Nyheter  Torsdag 11. april 2019

UKM fylkesfestival i Asker 12.-14. april

12.-14. april møtes ungdom fra hele Akershus til fylkesfestival i Asker. Kunstutstillingen åpner fredag - lørdag og søndag er det både kirkekonsert, og forestillinger i kulturhuset hele dagen. Det hele avsluttes med en TV-sendt avslutning der også fylkets utsendinger til landsfestivalen blir annonsert.
Gå til UKM Akershus sin egen nettside

UKMs fylkesfestival i Akershus er en av årets absolutt store UKM-happeninger - bokstavelig talt. Fylkesfestivalen i Akershus er det største enkeltarrangementet i hele UKM-systemet, og også i år er Akershus det fylket som har flest deltakere på de loale mønstringene.

I år omfatter fylkesfestivalen hele 8 sceneforestilinger samt en stor kunstutstilling med 160 arbeider. Nytt av året er en kirkekonsert i Asker kirke lørdag kl 11.00. Kulturhuset i Asker vil hele helgen være fylt av ungdom, både utøvere og arrangører.

Ungdommene på ungdomsklubben Radar i Asker tar i mot Unge Arrangører fra hele fylket for å stå bak scenen og være i arrangørteamet, og vi har egen nettredaksjon og flerkamerateam - alle sceneinnslag streames direkte via Livestream (https://livestream.com/ukmnorg...).