Her finner du konsertene for 2022

Bilde2

"Fjell, fjord og fjøs"

Turnéperiode 30. mai - 24. juni

Germaine Bouts Hexeberg og Morten Fagerli ønsker å ta dere med på en spennende vandring gjennom den praktfulle norske naturen.
Helt fra vannkanten der det lukter salt sjø drar vi; så bærer det oppover daler og åser, og helt opp på fjellet og til seters.
På vår vei møter vi på folk i forskjellige situasjoner og som har sine historier å fortelle.

Den gode melodi

"Våren er en eneste lang fest"

Turnéperiode 19. april - 13. mai

Vi feirer vår, sol, frigjøringen, freden, blomster og bier! Denne kabareten tar oss med gjennom vårens merkedager, fra kongens fødselsdag i februar til 7. juni, med kongens hjemkomst etter krigen og feiring av unionsoppløsningen.
I sangen «Når kastanjene blomstrer i Bygdø allé» nevnes både Wien og Paris. Begge byene får her sine sanger, og romantikken blomstrer i diktet «Sykkelstyret».

Den gode melodi er en duo med Leif Blix og Lars Nygaard

Jenny Jenssen

"Venners venner"

Turnéperiode 7. mars - 31. mars

Dette er et nært musikalsk møte med artist Jenny Jenssen hvor hun tar et tilbakeblikk i sin artistkarriere- fra hun vant talentkonkurranse i Narvik - stod første gang på riksdekkende TV i 1978 - til hun i dag er en av Norges ledende entertainere. Publikum vil også få et innblikk bak sceneteppe.

Tore og Steinar

"En hilsen til Everly Brothers"

Turnéperiode 7. februar - 3. mars

The Everly Brothers var en amerikansk musikkduo bestående av brødrene Isaac Donald «Don» Everly og Philip «Phil» Everly fra Kentucky. De gjorde stor suksess i årene 1958-1962 og er kjent for å ha innført elegante vokalharmonier i rocken.

Tore Heggelund og Steinar Gjerholm har med seg gitarer og sine vakre stemmer og vil gi dere et knippe kjente låter av Everly Brothers.

2201-Håvard og Svein

"Med belg og streng"

Turnéperiode 10. januar - 3. februar

I konsertprogrammet” Med belg og streng” tar Håvard Svendsrud og Svein Haugen for seg musikk i ulike varianter. Publikum får bl.a. høre noen av de mest kjente trekkspillvalsene, argentinsk og europeisk tango, fransk musette og mye annet.