Ekstraordinært årsmøte: JA til fusjon!

30.11.2017 15:53 Skrevet av

JA til fusjon fra 1.1.2018. Fra denne dato går Sør-Trøndelag musikkråd og Nord-Trøndelag musikkråd sammen til én organisasjon. Dette vedtok begge organisasjonene på hvert sitt ekstraordinære årsmøte 17.oktober. Det ble videre vedtatt å opprette et utvalg bestående av begge AU som skal foreslå vedtekter, handlingsplan og budsjett for den nye organisasjonene til det første årsmøtet i 2018.


 Sakspapirene fra årsmøtet:

Ekstraordinært årsmøte i 
Sør-Trøndelag musikkråd / Musikkens studieforbund i Sør-Trøndelag

Tirsdag 17.oktober kl 1800 på Kultursenteret ISAK. Prinsens gt. 44, Trondheim.

Kl 1800 – 1830         Ekstraordinært årsmøte

Bakgrunn
Nord-Trøndelag fylke og Sør-Trøndelag fylke vil fra 1.1.2018 være ett fylke – Trøndelag fylkeskommune. Med dette som utgangspunkt har styrene i musikkrådene igangsatt en prosess med tanke på sammenslåing av de to enhetene fra 1.1.2018.

Til behandling på årsmøtet:

  1. Styret i Sør-Trøndelag musikkråd (STMR) og Styret i Nord-Trøndelag musikkråd (NTMR) foreslår en fusjon mellom de to musikkrådene med virkning fom 01.01.2018.

Forslag til vedtak: 
Sør-Trøndelag musikkråd/Musikkens studieforbund i ST (org.nr 986659315) og Nord-Trøndelag musikkråd (org.nr 992085967) fusjonerer til én organisasjon med virkning fra 1.1.2018

  1. Styrene i STMR og NTMR foreslår å opprette et arbeidsutvalg bestående av leder og nestleder i begge fylkesstyrene. Arbeidsutvalget får fullmakt til å utarbeide forslag til nye vedtekter, handlingsplan og budsjett til årsmøte i 2018.

Forslag til vedtak
Det opprettes et arbeidsutvalg bestående av leder og nestleder fra begge fylkesstyrene, med fullmakt til å utarbeide forslag til nye vedtekter, handlingsplan og budsjett til årsmøte i 2018.


Kl 1830 – 1930         Medlemsmøte om framtidsutsikter

Umiddelbart etter årsmøtet åpnes det for diskusjon og innspill rundt framtida for den nye organisasjonen.
Hvordan kan den utvikles?
Hva betyr en fusjon for fritidskulturlivet?
Er det aktuelt å inkludere flere uttrykk enn musikk? Skal vi – som noen andre fylkesmusikkråd også har gjort – inkludere flere kulturuttrykk og endre til kulturnettverk?
Trondheim kulturnettverk (tidligere musikkråd) – som vi i ST er tett på – inkluderer nå alle kulturuttrykk unntatt idrett. Vi har derfor invitert styreleder i Trondheim kulturnettverk, Lotte Evensen, til å fortelle litt om deres erfaringer.

Vel møtt!

Vi ber om å få påmeldinger til årsmøtet innen 12.oktober. 

Send en e-post til sor-trondelag@musikk.no og oppgi navn på deltaker(e) og hvem dere representerer (lag/organisasjon/lokalt ledd).

Sted: Kultursenteret ISAK, Prinsens gt. 44, Trondheim
Konsertreise til Amsterdam

Musikkrådet har gleden av å invitere interesserte til en ny konsertreise – en 5 dagers tur til Amsterdam 6.-10.mai 2018. Vi planlegger kulturelle aktiviteter hver dag/kveld - detaljert kulturprogram vil være klart på nyåret. Vi har noen ledige plasser - ta kontakt hvis interessert!

