Vårens kurs klar for påmelding

Vårens kurs er under planlegging og noen er klar for påmelding, bl.a. gitarkursene og sangkursene.  Gi noen et kurs i julegave, det er en fin gave! Kursene arrangeres i Tromsø, hvis ikke annet er nevnt.  Påmeldingen er bindende mindre enn 14 dg før kursstart.
Les mer  og meld deg på.Nina Jebens instruktør for Jeg-kan-ikke-synge-koret

Nå er det klart for Jeg-kan-ikke-synge-koret - som starter opp 1. oktober og vi har vært heldig å få Nina Jebens som instruktør. Hun er en dyktig sanger og dirigent, synger selv i kor og dirigerer tre kor i Tromsø, og har til og med eget band. 

Troms sangerforums kurs i høst, nå med studentpriser!

For mange studenter og unge koster det mye å gå på kurs.  For å imøtekomme ønsker om lavere priser for studenter og ungdom, lanserer Troms sangerforum fra og med høsten 2018 egne priser for denne gruppa!  Studenter og unge under 26 år får studentpris - vanligvis halvparten av fullpris.  Les mer om kursene her.

Trekkspillkurs i høst - både for knapp og piano!

Torsdag 20. september starter vi opp nytt trekkspillkurs. Målgruppe er alle, både barn og voksne. I utgangspunktet er kurset for nybegynnere, men mer øvede kan også ha utbytte av det da det tas utgangspunkt i deltakernes nivå. Du må ha eget trekkspill og det undervises både på knappe- og pianospill.   Notekunnskap er ikke nødvendig.  Instruktøren er Joakim Solhaug Monsen, som har undervist trekkspill flere år på Kulturskolen i Tromsø.
Les mer og meld deg på 

Ukulelekurs i Tromsø

Ukulelekurset er beregnet på barn og voksne som ønsker å lære grunnleggende ferdigheter på et strengeinstrument.  Det er ingen krav til forkunnskaper for å delta på kurset. Opplæringen skal gi deltakerne en første innføring i instrumentalteknikk og grunnleggende kunnskap om eget instrument.  Opplæringen består av øvelser og enkle sanger.
Opplæringen er organisert som gruppeøvelser. 
Les mer og meld deg på

Munnspillkurs april 2018 i Tromsø

Lørdag og søndag 14.-15. april 2018 inviterer vi til et nytt munnspillkurs med Vegard Austli Kjøsnes som instruktør! Kurset er tenkt som et innføringskurs i munnspill. Kurset går over 2 dager - 5 timer pr dag. Vegard er en av de fremste i landet på munnspill og har en bachelorgrad i instrumentet fra Musikkonservatoriet ved NTNU i Trondheim. Han er en erfaren instruktør, og vi har bl.a. brukt ham mange ganger før.
Les mer og meld deg på.

Søknadsskjema for band og andre musikklag som søker vo-tilskudd for første gang

Fyll ut dette enkle skjemaet, så registrerer vi laget og kurset  i søkerprogrammet www.kursadmin.org.
Søknad og rapportering skjer online. Dere får automatisk tilsendt brukernavn og passord fra fylkesmusikkrådet. Da kan dere registrere alle opplysninger selv og få tilskuddet rett inn på konto hvert halvår.

Meld deg på kurs i Tromsø i høst!

Høstens kurs er under planlegging og noen er klar for påmelding, bl.a. gitarkursene, trekkspill, munnspill og ukulele.  Vi planlegger også kurs i sang, . Kursene arrangeres i Tromsø, hvis ikke annet er nevnt.  
Les mer  og meld deg på.

Nye munnspillkurs i høst

Helga 19.-21. oktober 2018 inviterer vi til et nye munnspillkurs med Vegard Austli Kjøsnes som instruktør! Kurset er todelt, en del for nybegynnere og en for mer øvede. Vegard er en av de fremste i landet på munnspill og har en bachelorgrad i instrumentet fra Musikkonservatoriet ved NTNU i Trondheim. Han er en erfaren instruktør, som har hatt mange kurs for oss før.
Les mer og meld deg på.

Årsmøte og PR-seminar - Troms musikkråd 2018

Fredag 27. april 2018 arrangerer Troms musikkråd ordinært årsmøte, og samme dag inviterer viseklubben Spelt til lunsjseminar om PR og profilering av kulturarrangement.  Det er Lasse Lauritz Pettersen i Buktafestivalen som har seminaret og gir oss innblikk i hvordan festivalen jobber med emnet. Seminaret koster kr 300.  Påmeldingsfrist: 18. april 2018
Påmelding til årsmøtet og seminaret gjøres her.

Meld deg på kurs i vår!

Vårens kurstilbud er klart for påmelding, og det blir gitarkurs for nybegynnere og viderekomne, jeg-kan-ikke-synge-koret, munnspillkurs og trekkspillkurs. Kursene arrangeres i Tromsø, hvis ikke annet er nevnt.  I vår kan det for første gang gis mulighet til gratis kursplass for barn og unge under 26 år som trenger det, hvis vi får omsøkt tilskudd fra Barne- og likestillingsdepartementet, noe vi vet mer om i mars 2018.
Les mer  og meld deg på.

Forkurs i musikkteori og gehør i Tromsø

Målgruppa til forkurset i musikkteori og gehør er søkere til høyere utdanning i musikk som trenger å forbedre sine kunnskaper innen musikkteori, eller de som bare er interesserte i å lære mer om dette.  For å følge progresjonen i kurset, er det nødvendig med grunnleggende notekunnskap.
Kurset er organisert over to helger på høstsemesteret i lokalene til musikkonservatoriet i Tromsø.  

Her har vi målt akustikk i Troms:

Kontakt oss

Troms musikkråd
Telefon: 900 14065
Parkgata 29, 9008 TROMSØ

E-post

VIS KONTAKTSKJEMA OG KART