KURSTILBUD HØSTEN 2016

Vi planlegger høstens kurstilbud, som legges ut for påmelding så snart alt er klart. Kursene arrangeres i Tromsø, hvis ikke annet er nevnt.
Merk at påmeldingen er bindende hvis ikke annet er avtalt. Ved avmelding to uker eller senere før kursstart, belastes full kursavgift, med mindre avmeldingen skyldes sykdom. Legeerklæring eller sykemelding må da framlegges.

Kursmateriell kommer i tillegg til kursavgiften.


MELD DEG PÅ

NR KURS DATO LOKALE LÆRER PRIS
2016H1 GITAR I 8-12 ÅR 27.09. KL.18.00 BJERKAKER SKOLE SIVERT HENRIKSEN 2100
2016H2 GITAR VOKSEN 27.09. KL.19.30 BJERKAKER SKOLE SIVERT HENRIKSEN 2100
2016H3 MUSIKKTEORI OG GEHØR 05.-06.11. og 03.-04.12.16 MUSIKKONSERVATORIET VIDAR ALVESTAD 1900
2016H4 OPERAKURS/MUSIKKHISTORIE 05.10. KL.19.00 MUSIKKONSERVATORIET MICHAEL STROBELT 1600

Forkurs i musikkteori og gehør i Tromsø

Målgruppa til forkurset i musikkteori og gehør er søkere til høyere utdanning i musikk som trenger å forbedre sine kunnskaper innen musikkteori, eller de som bare er interesserte i å lære mer om dette. For å følge progresjonen i kurset, er det nødvendig med grunnleggende notekunnskap.
Kurset er organisert over to helger; 5.-6. november og 3.-4. desember 2016 i lokalene til musikkonservatoriet i Tromsø.

Lyttekurs/operakurs Tromsø høsten 2016

Fra 5. oktober til 16. november arrangerer vi, i samarbeid med Verdensoperaen i Tromsø, til lyttekurs innen klassisk musikk, med opera som tema. Forelesningene knyttes til operaforestillingene til Verdensoperaen, som er direkteoverført fra the Metropolitan Opera i New York, og Michael Strobelt er foreleser. I høst er det Tristan og Isolde av Wagner, Don Giovanni av Mozart og L'Amour de loin av Saariaho som står på programmet.

Nasjonalt munnspillseminar i Tromsø sommeren 2016!

Den 23.-26. juni arrangerer Norsk munnspillforum sitt årlige nasjonale munnspillseminar, denne gangen i samarbeid med Troms musikkråd!


Anmelderkurs i Tromsø

Bli en bedre konsertanmelder og lær nyttige tips og metoder fra Egon Holstad, kjent musikkritiker fra avisa Nordlys. Troms musikkråd har i samarbeid med avisa Nordlys og Holstad utviklet et kurs i anmeldelse.

Beatboxing

I 2011 arrangerte vi vårt første kurs i beatboxing. Human beatbox; menneskelig trommemaskin, er kunsten å skape rytmer, lydeffekter og musikk kun ved å anvende sin egen kropp (munnen).

Elgitar

Vi arrangerer elgitarkurs. Deltakerne må ha egne elgitarer, kabler, jack-ledning og hodetelefon.
Resten av utstyret (forsterkere mm) har vi. Maks 8 deltakere.


Gitarkurs

Vi arrangerer akustiske gitarkurs for barn i alderen 8-12 år, samt kurs for voksne, både for nybegynnere og viderekomne.
Meld deg på

Gitarteknikerkurs

Gitarteknikerkursene til bandORG har vært en stor suksess i øvrige deler av landet. Våren 2014 arrangerte Troms musikkråd et slikt kurs for første gang i Tromsø!

Jeg kan ikke synge-koret

Også høsten 2015 arrangerer vi "Jeg kan ikke synge"-koret. Dette er et åtte ukers sangkurs for alle som har lyst til å synge, men tror de ikke kan!
Meld deg på