Åpningstider sommeren 2016

Kontoret vårt har feriestengt fra 11. juli til 8. august. Hvis det haster veldig, kan vi nåes på e-post: troms@musikk.no. Lag som ikke har fått avsluttet voksenopplæringskursene for våren 2016, vil ennå ha mulighet etter ferien. Vi ønsker våre medlemmer og kontakter en riktig god sommerferie!

Troms musikkråd inn i nye lokaler

Mandag 4. juli 2016 flyttet vi fra 3. etasje i Storgata 88 til 3. etasje i Parkgata 27/29 - nye Tvibit. Der får vi kontorfellesskap med festivaler og musikkorganisasjoner, og det blir gode muligheter for møter, seminarer mm. Og i 1. etasje er det en super kafe! Kom gjerne å besøk oss, men vi har feriestengt til 8 august. Les mer om Tvibit her.


Åpent infomøte for musikklag på Bardufoss 7. april 2016

Torsdag 7. april 2016 inviterer Troms musikkråd og Troms sangerforum til et åpent infomøte på Bardufoss. Møtet finner sted i lokalene til Bardufoss videregående skole. Tema er tilskuddsordninger, organisasjoner i musikklivet så som Norsk sangerforum, Norsk musikkråd og Musikkens studieforbund samt andre organisasjoner og korfaglige emner. Representanter fra Troms sangerforum og Troms musikkråd vil være der for å svare på spørsmål. Møtet er gratis og åpent for alle, og det blir servert kaffe med noe til. Invitasjonen kan lastes ned her.

Nasjonalt munnspillseminar i Tromsø sommeren 2016!

Den 23.-26. juni arrangerer Norsk munnspillforum sitt årlige nasjonale munnspillseminar, denne gangen i samarbeid med Troms musikkråd!

Prosjekter

MIFF Tromsø - Musikk i fengsel og frihet

MIFF er et nasjonalt opplærinstilbud innen rytmisk musikk i og utenfor fengselet, og vi samarbeider her med Tromsø fengsel m.fl.

Studio-opplæring

Vi tilbyr kurs i musikkstudio-arbeid. Tilbudet er et lavterskeltilbud for mennesker med rusproblemer og gis både i og utenfor fengselet.

Akustikkmåling

Vi har måleustyr for akustikkmålinger i musikk- og øvingslokaler. Prosjektet er et rimelig tilbud til lokaleiere.

Konsertreiser

Siden 2007 har vi arrangert to konsertreiser til hhv Berlin og Wien.

EU-prosjekter

I perioden 2013-2015 deltar vi i et EU-kulturprosjekt med tre andre land.

Tilskudd

Troms musikkråd fordeler voksenopplæringstilskudd, og kan gi veiledning om andre tilskuddsordninger:

Voksenopplæringstilskudd - KursAdmin

Troms musikkråd fordeler tilskudd til voksenopplæring til musikklivet i Troms, og bistår medlemmer med å søke om tilskudd via KursAdmin.org.

FRIFOND-tilskudd

Troms musikkråd bistår uorganiserte ungdomslag med å søke om Frifond-tilskudd.

Musikkutstyrsordningen

Troms musikkråd veileder band, folkemusikkgruppper, jazz- og visegrupper og andre lag innen rytmisk musikk å søke om tilskudd.

KOMP - for rytmisk musikk

Troms musikkråd hjelper band og andre grupper innen rytmisk musikk med søknader til opplæring.