Anna Margrete Bygjordet

10.01.2018 18:35 Skrevet av

Anna har vært aktiv som sanger siden hun var 10 år, startet med UKM og har så deltatt på forskjellige prosjekter og turneer i Finnmark samt et i Russland.
Hun studerte ved musikklinja i Bodø, og tok deretter en Bachelor i Kultur og Samfunnsfag, musikkvitenskap, ved Universitetet i Oslo.
Musikk har vært i fokus hele veien - utøving, arrangering mm.  Hun har jobbet i kulturskolen, samt som lærer i grunnskolen i Finnmark, Kjøllefjord, da hovedsaklig som musikklærer. Hun har også vært aktiv i den lokale konsertarrangørforeningen, samt ledet festival. Nå tar hun fagstudium i musikkutøving ved Musikkonservatoriet i Tromsø.

Hun har tidligere hatt Jeg-kan-ikke-synge-koret for oss.
Joakim Solhaug Monsen

Joakim begynte å spille trekkspill ved 19-års alderen.
Han har deltatt på Anders Grøthes lærerkurs og undervist i to år på kulturskolen som trekkspillærer.
Han har også bakgrunn fra bass som han begynte å spille som 11-åring og han har banjo som hobby.  
Han arrangerer også for rockband og trekkspillensembler. 

Joakim Solhaug Monsen - les hele sakenLars Kristian Håkestad Eliassen

Lars Kristian Håkestad Eliassen (f. 1983) fra Tjølling har praktisk-estetisk lærerutdanning fra Høgskolen i Tromsø, samt en bachelorgrad i klassisk, utøvende sang fra Universitetet i Agder.  Han har lang dirigenterfaring fra bl.a. Søm kirkekor, Kristiansand Operakor, Kristiansand Operakor mm. Han har også jobbet som kor- og sangpedagog ved Skien videregående skole. 
I Tromsø dirigerer han Det Norske Mannskor av 1995.


Lars Kristian Håkestad Eliassen - les hele sakenOskar Stunes

Oskar Stunes kommer opprinnelig fra Evenes og spilte i rockeband fra 15 års alderen. Gikk på musikklinje i Narvik, Solhaugen vgs. og spilte både klassisk gitar og elgitar fra 17 års alderen. Han studerte jazzgitar ett år på Toneheim folkehøgskole i 2011 og kom inn på Musikkonservatoriet i Tromsø i 2013. Han studerer nå klassisk gitar på fjerde året.  

Oskar Stunes - les hele sakenMichael Strobelt

Michael Strobelt er også lektor på Universitetet i Tromsø, Kunstfaglig fakultet. Han underviser i didaktikk og er prodekan. Han har undervist på flere lyttekurs gjennom flere sesonger og vært musikalsk guide på to musikkreiser, Berlin i 2007 og Wien 2009.

Michael Strobelt - les hele sakenSivert Henriksen

Sivert Henriksen har Bachelor faglærer i musikk og rytmisk gitar fra
Musikkonservatoriet i Tromsø samt bachelor i lydteknikk fra Australian Institute of Music – med Sivert Henriksen.
Sivert Henriksen kommer fra Sør-Troms og har hatt kurs i gitar og musikkteknologi for oss gjennom flere år. Han er også sertifisert akustikkmåler og foretar målinger av akustikk i undervisnings- og konsertlokaler for oss på bestilling.  

Sivert Henriksen - les hele sakenYngve Stock

Yngve Stock er 42 år, og kommer fra Vadsø. Han har spilt trekkspill 35, fra nokså liten mao, og gått gradene fra musikkskole fra 2. klasse på barneskole til klubb, band og forskjellige prosjekter i voksen alder.  Yngve har et sterkt ønske om rekruttering til instrumentet slik at kulturen ikke dør ut og håper å kunne gjøre det attraktivt, spennende og levende igjen!
Og han er en meget dyktig trekkspiller, som vi har erfart selv!

Yngve Stock - les hele sakenVidar Alvestad

Vidar Alvestad har en mastergrad i hørelære med didaktikk og praksis fra musikkonservatoriet i Tromsø, hvor han også har studert både klassisk og rytmisk trompet, samt musikkteknologi. Han har også studert hos flere anerkjente trompetister som Bobby Shew, Jon Faddis og Mark Zauss. Til daglig jobber Vidar som frilansmusiker og som musikklærer i Tromsø kulturskole. 

Vidar Alvestad - les hele sakenVegard Austli Kjøsnes

Vegard Austli Kjøsnes (f.1981) er den andre i norgeshistorien med høyere utdanning på konservatorienivå med munnspill som hovedinstrument. Utdannet ved konservatoriet i Trondheim, NTNU.

Vegard Austli Kjøsnes - les hele saken
Her har vi målt akustikk i Troms:

Kontakt oss

Troms musikkråd
Telefon: 900 14065
Parkgata 29, 9008 TROMSØ

E-post

VIS KONTAKTSKJEMA OG KART