Rockekurs for "gamlinger"!

26.01.2017 13:15 Skrevet av

Har du hatt lyst til å prøve å spille i band, men aldri funnet noen å spille sammen med? Spilte du i band i din ungdom for mange år siden, og har lyst til å gjenoppfriske dette? Sør-Trøndelag musikkråd arrangerer rockekurs for gamlinger for alle som enten spiller i band eller har lyst til å treffe likesinnede å spille sammen med.  

Vi tar imot alle mellom 25-100 år, med hovedvekt på trommer, bass, gitar, keyboard og sang. Passer ypperlig for alle dusjsangere og hobbygitarister som aldri har fått prøvd seg sammen med andre. 
Vi har gode og erfarne instruktører i samspill. Vi har rom med sang-anlegg stående klart, men ber om at de som har eget utstyr og instrumenter tar med dette. 
Kurset tar i hovedtrekk for seg følgende:
Rytmikk - Noen forskjellige (enkle!) taktarter. Vi prøver ut litt forskjellige stilarter innen rock/pop.
Samspill - Hvordan får man det til å låte fint sammen? Vi stemmer instrumentene og prøver å spille samme tonene i samme tempo.
Konsert - Vi avslutter kurset med å spille litt av det vi har lært for de andre deltakerne.


PRAKTISKE OPPLYSNINGER
HVA MÅ JEG KUNNE…
Kurset krever i utgangspunktet ingen forkunnskaper, men det er en fordel om dere har prøvd å spille instrumenter før. Vi setter sammen grupper ut ifra hva dere kan.
PÅMELDINGSAVGIFT
Kurset koster kr. 500,- 
HVA FÅR JEG IGJEN..?
Du får oppleve (ev. gjenoppleve) følelsen av samspill med andre rockemusikanter. Hvem vet? Kanskje du treffer noen på kurset som vil spille videre med deg etterpå?

Spørsmål? Ring oss på 73 88 33 20 (man-fre 9-15)


"Jeg kan ikke synge!"

Sør-Trøndelag musikkråd arrangerer sangkurs hvert semester. Det tilbys to nivåer, nybegynner og TEMA-kurs. I tillegg har det blitt dannet et kurs til - Nonstop - som består av deltakere som trives så godt på kurs at de bare vil fortsette på kurs etter kurs!
Kurslærer på alle kursene er Gunnhild Hasund. 

"Jeg kan ikke synge!" - les hele sakenSommerSangUka

Hvert år arrangerer Sør-Trøndelag musikkråd i samarbeid med Ung i Kor SommerSangUka. Påmeldingen for SommerSangUka 2015 er åpnet!

SommerSangUka - les hele sakenMunnspillkurs

Sør-Trøndelag musikkråd arrangerer med jevne mellomrom munnspillkurs. Mer informasjon om disse kursene kan du lese her, og nye kurs vil bli utlyst på vår nettside og på facebook.

Munnspillkurs - les hele sakenLåtskriverkurs

Sør-Trøndelag musikkråd har også hatt låtskriverkurs. Disse kursene vil bli annonsert på vår nettside og facebooksider. 

Låtskriverkurs - les hele sakenInfokvelder om VO-tilskudd og KursAdmin

Sør-Trøndelag musikkråd inviterer jevnlig til infokveld om voksenopplæringstilskuddene. Her får man informasjon om tilskuddsordningen og søkeportalen KursAdmin.

Infokvelder om VO-tilskudd og KursAdmin - les hele sakenKonsertdesign

Sør-Trøndelag musikkråd har hatt kurs i Konsertdesign.

Konsertdesign - les hele saken
Kontakt oss

Sør-Trøndelag musikkråd
Kultursenteret ISAK
Prinsens gt. 44
7011 Trondheim

Tlf 73 88 33 20

VIS KONTAKTSKJEMA