Nye kurs med AKKS!

08.09.2014 18:53 Skrevet av

AKKS Kristiansand klar med nye instrument-, vokal- og teknikk-kurs. Alle over 14 år kan delta på AKKS sine kurs, og tilbudet varierer fra sesong til sesong. Les mer og meld deg på her.

AKKS Kristiansand er klar for enda en musikkfyllt høst i øvingsrommene på Samsen, og nå kan du melde deg på følgende kurs:

Bass
Vokal
Trommer
El-piano
Gitar
Samspill-/bandkurs
Lys nybegynner
DJ Nybegynner
Lyd nybegynner

For mer informasjon og påmelding, se her.

AKKS er en ideell musikkorganisasjon som arbeider for kjønnsbalanse i musikklivet, primært gjennom instrument- og vokalkurs i rytmisk musikk, tekniske kurs, seminarer, øvingslokaler og konsertvirksomhet. AKKS har avdelinger i Bergen, Trondheim, Stavanger og Kristiansand.

AKKS Kristiansand driver kurs, øvingsrom, veiledning, arrangementer og AKKS Street team.
Kontortider: 
Onsdag kl 10.00-15.00 og torsdag kl 11.00-16.00. 
Kontoret er stengt alle høytids- og helligdager.

KURS:
De fleste AKKS-kurs og workshops avholdes på Samsen Kulturhus.
Alle over 14 år kan delta på AKKS sine kurs, og tilbudet varierer fra sesong til sesong.

ØVINGSROM:
AKKS Kristiansand leier ut 2 fullt utstyrte øvingsrom og 2 øvingsbinger på Samsen Kulturhus. Både drop in og fast leie.


Vi jobber med nye nettsider

Vest-Agder musikkråd skal i løpet av vinteren 2019 få ny nettsider. I mellomtiden vil aktiviteten på nettsiden være minimal. Ta kontakt på vest-agder@musikk.no om du lurer på noe du ikke finner ut av her.PRØVESPILL FOR SØRNORSK UNGDOMSSTORBAND 2018-2019

Sørnorsk Ungdomsstorband (SNUS) er et regionalt ensemble som drives av Sørnorsk jazzsenter. Dette storbandet er et tilbud for musikkutøvende ungdom i Vest-Agder, Aust-Agder og Telemark der de får anledning til å utvikle sine ferdigheter som utøvere og ensemblemusikere i storbandformatet. Nå er tiden inne for prøvespill!

 

PRØVESPILL FOR SØRNORSK UNGDOMSSTORBAND 2018-2019 - les hele sakenArendalsuka: Debatt, stand og fest!

Norsk musikkråd og Musikkens studieforbund vil være hjertelig tilstede under hele Arendalsuka 2017. Den etterhvert så tradisjonsrike politiske mønstringen går av stabelen 14. - 19. august. Vi kjører igang både fest og debatt, i tillegg til at vi som vanlig viser frem litt av det store mangfoldet i det musikklivet. Vi låner ut standen vår til musikkorganisasjoner som ønsker standplass noen timer - ta kontakt!

Arendalsuka: Debatt, stand og fest! - les hele sakenBjarne Dæhli er ny generalsekretær i Norsk musikkråd

Tidligere leder i LNU, Bjarne Dæhli, er ansatt som ny generalsekretær i Norsk musikkråd fra nyttår. "Han har den perfekte kombinasjonen av bred politisk forståelse, erfaring fra både organisasjonslivet og privat sektor, og et stort engasjement for feltet. Vi er overbevist om at vi har funnet den riktige lederen i Bjarne Dæhli", sier Eline Moe Melgalvis, styreleder i Norsk musikkråd.

Bjarne Dæhli er ny generalsekretær i Norsk musikkråd - les hele saken

Spennende korpsvår

Korpsnett Norge inviterer til Landsstevne for voksenkorps og NM i marsjering. På Smågardistvestivalen blir det tattoo med Alexandria Marching Band fra Minnesota og H.M. Kongens Garde blant deltakerne.

Spennende korpsvår - les hele sakenHøstprogram fra Musikkens Venner

Musikkens Venner Kristiansand er den eneste konsertarrangøren i Kristiansand som arrangerer kammerkonserter på profesjonelt nivå, og spiller dermed en viktig rolle i Kristiansands musikkliv. Nå er de klar for nok en konserthøst!

Høstprogram fra Musikkens Venner - les hele saken


Kontakt oss

Postadressse: Postboks 517 Lundsiden, 4605 Kristiansand

Besøksadresse: Fylkeshuset, Tordenskjoldsgt 65, 4614 Kristiansand

Telefon: Telefon +47 38074607

E-mail: vest-agder@musikk.no

Mobil: Øyvind Nyvoll - 93405355