Kursoversikt Sør-Trøndelag musikkråd

Her finner du en oversikt over kommende kurs

 

 

Munnspillkurs

Vi inviterer til kurs i munnspill - passer for alle som har lyst til å lære! Kursinnholdet tilpasses de som melder seg på. Vi ønsker velkommen til kurs i Trondheim 27. -28. januar.

Sangkurs våren 2018

Alle kan jo synge - men det er artig å lære mer - og å synge sammen med andre!
Vi har helt siden 2002 arrangert "Jeg kan ikke synge"-kurs for voksne. Dette er kor som passer for alle som har lyst til å synge, og våren 2018 har vi to tilbud:
1) Tema-koret  - med nytt repertoar hvert semester.
2) NonStop-koret  - et utvidet kurs for de som vil ha litt større utfordringer!

Rockekurs for "gamlinger"!

Har du hatt lyst til å prøve å spille i band, men aldri funnet noen å spille sammen med? Spilte du i band i din ungdom for mange år siden, og har lyst til å gjenoppfriske dette? Sør-Trøndelag musikkråd arrangerer "Rockekurs for gamlinger" høsten 2017. Kurset har oppstart 6. september. Bli med på Rockekurs for "gamlinger" (altså litt voksne)!

Invitasjon til dagskurs - Pedagogikk for voksnes læring

Hva er spesielt for voksnes læring? Lørdag 29. oktober 10:00 - 16:00 inviterer Voksenopplæringsforbundet Sør-Trøndelag til dagskurs om pedagogikk for voksnes læring. Deltagere vil tilegne seg økt kunnskap om og innsikt i ulike aspekter rundt fagfeltet voksnes læring. 

Nettverksmøte på Støren

Vi inviterer til åpent nettverksmøte onsdag 21. september kl. 19:00 - 21:00 på Gauldal skole og kultursenter. Her kan du få informasjon om aktuelle støtteordninger og organisasjoner for deg og ditt lag. Vi ønsker alle lag/foreninger, ledere/dirigenter innen musikk i Midtre Gaudal og omegn velkommen!

Kontakt oss

Sør-Trøndelag musikkråd
Kultursenteret ISAK
Prinsens gt. 44
7011 Trondheim

Tlf 73 88 33 20

VIS KONTAKTSKJEMA