Her finner du konsertene for 2020

Rune Melby

Salmer og sanger vi gjerne hører igjen

2006 - Turneperiode 31. august til 24. september

Rune Melby er en allsidig og erfaren musiker som kanskje er et nytt bekjentskap for mange. I denne konserten vil han presentere et knippe med melodier og salmer som sikkert er kjent for mange.

Rune har mange tiårs erfaring som dansemusiker, og nå har han også slått seg på sang og underholdning for frivilligsentraler, pensjonistforeninger og institusjoner.

Med sitt gode humør og virtuose gitarspill Har han spilt mange institusjonskonserter gjennom årene. Det er bare å glede seg.


GOD FORNØYELSE!

Emil og Trond

Klassiske skatter - sommerlige melodier

2005 - Turneperiode 25.mai - 26. juni

Den siste konserten dette semesteret kommer Emil Solli Tangen og Trond Akerø-Kleven på besøk. De skal holde en konsert med et repertoar som vil vekke gode minner hos tilhørerne. Alt presentert med muntre historier og mimring om de gode sommerminnene. Emil selv vil også dele sine egne minner med publikum om flere av melodiene. Programmet blir et utvalg romanser og operettemelodier blandet med sommervarme viser av Evert Taube, Christian Hauger og Jens Gundersen.

Odd Arne og Hans Olav

Manda´morra blues - Sanger av Stein Ove Berg

2004 - Turneperiode 30. mars - 4. mai

De alltid blide trubadurene Odd Arne (trekkspill) og Hans Olav (Sang og gitar) er på farten igjen. Denne gangen skal de presentere og hylle Stein Ove Berg sine store sangskatter. Stein Ove Berg ble født og vokste opp på Kløfta i Ullensaker i Akershus. Han debuterte i radioprogrammet Søndagsposten på NRK 1. april 1971. Han gav ut åtte musikkalbum i perioden 1974–1981. Blant hans mest kjente sanger er «Manda' morra blues», «Kommer nå» og «Stine Maris vise».

Jostein Sjohaug

Allsang med Jostein Sjøhaug

2003 - Turneperiode 2. mars - 26. mars

Da er det tid for semesterets første allsang. Denne gangen er det Jostein Sjøhaug som skal lede allsangen. Han har med seg sin gitar og sitt gode humør og skaper allsangstemning for alle. Repertoaret vil være allsidig med alt fra sanger som «Der björkornasusar», «Ti tusen tommeltottar» til «Blue suede shoes» og «Heartbreak hotel»

Philip Reidar

Ønskekonsert med Reidar og Philip

2002 - Turneperiode 3. februar - 27. februar

I vårens andre konsert blir det en ønskekonsert med Reidar Myhre og Philip Kruse.
Ønskekonsert med Reidar og Philip er virkelig en ønskekonsert. Publikum vil her kunne ønske seg melodier og sanger fra deres rikholdige repertoar som strekker seg til over 1000 låter.

2001 Anita Hegerland og Espen Rogne

Anita Hegerland

2001 - Turneperiode 6. januar - 30. januar

Akershus Musikkråd har igjen gleden av å arrangere en ny konsertturné med Anita Hegerland, en av Norges mest folkekjære og suksessfulle artister gjennom mange tiår.

Hun markerer sitt 50-års jubileum som internasjonal artist, og i den forbindelse ønsker hun også å besøke institusjonene i Akershus.