KURSTILBUD VÅREN 2017

Vi planlegger vårens kurstilbud, som legges ut for påmelding fortløpende. Kursene arrangeres i Tromsø, hvis ikke annet er nevnt.
Merk at påmeldingen er bindende. Ved avmelding mindre enn to uker før kursstart, belastes full kursavgift, med mindre avmeldingen skyldes sykdom. Legeerklæring eller sykemelding må da framlegges.

Kursmateriell kommer i tillegg til kursavgiften.


MELD DEG PÅ

NR KURS DATO LOKALE LÆRER PRIS
2017V1 GITAR I NYBEGYNNER 8-12 ÅR Ti.31.01. KL.18.00 BJERKAKER SKOLE SIVERT HENRIKSEN 2300
2017V2 GITAR I NYBEGYNNER VOKSEN Ti.31.01. KL.19.00 BJERKAKER SKOLE SIVERT HENRIKSEN 2300
2017V3 GITAR I NYBEGYNNER 8-12 ÅR Ma.30.01. KL.18.00 TROMSDALEN SKOLE SIVERT HENRIKSEN 2300
2017V4 GITAR II ØVET VOKSEN MA.30.01. KL.19.00 TROMSDALEN SKOLE SIVERT HENRIKSEN 2300

Forkurs i musikkteori og gehør i Tromsø

Målgruppa til forkurset i musikkteori og gehør er søkere til høyere utdanning i musikk som trenger å forbedre sine kunnskaper innen musikkteori, eller de som bare er interesserte i å lære mer om dette. For å følge progresjonen i kurset, er det nødvendig med grunnleggende notekunnskap.
Kurset er organisert over to helger; 5.-6. november og 3.-4. desember 2016 i lokalene til musikkonservatoriet i Tromsø.

Lyttekurs/operakurs Tromsø høsten 2016

Vi planlegger nytt lyttekurs/operakurs i 2017 i samarbeid med Verdensoperaen i Tromsø. Forelesningene knyttes til operaforestillingene til Verdensoperaen, som er direkteoverført fra the Metropolitan Opera i New York, og Michael Strobelt er foreleser.

Nasjonalt munnspillseminar i Tromsø sommeren 2016!

Den 23.-26. juni arrangerer Norsk munnspillforum sitt årlige nasjonale munnspillseminar, denne gangen i samarbeid med Troms musikkråd!


Anmelderkurs i Tromsø

Bli en bedre konsertanmelder og lær nyttige tips og metoder fra Egon Holstad, kjent musikkritiker fra avisa Nordlys. Troms musikkråd har i samarbeid med avisa Nordlys og Holstad utviklet et kurs i anmeldelse.

Beatboxing

I 2011 arrangerte vi vårt første kurs i beatboxing. Human beatbox; menneskelig trommemaskin, er kunsten å skape rytmer, lydeffekter og musikk kun ved å anvende sin egen kropp (munnen).

Elgitar

Vi arrangerer elgitarkurs. Deltakerne må ha egne elgitarer, kabler, jack-ledning og hodetelefon.
Resten av utstyret (forsterkere mm) har vi. Maks 8 deltakere.


Gitarkurs

Vi arrangerer akustiske gitarkurs for barn i alderen 8-12 år, samt kurs for voksne, både for nybegynnere og viderekomne.
Meld deg på

Gitarteknikerkurs

Gitarteknikerkursene til bandORG har vært en stor suksess i øvrige deler av landet. Våren 2014 arrangerte Troms musikkråd et slikt kurs for første gang i Tromsø!

Jeg kan ikke synge-koret

Også høsten 2015 arrangerer vi "Jeg kan ikke synge"-koret. Dette er et åtte ukers sangkurs for alle som har lyst til å synge, men tror de ikke kan!
Meld deg på


Lyttekurs

Vi arrangerer lyttekurs/musikkhistorie, gjerne i forbindelse med en planlagt konsertreise, som vi har hatt to av - til Berlin og Wien. Dette er lytting og forelesninger om kjente klassiske verk.

Munnspillkurs

Munnspillkurs arrangeres vanligvis som helgekurs og målgruppa er alle som ønsker å få en innføring i munnspill, eller bygge videre på det de kan fra før.

Meld deg på

Trekkspillkurs

Kursets målgruppe er alle, både barn og voksne, og er beregnet for nybegynnere. Du må ha eget trekkspill og det undervises på pianospill. Spiller du knappespill, kan du også ha utbytte av kurset. Notekunnskap er en fordel, men ikke nødvendig.


Ukulelekurs

Ukulelekurset er beregnet på barn og voksne som ønsker å lære grunnleggende ferdigheter på et strengeinstrument. Det er ingen krav til forkunnskaper for å delta på kurset. I høst setter vi opp ukulele-kurs både i Tromsø og Salangen!