Nyheter  Onsdag 19. juni 2019

UKM Akershus på Byfesten!

UKM akershus har de siste årene samarbeidet godt med Byfesten i Lillestrøm. Vi hadde til sammen 3 timer å fylle på hovedscenen på Lillestrøm Torg.

2019 ukm byfest021
2019 ukm byfest020
2019 ukm byfest004
2019 ukm byfest017

UKM akershus har de siste årene samarbeidet godt med Byfesten i Lillestrøm. Vi hadde til sammen 3 timer å fylle på hovedscenen på Lillestrøm Torg. Disse ble fordelt utover torsdagen, fredagen og lørdagen.

Det er fagpanelet som tildeler artistene scenetid på bakgrunn av opptreden under fylkesmønstringen. Byfesten er opptatt av å vise bredden av musikk og kulturuttrykkene i regionen, og spesielt opptatt av at unge utøvere skal få prøve seg på den samme scenen som de største artistene. De stiller med det samme mannskapet og profesjonaliteten ovenfor UKM’erne som resten av artistrekka. På fredagen delte vi scenen sammen med artistene fra K-12 i Lillestrøm.

Alle artistene som ble videresendt fra fylkesmønstringen gjorde en kjempeflott opptreden. Det er virkelig gøy å se engasjementet og kvaliteten på de unge utøverne som velger å bruke UKM som en arena. Vi jobber året rundt med å tilrettelegge og gi unge kulturutøvere mulighet til å vise det de kan og skape seg et nettverk og få erfaringer som kan sikre at de fortsetter å dele av sitt talent.

Takk til alle som stilte opp og takk til Byfesten som jobber sammen med oss om å vise frem unge talenter.

Byfestens hjemmeside UKM Akershus