Skikoret ønsker å starte opp et ungdomskor i Ski med sangglad ungdom fra hele Follo. Koret kommer til å bestå av glad ungdom fra 13-20 år og synge pop-låter, holde konserter, dra på turer, feste sammen. Vi skal øve hver tirsdag på Finstad skole kl. 18-19. Hvis 15 eller flere melder seg så starter vi opp i august 2017. 

Vår unge, fremragende og inspirerende dirigent Sverre Tollefsen Laupstad arrangerer selv låtene. Han er forøvrig også en svært dyktig musiker, pianist og utrolig flink til å få ut det beste i hver og en. Han vil lære deg det du trenger av tonelære, sangteknikk og notelære. Han vil også hjelpe deg til å finne riktig plass for din stemme i koret.

 

Det betyr at dette koret er for alle; enten du er erfaren eller nybegynner, enten du kan noter eller ikke, enten du er gutt eller jente og enten du vet du kan synge eller ikke er helt sikker, men har lyst til å prøve!

Hjertelig velkommen til infomøte på Finstad skole 16.mai 2017 kl 18.00 (trykk her) 

 

Nysgjerrig eller interessert?

Send oss en message på Facbooksideneller kontakt oss på mail; post@skikoret.no eller send en SMS til leder for Skikoret, Kari Stene; 954 21 560

Kontakt oss

Ski musikkråd

Nettsted: www.musikk.no/ski
Adresse: Pb 375, 1401 Ski
E-post: ski@musikk.no
Leder: Heidi Sundkøien, Tlf 990 03 884

VIS KONTAKTSKJEMA