Nyheter  Mandag 20. desember 2021

Bærum spellemannslag - årets lokallag

Bærum spellenammslag er kåret til "årets lokallag" av FolkOrg - organisasjon for folkemusikk og folkedans. Laget fikk prisen for aktivt og inkluderende arbeid for folkemusikk og folkedans i Bærum og Oslo-området. Bærum spellemannslag er et hardingfelelag, og har aktive medlemmer fra 10 til over 60 år.

Se også artikkelen om Bærum Spellemannslag og prisutdelingen på nettsiden til FolkOrg og video fra selve prisutdelingen i FolkOrgs adventsserie, Adventsfolk.

2021 Julehilsen Baerum spellemannslag
Spill av video

Julehilsen fra Bærum Spellemannslag

Som laget sier på sin egen nettside "Denne prisen er til alle dere fine og flinke medlemmene i laget som bidrar til å gjøre Bærum Spellemannslag til det vi er, og som er med på alt det nye vi prøver oss på. Spellemannslag er gøy i 2021 og det vil vivise til alle!"

Laget ble stiftet i 1993 av Hallvard Kvåle og har i mange år vært ett av norges mest aktive lokallag. De deltar jevnlio på en rekke arrangementer, bl.a. kappleiker, dansespel, St. Hans-feiring, Musikkens dag i Oslo, Byfest i Sandvika mm.

Laget har de siste årene lagt ned mye arbeid på å finne nye og kreative måter å hode aktiviteten oppe på, selv om Korona-perioden har gjort det å være sammen vanskelig. De har bl.a. lagt opp og utviklet digitalt samspill både for fagilg utvikling, opplæring og som middel for å holde kontakten mellom medlemmene ved like.

Akershus musikkråd og SAFFA gratulerer Bærum Spellemannslag med den fortjente prisen "ÅRETS LOKALLAG I FOLKORG 2021".

Baerum Spelemannslag Foto Privat

Bærum Spellemannslag