Konsertreise til Amsterdam - les hele sakenSangkurs våren 2018

Alle kan jo synge - men det er artig å lære mer - og å synge sammen med andre!
Vi har helt siden 2002 arrangert "Jeg kan ikke synge"-kurs for voksne. Dette er kor som passer for alle som har lyst til å synge, og våren 2018 har vi to tilbud:
1) Tema-koret  - med nytt repertoar hvert semester.
2) NonStop-koret  - et utvidet kurs for de som vil ha litt større utfordringer!

Sangkurs våren 2018 - les hele sakenTrenger ditt band øvingslokale?

Vi disponerer 8 øvingslokaler med standard PA. Ta kontakt om du trenger øvested til ditt band.
For mer info og kontakt, klikk her

Trenger ditt band øvingslokale? - les hele sakenDisse fikk KOMP-tilskudd

Bandleirer og -seminarer, storband, folkemusikklag og organisasjoner over hele landet har gjennom KOMP fått støtte til kurs i 2017. Det kom inn 161 søknader, og 97 av disse ble tildelt støtte. Fordelingsutvalget hadde kr 1,6 millioner til disposisjon.


Disse fikk KOMP-tilskudd - les hele sakenSyng med overskudd!

Kurs i Levanger Lørdag 10.februar!
Etter et svært vellykket dagskurs i Trondheim i høst inviterer nå Trøndelag sangerforum til et nytt seminar for korsangere med Mai-Britt Wagnild - denne gang i Levanger. Kurset er åpent for alle som ønsker å utvikle seg som sanger/pedagog.

Syng med overskudd! - les hele sakenArrangørskolen - et SMIA-prosjekt

Sør-Trøndelag musikkråd har nettopp gjennomført Arrangørskolen! Kurset var både for beboere på asylmottak og de som er nylig bosatte i Trondheim kommune. Deltagerne fikk lære mer om planlegging av kulturelle arrangement og lyd- og scenearbeid. 

Arrangørskolen - et SMIA-prosjekt - les hele sakenAkustikkmåling

Denne gjengen er nå kurset i bruk av akustikkmåleutstyr. Sammen med Nord-Trøndelag musikkråd har vi med fylkeskommunal støtte gått til anskaffelse av komplett utstyr for å kunne kartlegge akustiske forhold i lokaler som brukes til musikkformål. Mer om lokaler og akustikk finner du på denne siden.
Vi håper med dette at vi kan bidra til bedre lokaler - fordi gode lokaler gir bedre utøvere (og bedre helse)!Årsmøte og fagkonferanse lørdag 12.mars

Sør-Trøndelag musikkråd inviterer til årsmøte og påfølgende fagkonferanse om gode lokaler til musikkformål.
Årsmøtet er kl 1100 og konferansen starter kl 1230. Sted: Kultursenteret ISAK, Trondheim.

Årsmøte og fagkonferanse lørdag 12.mars - les hele sakenVi-vil-ikke-slutte-koret

Hils på Nonstop! Musikkrådets sangkurs/kor for de som ikke vil slutte å synge! Nonstop skal delta på julekonsert i Lademoen kirke 6.desember. Vi gleder oss og er stolte av både dere og instruktøren Gunnhild Hasund.

Vi-vil-ikke-slutte-koret - les hele sakenNy konsulent i Sør-Trøndelag musikkråd

Annelise Ofstad Aar er tilsatt som konsulent i 40% vikariat for Sør-Trøndelag musikkråd.

Hennes arbeidsoppgaver gjelder Ung i Kor og Bandtjenesten.

Ny konsulent i Sør-Trøndelag musikkråd - les hele sakenVel gjennomført seminar med BertaSofie-Konsertdesign

Sør-Trøndelag musikkråd samarbeidet med Trøndelag sangerforum om å gjennomføre seminar med BertSofie konsertdesign lørdag 22. mars. 

Vel gjennomført seminar med BertaSofie-Konsertdesign - les hele saken


Kontakt oss

Sør-Trøndelag musikkråd
Kultursenteret ISAK
Prinsens gt. 44
7011 Trondheim

Tlf 73 88 33 20

VIS KONTAKTSKJEMA