Nyheter  Fredag 19. juni 2020

Vi utsetter årets Rytmisk sommerskole - bli med på et høsteventyr i stedet!

Spiller du et instrument, eller synger og vil lære mer om å spille i band?

Meld deg på årets Rytmisk Sommerskole - høstutgaven, og opplev fire dager med knallhard jobbing, samvær med likesinnede, strålende instruktører og fantastiske arbeidsforhold.

Etter fire dager med øving avsluttes kurset med heidundrende konsert!

På grunn av Covid-19 holdes årets kurs 1. til 4. oktober, i stedet for sommerferien. I år satser vi altså på et høsteventyr i nydelige omgivelser på Byremo Ungdomsskole. Medarrangør er Musikkverkstedet i de indre bygder.

Instruktører på kurset er Tine Wulff på sang, Geirmund Hansen på sang/gitar, Kenneth Silden på keyboard og blås, Øyvind Nypan på gitar, Torgeir Moland på trommer, Gunn-Hilde Erstad på bass og Øyvind Nyvoll på gitar/leder.

Deltakeravgift er på kr. 2.000. Dette dekker kost, losji og undervisning.

Vi har søskenrabatt - hvis dere er flere søsken som melder dere på, får søsken nr. 2 kurset for kr. 1.500, søsken nr. 3 får kurset for kr. 1.000.

Vært med før? Da betaler du også kun kr 1.500!

Lurer du på noe? Kontakt seniorrådgiver i Agder musikkråd, Øyvind Nyvoll. Han treffer dere på tlf 93405355 eller epost oyvind.nyvoll@musikk.no.

Klar for å melde deg på? Bruk søknadsskjemaet under!

Søknadsskjema Rytmisk sommerskole

Deltakere fra lavinntektsfamilier og som er medlemmer i AKKS kan søke om dekking av deltakeravgift gjennom AKKS-stipend

Personvernerklæring Jeg har lest Agder musikkråds personvernerklæing og gir samtykke til å bruke mine opplysninger til dette arrangementet.