PRØVESPILL FOR SØRNORSK UNGDOMSSTORBAND 2018-2019

27.11.2018 21:25 Skrevet av

Sørnorsk Ungdomsstorband (SNUS) er et regionalt ensemble som drives av Sørnorsk jazzsenter. Dette storbandet er et tilbud for musikkutøvende ungdom i Vest-Agder, Aust-Agder og Telemark der de får anledning til å utvikle sine ferdigheter som utøvere og ensemblemusikere i storbandformatet. Nå er tiden inne for prøvespill!

 

Om SNUS:

Bandet samarbeider med lokale miljøer for å inspirere og motivere unge til å satse på jazz. Målgruppen er ungdom fra musikkskoler, korps, rockeverksteder og annen organisert eller uorganisert musikkaktivitet. Bandet samles til helge-samlinger 4 til 5 ganger i året der det jobbes med improvisasjon, ensemblespill og sjangerforståelse.

Mange forbinder storband med god, gammel swingjazz, - men det er så utrolig mye mer. I storband spiller man nesten alt mulig; funk, swing, rock, latin, soul, moderne jazz, filmmusikk og mye mer. Som medlem i SNUS kan vi garantere at du vil oppleve mye moro sammen med nye venner fra alle fylkene. Du vil også få oppleve å spille med nasjonale størrelser innen jazz og opptre på festivaler med mer. Unge musikkelever/studenter (primært i alderen fra ca. 16 til 20 år) som ønsker å få ”trening” og skolering i storband og improvisasjonsspill oppfordres til å søke opptak i bandet.

Musikalsk leder er Tore Bråthen som til daglig arbeider ved Institutt for musikk, Rytmisk linje på Universitetet i Agder. Med seg har han også hjelpeinstruktører som tar seg av de ulike instrumentgruppene i bandet. Sørnorsk jazzsenter ved Jørn Størkson organiserer og tilrettelegger aktivitetene til Sørnorsk Ungdomsstorband.

Tilbudet er GRATIS – dvs. at jazzsenteret dekker alle kostnader til dirigent, instruktører, noter og øve-/konsertlokaler. Spiller du trompet, trombone, saksofon, piano, gitar, bass, trommer eller synger du, så er Sørnorsk Ungdomsstorband kanskje midt i blinken for deg.

Prøvespill for nye medlemmer i bandet denne høsten:

Det er planlagt prøvespilling i Kristiansand og i Skien i perioden onsdag 05. til søndag 09. september. De som melder seg på til prøvespilling, vil få nærmere informasjon om eksakt tid og sted senere.

Mer informasjon og påmelding:

Påmelding: Snarest og senest mandag 03. september. Du kan melde deg på ved å fylle ut påmeldingsskjemaet som du finner på Sørnorsk jazzsenters hjemmeside. Her finner du også mer informasjon om SNUS og informasjon om hvordan prøvespillet er lagt opp.  Du kan også melde deg på til prøvespill ved å sende en e-post til

post@sornorskjazzsenter.no


Har du noen spørsmål til dette, så kan du kontakte Jørn Størkson, daglig leder i Sørnorsk jazzsenter,

på tlf. 37 00 55 47 / 45 47 36 86, eller på e-post; post@sornorskjazzsenter.no

 

 


Vi jobber med nye nettsider

Vest-Agder musikkråd skal i løpet av vinteren 2019 få ny nettsider. I mellomtiden vil aktiviteten på nettsiden være minimal. Ta kontakt på vest-agder@musikk.no om du lurer på noe du ikke finner ut av her.Arendalsuka: Debatt, stand og fest!

Norsk musikkråd og Musikkens studieforbund vil være hjertelig tilstede under hele Arendalsuka 2017. Den etterhvert så tradisjonsrike politiske mønstringen går av stabelen 14. - 19. august. Vi kjører igang både fest og debatt, i tillegg til at vi som vanlig viser frem litt av det store mangfoldet i det musikklivet. Vi låner ut standen vår til musikkorganisasjoner som ønsker standplass noen timer - ta kontakt!

Arendalsuka: Debatt, stand og fest! - les hele sakenBjarne Dæhli er ny generalsekretær i Norsk musikkråd

Tidligere leder i LNU, Bjarne Dæhli, er ansatt som ny generalsekretær i Norsk musikkråd fra nyttår. "Han har den perfekte kombinasjonen av bred politisk forståelse, erfaring fra både organisasjonslivet og privat sektor, og et stort engasjement for feltet. Vi er overbevist om at vi har funnet den riktige lederen i Bjarne Dæhli", sier Eline Moe Melgalvis, styreleder i Norsk musikkråd.

Bjarne Dæhli er ny generalsekretær i Norsk musikkråd - les hele saken

Spennende korpsvår

Korpsnett Norge inviterer til Landsstevne for voksenkorps og NM i marsjering. På Smågardistvestivalen blir det tattoo med Alexandria Marching Band fra Minnesota og H.M. Kongens Garde blant deltakerne.

Spennende korpsvår - les hele sakenNye kurs med AKKS!

AKKS Kristiansand klar med nye instrument-, vokal- og teknikk-kurs. Alle over 14 år kan delta på AKKS sine kurs, og tilbudet varierer fra sesong til sesong. Les mer og meld deg på her.

Nye kurs med AKKS! - les hele sakenHøstprogram fra Musikkens Venner

Musikkens Venner Kristiansand er den eneste konsertarrangøren i Kristiansand som arrangerer kammerkonserter på profesjonelt nivå, og spiller dermed en viktig rolle i Kristiansands musikkliv. Nå er de klar for nok en konserthøst!

Høstprogram fra Musikkens Venner - les hele saken


Kontakt oss

Postadressse: Postboks 517 Lundsiden, 4605 Kristiansand

Besøksadresse: Fylkeshuset, Tordenskjoldsgt 65, 4614 Kristiansand

Telefon: Telefon +47 38074607

E-mail: vest-agder@musikk.no

Mobil: Øyvind Nyvoll - 93405355