Vegard Austli Kjøsnes

23.01.2017 15:56 Skrevet av

Vegard Austli Kjøsnes (f.1981) er den andre i norgeshistorien med høyere utdanning på konservatorienivå med munnspill som hovedinstrument. Utdannet ved konservatoriet i Trondheim, NTNU.

Spilt konserter i hele Norge, fra Grimstad i Sør til Svalbard, samt på Island. Repertoaret spenner vidt fra klassisk, viser og folkemusikk til mer populærmusikalske genrer.

Han har skrevet musikk til ulike besetninger og sjangere. Her kan nevnes musikken til TV-programmet ”Hundre år på Femunden” på oppdrag fra NRK høsten 2005 og barneoperaen ”Guten som song så stygt” på oppdrag fra Randi Stene og Institutt for musikk, NTNU våren 2007.

Han har, foruten utøvende virksomhet også jevnlig blitt benyttet som instruktør og pedagog for ulike kurs og seminarer, bl.a. for Norsk munnspillforum og Troms Musikkråd, og er ansatt som timelærer ved Vågsfjord vgs.


Anna Margrete Bygjordet

Anna har vært aktiv som sanger siden hun var 10 år, startet med UKM og har så deltatt på forskjellige prosjekter og turneer i Finnmark samt et i Russland.
Hun studerte ved musikklinja i Bodø, og tok deretter en Bachelor i Kultur og Samfunnsfag, musikkvitenskap, ved Universitetet i Oslo.
Musikk har vært i fokus hele veien - utøving, arrangering mm.  Hun har jobbet i kulturskolen, samt som lærer i grunnskolen i Finnmark, Kjøllefjord, da hovedsaklig som musikklærer. Hun har også vært aktiv i den lokale konsertarrangørforeningen, samt ledet festival. Nå tar hun fagstudium i musikkutøving ved Musikkonservatoriet i Tromsø.Vidar Alvestad

Vidar Alvestad har en mastergrad i hørelære med didaktikk og praksis fra musikkonservatoriet i Tromsø, hvor han også har studert både klassisk og rytmisk trompet, samt musikkteknologi. Han har også studert hos flere anerkjente trompetister som Bobby Shew, Jon Faddis og Mark Zauss. Til daglig jobber Vidar som frilansmusiker og som musikklærer i Tromsø kulturskole. Dette er tredje året han holder teori- og gehørkurset for Troms Musikkråd.Sivert Henriksen

Sivert Henriksen kommer fra Sør-Troms og har spilt gitar i mange år. Han gikk på musikklinja på Heggen videregående skole i Harstad, har studert gitar ved musikkonservatoriet i Tromsø, og musikkteknologi ved Australian Institute of Music.  Han har hatt kurs i gitar og musikkteknologi for oss tidligere.  Han er også sertifisert akustikkmåler og foretar målinger av akustikk i undervisnings- og konsertlokaler for oss på bestilling.Michael Strobelt

Michael Strobelt er også lektor på Universitetet i Tromsø, Kunstfaglig fakultet. Han underviser i didaktikk og er prodekan. Han har undervist på flere lyttekurs gjennom flere sesonger og vært musikalsk guide på to musikkreiser, Berlin i 2007 og Wien 2009.Bjørn Edgar Hall

Bjørn Edgar Hall er lektor i musikk ved Musikkonservatoriet, Det Kunstfaglige fakultet, Universitetet i Tromsø.

Bjørn Edgar Hall - les hele saken
Her har vi målt akustikk i Troms:

Kontakt oss

Troms musikkråd
Telefon: 900 14065
Parkgata 29, 9008 TROMSØ

E-post

VIS KONTAKTSKJEMA OG KART