Nyheter  Torsdag 24. november 2022

Husk å rapportere for opplæringstilskudd!

Ikke glem å rapportere for opplæringstilskudd høsten 2022, og søke nytt tilskudd for vårsemester 2023! Dette er jo viktige tilskudd til musikkaktivitetene deres, så pass på fristene. Trenger du hjelp med rapport eller søknad, så ta kontakt! Vi hjelper både nye og tidligere søkere. Det beste er å send oss e-post med telefonnummer og gjerne tidspunkt vi kan nå deg på, så ringer vi deg når vi har tid til å veilede.

Det nærmer seg jul og slutten på høstsemesterets aktiviteter. Da er det på tide å sende rapport for høstens øvelser og kurs for å få ut opplæringstilskuddene. Under følger viktig info om rapportering for høsten 2022 og søknad for vårsemesteret 2023.

.Rapport høstsemester 2022

  • Vi ber alle som ikke har rapportert ennå om å sende inn rapport så snart som mulig etter siste øvelse, - og senest innen 1.januar 2023
  • Hvis det av en eller annen grunn skulle være helt umulig å få rapportert innen fristen må dere ta kontakt, - så kan vi vurdere å gi utsettelse. Men vi har frister for vår saksbehandling videre til Musikkens studieforbund, så vi kan ikke gi lang utsettelse.

Søknad for vårsemesteret 2023

  • Vi har løpende søknadsfrist, men søknaden må sendes inn før startdato for at alle timene skal telles med!
  • Vi ber om at alle som planlegger øvelser, seminarer/kurs i første halvår 2023 sender søknad så snart som mulig.

Vi minner om følgende infosider:

Har dere spørsmål er det bare å ta kontakt, vi hjelper gjerne. Den enkleste måten å nå oss er at dere sender en e-post til agder@musikk.no. Gi en kort beskrivelse på hva dere trenger hjelp til og oppgi et telefonnummer vi kan nå dere på. Så kontakter vi dere enten på e-post eller telefon så snart vi kan.

Vi ønsker dere alle lykke til med musikkaktivitetene!

Sparegris musikk