Her finner du konsertene for 2021

Philip Reidar

"Jahn Teigen - to herrer minnes"

Turnéperiode 31. mai - 24. juni

To herrer er ute og rir igjen!

Reidar Myhre og Philip Kruse utgjør duoen «Musikalske herrer med utlagt sjarm» Denne gangen har de satt sammen et program med en hyllest av Jahn Teigen og hans karriere. Reidar og Philip har hatt en morsom mimrestund om Jahn Teigen og syns det er morsomt å kunne lage et program om han.

Froydisog Trond

"MelodiMagi"

Turnéperiode 12. april - 6. mai

Frøydis Grorud & Trond Akerø-Kleven Duo vil i denne turneen presentere magiske melodier.
Magiske melodier vil spilles med vakre toner fra Frøydis sine instrumenter, saxsofon og fløyte. Med tonefølge av Tronds flotte pianospill er dette en konsert som garantert vil bli noe å minnes. Frøydis Grorud er et nytt bekjentskap for våre konserter. Begge to er opprinnelig fra Grenland, men de bor nå i Drammen.

2103-Ingvild og Tove

"Hurra for Lalla!"

Turnéperiode 1. mars - 25. mars

Ingvild Storhaug og Tove Kraget byr på et musikalsk møte med Lalla Carlsen i denne sjarmerende, humoristiske og nostalgiske konserten.
Lalla Carlsen hadde en fantastisk karriere, først og fremst innen revy, men også innen film og folkelig komedie, og hun var en av Chat Noirs aller største stjerner i stedets gullalder.

Ingvild og Tove har tørket støv av et herlig knippe av Lallas beste revyviser og framfører numrene med iver og glede. Sanger mange vil huske er: Sisiken på Nellys hatt, Marsjkonkurransen, Liberia Hushjelp og Ei hel ei, ei halv ei for to og publikum oppfordres til å synge med. Det hele blir servert av en litt rampete superpianist og en striks sangerinne med glimt i øyet: to dedikerte utøvere i tett samspill.

2102 skinner

"Solopiano fra jazzens gullalder"

Turnéperiode 1. februar - 25. februar

Pianist David Skinner har vært profesjonell jazzmusiker siden 2001. Han jobber som bandleder og ordner musikk for forskjellige anledninger; fra solo-opptredener til større ensembler. David spiller på institusjoner, jazzklubber, festivaler, danseventer + mange andre arrangementer. Han driver også egen konsertserie med swingjazz. Her får vi møte en meget allsidig og dyktig pianist som også behersker mange sjangere.

2101 EMG Duo

"Perler på en snor"

Turnéperiode 4. januar - 1. februar

Den første konserten i 2021 starter med cellist Ellen-Martine Gismervik og pianist Guoste Tamulynaite. De inviterer lytteren med på en konsertopplevelse bestående av musikalske perler, hvor klassisk musikk står i fokus.

Programmet spenner fra nasjonalromantiske melodier og operaarier til latinamerikanske rytmer, via noen avstikkere i musikal- og visesangverden. Publikum blir også invitert til allsang og konserten flettes verbalt sammen av musikerne selv.