Konsertreiser i Europa

10.01.2014 14:34 Skrevet av

Vi har til nå arrangert to konsertreiser fra Tromsø - den første til Berlin i 2007 og neste til Wien i 2009. Gruppene har vært på 10-15 reisende og den siste reisen gjorde vi i samarbeid med Sør-Trøndelag musikkråd, som reiste med en gruppe musikkinteresserte fra Trondheim. Deltakeavgiften inkluderer 3-4 konserter/operaer ii kjente konsert-/operahus, hyggelig fellesskap gjennom felles middager og opplevelser med likesinnende, og profesjonelle opplegg med reiseleder og musikkfaglig guide.  Michael Strobelt, som er lektor ved Det kunstfaglige faktultet ved Universitetet i Tromsø - musikkonservatoriet, har vært med som dyktig og entusiastisk musikkfaglig guide.

I Berlin var vi bl.a. på konsert i Berlin-Philharmonien.  Vi legger også inn besøk ved museer og gallerier. Se bilder fra Wien i 2009.

Reisene finansieres i sin helhet gjennom deltakeravgiftene, men siden arrangeringen kan være tidskrevende, har vi ikke hatt kapasitet til å gjøre noen flere reiser ennå.  Vi har dog fått innspill om reisemål og styret har vedtatt at vi skal ta opp tråden og få til en ny konsertreise i nær framtid. 


Så vi får se - kanskje blir det ny reise allrede i år...

Hvis du syns dette høres spennende ut, og kunne tenke deg å være med, så ta gjerne kontakt allerede nå!

Bilder fra Wien-reisen mai 2009

Klikk for å se større bilde

Her har vi målt akustikk i Troms:

Kontakt oss

Troms musikkråd
Telefon: 900 14065
Parkgata 29, 9008 TROMSØ

E-post

VIS KONTAKTSKJEMA OG KART