, bl.a. for designmessig byutvikling. Helsinki (eller Helsingfors på svensk) er også kjent for Alvar Aalto, en av de mest kjente finske arkitektene gjennom historien, og finsk design som Iittala og Marimekko. I 2015 feiret byen 150-årsjubileum for Sibelius.

Konsertreise til Helsinki 27. - 30. oktober 2016 - les hele saken