Nyheter  Onsdag 25. september 2019

Band søkes!

Band i Buskerud! Vi søker tre band til å opptre på Union Scene!

Drammen illustrasjon applause audience band 167636

Band i Buskerud! Østafjelske kompetansesenter for musikk (ØKS) og Buskerud musikkråd søker tre band som vil opptre på en minikonsert på Drammens storstue Union Scene den 29. oktober 2019, foran et ekstatisk publikum og et fagpanel bestående av bookingansvarlig Jon Eivind Meland, promoveteran Sandro Penzo og artist Maria Solheim. Dere vil få høyt kvalifiserte tilbakemeldinger på musikalsk uttrykk, låtmateriale, tekster, profil og utviklingspotensiale - og forhåpentligvis gode tips på hvordan dere kan utvikle dere videre, både musikalsk og bransjemessig. Høres dette spennende ut? Søknadsfrist er 8 oktober 2019.

SØK HER!

Hver artist spiller cirka 15 minutter. Artistene sender også inn materiale på forhånd som blir gjennomgått av fagpanelet og tatt med i vurderingen på lik linje som selve fremføringen.

OM FAGPANELET:

Sandro Penzo
har over 20 års erfaring både som promotør og manager. Penzo har jobbet tett med flere store artister i Norge, blant annet Bertine Zetlitz, Vamp, Unni Wilhelmsen og Ephemera. Sandro har stor kunnskap om hvordan man kan komme seg opp og frem som fersk artist i bransjen, og hvilke fallgruver som finnes der.

John Eivind Meland har over 25 års erfaring fra bookingbransjen. Han startet artistbyrået Mentometer i 2002, og har jobbet tett med storheter som Hellbillies, Turboneger, Bjørn Eidsvåg, BigBang og Susanne Sundfør. Nå jobber han som bookingansvarlig på Union Scene og har ansvar for å fylle huset med fete konserter.

Maria Solheim har turnert i inn- og utland de siste 18 årene, og gitt ut seks soloalbum og en barneplate. Hun har fått flere spellemannsnominasjoner og har samarbeidet med en rekke artister gjennom karrieren. Ved siden av artistvirksomheten jobber Maria også som bransjerådgiver i Østafjelske kompetansesenter for musikk (ØKS).

SØK HER!