Nyheter  Mandag 17. februar 2020

Bli med i Buskerud ungdomsjazzorkester

Vi inviterer ungdom i alderen 15 til 20 år til å bli med i Buskerud ungdomsjazzorkester .

Buvus 2017 Avlang Foto Steffen Granly 1024X523

Har du lyst til å spille storbandmusikk, lære mer om jazz, improvisasjon og komponering, og i tillegg møte mange andre musikkinteresserte? Da er dette noe for deg!

BUJO har fire til fem øvingssamlinger i løpet av året, fortrinnsvis i helger og på fridager. Det vil også bli avholdt konserter vår, sommer og høst.

Musikalsk leder i 2020 er Magnus Aannestad Oseth. Magnus er trompetist med mastergrad i utøvende jazztrompet fra Rytmisk Musikkkonservatorium i København.
Han har blant annet representert NRK Jazz i Euroradio Jazz Orchestra og medvirket på tre turnéer med JM Jazz World Orchestra under ledelse av Erlend Skomsvoll og Luis Bonilla (US) i tillegg til å være fast medlem i Kathrine Windfeld Big Band.

Tubaist Steffen Granly er hjelpeinstruktør og administrator. Steffen har studert jazz på Griegakademiet i Bergen og ved Kungliga Musikhögskolan i Stockholm. Han er nå frilans musiker på heltid med blant andre bandene Chili Vanilla og Braskiri. Granly har også lang erfaring fra å organisere sommerkurs for Norges musikkorpsforbund

Planlagt aktivitet i 2020:

  • 7-8. mars – øvingshelg, Drammen
  • 18-19. april – øvingshelg, Drammen
  • 8. – 9. mai – øving og KONSERT sammen med IJO ung @ Anjazz, Hamar
  • juni – øving, Drammen
  • 2. – 4. juli – øvingshelg Drammen
  • 4. juli – KONSERT @ Kongsberg jazzfestival

Flere konserter er under planlegging.

Vil du være med? Her finner du påmeldingsskjema

Her finner du BUJO hos Østnorsk jazzsenter
Buskerud ungdomsjazzorkester er støttet av Buskerud fylkeskommune, Frifond, Musikkens studieforbund, Sparebankstiftelsen DNB, Komp/Norsk musikkråd og Norsk jazzforum.