Nyheter  Fredag 4. oktober 2019

Artister søkes!

Artister i Buskerud! Vi søker fire artister til å opptre på spillestedet Kulturstiftelsen Fengselet i Hønefoss!

Honefoss illustrasjon artist guitar guitarist 33597

Er du artist i startgropa, eller har du holdt på en stund og trenger input på hvordan du skal utvikle karrieren din videre? Buskerud musikkråd og Østafjelske Kompetansesenter for musikk - ØKS gir fire soloartister fra Buskerud mulighet til å spille på Fengselet kulturstiftelsen i Hønefoss foran publikum og et fagpanel med lang erfaring og kompetanse fra musikkbransjen. Hver artist spiller 15 minutter og får etter endt opptreden direkte tilbakemelding backstage på musikalsk utrykk, profil og utviklingspotensiale.Er du singer/songwriter eller kanskje viseartist, eller kjenner du noen som fortjener å være blant de fire på scenen 6. november? Søknadsfrist er 16. oktober 2019!

Søknadsskjema: https://form.jotformeu.com/92662248729367

Artistene sender også inn materiale på forhånd som blir gjennomgått av fagpanelet og tatt med i vurderingen på lik linje som selve fremføringen.Konserten har gratis inngang, og glimrende sjanse for å høre «up and coming» artister på vei mot en lovende karriere.

Om fagpanelet:
SANDRO PENZO har over 20 års erfaring både som promotør og manager. Penzo har jobbet tett med flere store artister i Norge, blant annet Bertine Zetlitz, Vamp, Unni Wilhelmsen og Ephemera. Sandro har stor kunnskap om hvordan man kan komme seg opp og frem som fersk artist i bransjen, og hvilke fallgruver som finnes der.

SILJE HOLMEN er bookingansvarlig på Uhørt i Oslo, og har spesialisert seg på å finne up-&-coming artister, aller helst norske. Hun har studert kulturprosjektledelse på Høyskolen i Lillehammer og Music Management på Høyskolen i Innlandet. De siste 15 årene har hun jobbet både som manager, med booking og jobbet for en rekke festivaler og andre kulturarrangementer.

MARIA SOLHEIM har turnert i inn- og utland de siste 18 årene, og gitt ut seks soloalbum og en barneplate. Hun har fått flere spellemannsnominasjoner og har samarbeidet med en rekke artister gjennom karrieren. Ved siden av artistvirksomheten jobber Maria også som bransjerådgiver i Østafjelske kompetansesenter for musikk (ØKS).

Søknadsskjema: https://form.jotformeu.com/92662248729367

Konserten er støttet av Frifond