Vegard Austli Kjøsnes

28.12.2017 15:38 Skrevet av

Vegard Austli Kjøsnes (f.1981) er den andre i norgeshistorien med høyere utdanning på konservatorienivå med munnspill som hovedinstrument. Utdannet ved konservatoriet i Trondheim, NTNU.

Spilt konserter i hele Norge, fra Grimstad i Sør til Svalbard, samt på Island. Repertoaret spenner vidt fra klassisk, viser og folkemusikk til mer populærmusikalske genrer.

Han har skrevet musikk til ulike besetninger og sjangere. Her kan nevnes musikken til TV-programmet ”Hundre år på Femunden” på oppdrag fra NRK høsten 2005 og barneoperaen ”Guten som song så stygt” på oppdrag fra Randi Stene og Institutt for musikk, NTNU våren 2007.

Han har, foruten utøvende virksomhet også jevnlig blitt benyttet som instruktør og pedagog for ulike kurs og seminarer, bl.a. for Norsk munnspillforum og Troms Musikkråd, og er ansatt som timelærer ved Vågsfjord vgs.


Nina Jebens

Nina Jebens er en aktiv kordirigent og sanger, og synger i Ultima Thule i tillegg til å være lead-sanger i en Barbershop Kvartett.  Hun er også sanger og låtskriver i eget band. For tiden tar hun en master i musikk på Nord Universitet, med fordypning i rytmisk korledelse ved det Jyske Konservatoriet i Ålborg. Hun har fra før Praktisk-estetisk lærerutdanning med dans, drama og musikk som fag.  

Nina Jebens - les hele saken

Joakim Solhaug Monsen

Joakim begynte å spille trekkspill ved 19-års alderen.
Han har deltatt på Anders Grøthes lærerkurs og undervist i to år på kulturskolen som trekkspillærer.
Han har også bakgrunn fra bass som han begynte å spille som 11-åring og han har banjo som hobby.  
Han arrangerer også for rockband og trekkspillensembler. 

Joakim Solhaug Monsen - les hele sakenOskar Stunes

Oskar Stunes kommer opprinnelig fra Evenes og spilte i rockeband fra 15 års alderen. Gikk på musikklinje i Narvik, Solhaugen vgs. og spilte både klassisk gitar og elgitar fra 17 års alderen. Han studerte jazzgitar ett år på Toneheim folkehøgskole i 2011 og kom inn på Musikkonservatoriet i Tromsø i 2013. Han studerer nå klassisk gitar på fjerde året.  

Oskar Stunes - les hele sakenVidar Alvestad

Vidar Alvestad har en mastergrad i hørelære med didaktikk og praksis fra musikkonservatoriet i Tromsø, hvor han også har studert både klassisk og rytmisk trompet, samt musikkteknologi. Han har også studert hos flere anerkjente trompetister som Bobby Shew, Jon Faddis og Mark Zauss. Til daglig jobber Vidar som frilansmusiker og som musikklærer i Tromsø kulturskole. 

Vidar Alvestad - les hele sakenMichael Strobelt

Michael Strobelt er også lektor på Universitetet i Tromsø, Kunstfaglig fakultet. Han underviser i didaktikk og er prodekan. Han har undervist på flere lyttekurs gjennom flere sesonger og vært musikalsk guide på to musikkreiser, Berlin i 2007 og Wien 2009.

Michael Strobelt - les hele sakenSivert Henriksen

Sivert Henriksen har Bachelor faglærer i musikk og rytmisk gitar fra
Musikkonservatoriet i Tromsø samt bachelor i lydteknikk fra Australian Institute of Music – med Sivert Henriksen.
Sivert Henriksen kommer fra Sør-Troms og har hatt kurs i gitar og musikkteknologi for oss gjennom flere år. Han er også sertifisert akustikkmåler og foretar målinger av akustikk i undervisnings- og konsertlokaler for oss på bestilling.  

Sivert Henriksen - les hele saken
Her har vi målt akustikk i Troms:

Kontakt oss

Troms musikkråd
Telefon: 900 14065
Parkgata 29, 9008 TROMSØ

E-post

VIS KONTAKTSKJEMA OG KART