KURSTILBUD VÅREN 2016

Merk at påmeldingen er bindende hvis ikke annet er avtalt. Ved avmelding 2 uker eller senere før kursstart, belastes full kursavgift, med mindre avmeldingen skyldes sykdom. Legeerklæring eller sykemelding må da framlegges.

Kursmateriell kommer i tillegg til kursavgiften.


MELD DEG PÅ

NR KURS OPPSTART STED/VARIGHET LÆRER PRIS
2016V1 GITAR VOKSEN 3. FEB. Kl 19.00-20.30

SØR-TROMSØYA

8 U/16 T

BJØRN HALL 2100
MUNNSPILLSEMINAR 23. JUN - 26. JUN

SØR-TROMSØYA

4 DAGER

SIGMUND GROVEN 1200/600

Nasjonalt munnspillseminar i Tromsø sommeren 2016!

Den 23.-26. juni arrangerer Norsk munnspillforum sitt årlige nasjonale munnspillseminar, denne gangen i samarbeid med Troms musikkråd!

Beatboxing

I 2011 arrangerte vi vårt første kurs i beatboxing. Human beatbox; menneskelig trommemaskin, er kunsten å skape rytmer, lydeffekter og musikk kun ved å anvende sin egen kropp (munnen).

Elgitar

Vi arrangerer elgitarkurs. Deltakerne må ha egne elgitarer, kabler, jack-ledning og hodetelefon.
Resten av utstyret (forsterkere mm) har vi. Maks 8 deltakere.


Anmelderkurs i Tromsø

Bli en bedre konsertanmelder og lær nyttige tips og metoder fra Egon Holstad, kjent musikkritiker fra avisa Nordlys. Troms musikkråd har i samarbeid med avisa Nordlys og Holstad utviklet et kurs i anmeldelse.

Gitar barn

Vi arrangerer akustiske gitarkurs for barn i alderen 10-12 år, både for nybegynnere og viderekomne.
Meld deg på

Gitarteknikerkurs

Gitarteknikerkursene til bandORG har vært en stor suksess i øvrige deler av landet. Våren 2014 arrangerte Troms musikkråd et slikt kurs for første gang i Tromsø!


Forkurs i musikkteori og gehør

Målgruppa til forkurset i musikkteori og gehør er søkere til høyere utdanning i musikk som trenger å forbedre sine kunnskaper innen musikkteori, eller de som bare er interesserte i å lære mer om dette.

Lyttekurs

Vi arrangerer lyttekurs/musikkhistorie, gjerne i forbindelse med en planlagt konsertreise, som vi har hatt to av - til Berlin og Wien. Dette er lytting og forelesninger om kjente klassiske verk.

Munnspillkurs

Munnspillkurs arrangeres vanligvis som helgekurs og målgruppa er alle som ønsker å få en innføring i munnspill, eller bygge videre på det de kan fra før.

Meld deg på


Jeg kan ikke synge-koret

Også høsten 2015 arrangerer vi "Jeg kan ikke synge"-koret. Dette er et åtte ukers sangkurs for alle som har lyst til å synge, men tror de ikke kan!
Meld deg på

Ukulelekurs

Ukulelekurset er beregnet på barn og voksne som ønsker å lære grunnleggende ferdigheter på et strengeinstrument. Det er ingen krav til forkunnskaper for å delta på kurset. I høst setter vi opp ukulele-kurs både i Tromsø og Salangen!


Trekkspillkurs

Kursets målgruppe er alle, både barn og voksne, og er beregnet for nybegynnere. Du må ha eget trekkspill og det undervises på pianospill. Spiller du knappespill, kan du også ha utbytte av kurset. Notekunnskap er en fordel, men ikke nødvendig.