Deltakere og lærere i Tilja musikk og teater sammen med daglig leder i TKN, Camilla Berg Rindahl

Nytt samarbeid mellom CRUX Tilja og Telemark kulturnettverk

24.09.2018

I mars inngikk Telemark kulturnettverk og CRUX Tilja oppfølgingssenter en samarbeidsavtale rundt prosjektet Tilja musikk og teater. Gjennom samarbeidsavtalen kommer tiltaket inn i prosjektet Musikk i fengsel og frihet (Miff), som jobber på flere nivåer for å gi musikktilbud til mennesker i og utenfor fengsel. Fra før har Telemark kulturnettverk en lignende samarbeidsavtale med Telemark fengsel.

Daglig leder i Telemark kulturnettverk Camilla Rindahl er svært fornøyd med begge samarbeid. «Jeg lar meg imponere over ildsjelene og lærerne som gir mye av seg selv inn i de forskjellige tiltakene. Det er tydelig at dette bidrar positivt og er med på å skape sterke og gode tiltak».

CRUX Tilja oppfølgingssenter i Skien er et oppfølgingstilbud for mennesker som ønsker å arbeide med endring for å oppnå et liv uten rusavhengighet og kriminalitet. Tirsdag forrige uke tilbrakte Camilla dagen sammen med Tilja musikk og teater. «Det er mye varme og glede når man kommer inn på et sted som dette, så det er klart det treffer midt i hjertet når man ser hvor mye et musikktilbud betyr for deltakerne. Jeg er veldig glad for at vi har fått på plass et samarbeid som går på frihetsdelen av Musikk i fengsel og frihet.» 

Kontakt oss

Telemark kulturnettverk
Gullbringvegen 34, 3800 Bø
Tlf: 35 06 06 80
E-post: telemark@musikk.no
Organisasjonsnummer: 971 325 704

 

VIS KONTAKTSKJEMA OG KART