Rytmisk Sommerskole 2018

20.06.2018 12:49 Skrevet av

Vest-Agder Musikkråd gjentar suksessen og arrangerer også i år Rytmisk Sommerskole for spilleglad ungdom 14 - 20 år. Kurset avsluttes med konsert på Eikerapen Roots Festival - en av landsdelens største musikkfestivaler. Kurset begynner 30. juli og avsluttes 2. august.Som deltaker på Rytmisk sommerskole, kan du ende opp på scenen på Eikerapen Roots Festival; Rytmisk Sommerskole har også i år inngått et samarbeid med Eikerapen Roots Festival, og inviterer årets deltakere til å avslutte kurset på scenen under årets festival. Denne konserten er åpningen av Eikerapen Rootsfestival.

Sommerskolen legger vekt på samspill og utvikling av unge musikere i trygge omgivelser, og med godt utstyrte øvingsrom. De unge musikerne får fire intensive dager med samspill og oppfølging, før det braker løs på scenen!

Instruktørene er en rekke av Sørlandets beste musikere, som bl. a jazzgitarist Øyvind Nypan, Tine Wulff, Kenneth Silden og Geirmund Hansen.

Sommerskolen har tidligere inspirert og motivert unge deltakere til å satse på musikken, og til å videreutvikle både band og talent. Å kunne starte karrieren med Eikerapen Roots Festival på CV'en er slett ikke verst!

Kurset arrangeres av Vest-Agder Musikkråd i samarbeid med Vest-Agder Fylkeskommune, Sørnorsk Jazzsenter og KOMP.


Sjekk også ut arrangementet på facebook (hvor dere blant annet kan se en fin filmsnutt fra fjorårets kurs)


Tid: 30. Juli til 2. August.

Sted: Rytmisk Sommerskole arrangeres i år på Byremo, Audnedal (i overkant av 1t kjøring fra Kristiansand).

Deltakeravgift: kr. 2.000,- (dekker kost, losji og undervisning).

Søskenrabatt: Hvis dere er flere søsken som melder dere på, får søsken nr. 2. kurset for kr. 1.500,-, søsken nr. 3 får kurset for kr. 1.000,-.

Søknadsfrist: 1.juli.


Rytmisk Sommerskole er åpen for deltakere fra hele Norge.

For mer info, ta en hyggelig prat med kursansvarlig Øyvind Nyvoll (tlf. 93405355), eller send en mail til vest-agder@musikk.no

NB. Rytmisk Sommerskole er for unge musikere som kan instrumentet sitt, og som ønsker å bli enda bedre.Ta kontakt med kursleder Øyvind Nyvoll tlf. 93405355, dersom du er usikker på ditt nivå.

 

Sagt om Rytmisk Sommerskole:

"Rytmisk Sommerskole er en arena for unge musikere som ønsker å treffe andre likesinnede og utvikle sine talenter i løpet av fire intensive dager med inspirerende lærere og gode rammevilkår. Kurset avsluttes med en konsert under Eikerapen Roots Festival hvor de får stå på en scene i proffe omgivelser. Dette er en utrolig god erfaring for unge musikere!"

Kursansvarlig v/Vest-Agder Musikkråd Øyvind Nyvoll

 

"Rytmisk Sommerskole ga meg lærerike musikkopplevelser og erfaringer som jeg vil ta med meg som musiker for alltid."

Tidligere deltaker Hannah Veslemøy Narvesen

 

"Det at Eikerapen Roots Festival kan vere ein arena kor framtidige norske musikarar kan få utfolde seg, musisere og ha det kjekt på scenen er jo heilt fantastisk!"

Kristin Ljosland v/Eikerapen Roots Festival

 

 

 

PÅMELDINGSSKJEMA

Vest-Agder Musikkråd garanterer for at opplysningene gitt her kun blir benyttet til informasjon om dette og andre kurs i musikkrådets regi.


Kontakt oss

Postadressse: Postboks 517 Lundsiden, 4605 Kristiansand

Besøksadresse: Fylkeshuset, Tordenskjoldsgt 65, 4614 Kristiansand

Telefon: Telefon +47 38074607

E-mail: vest-agder@musikk.no

Mobil: Øyvind Nyvoll - 93405355