Nyheter  Fredag 17. desember 2021

Husk å rapportere for opplæringstilskudd!

Ikke glem å rapportere for opplæringstilskudd høst 2021 og søke for vår 2022! Dette betyr jo en del viktige tilskudd til musikkaktivitetene deres. Det er hjelp å få om du trenger det, - send e-post med ditt telefonnummer, så ringer vi deg når vi har tid til å veilede.

Julen nærmer seg, og i likhet med fjoråret, har koronaviruset dessverre i stor grad satt sitt preg på musikkaktiviteten rundt om i landet. Vi håper det vil bli mye bedre i 2022. Samtidig er vi glade for å registrere at mange faktisk har klart å gjennomføre ganske mange øvelser nå i høst, og det er jo veldig positivt. Under følger viktig info om rapportering for høsten 2021 og søknad for 2022.

Rapport høsten 2021

  • Mange av dere har allerede sendt inn rapportene, så dere kan se bort fra dette avsnittet
  • Vi ber alle om å rapportere så snart som mulig etter siste øvelse og senest innen 1.1.2022.
  • Dersom det av en eller annen grunn skulle være helt umulig å få rapportert innen fristen, ta kontakt, så kan vi gjøre noen unntak, men fristen for oss til å godkjenne kursene er kort i januar, så vi setter pris på å få inn flest mulig rapporter så snart som mulig, slik at vi best mulig kan hjelpe dere som måtte ha spørsmål.

Søknad våren 2022

  • Det er løpende søknadsfrist, men det er en viktig endring fra tidligere. Søknaden må, fra våren 2022, sendes inn før startdato for at alle timene skal telles med.
  • Vi ber om at alle som planlegger øvelser våren 2022 sender søknad så snart som mulig etter at rapport for høsten er sendt.

Vi minner om følgende infosider: Innloggingsside til søknadsportalen: Søknadsportalen (studieforbund.no)
Veiledninger til søknad og rapportering: Veiledning - ny portal – Musikkens studieforbund

Har dere spørsmål er det bare å ta kontakt, vi hjelper gjerne. Ettersom det fortsatt er en del hjemmekontor for oss, er det letteste om dere sender en e-post til agder@musikk.no, gjerne med deres telefonnummer, så kontakter vi dere enten på e-post eller telefon så snart vi kan 😊. Ønsker dere alle en god jul og et godt nytt musikkår i 2022!