Nyheter  Tirsdag 22. oktober 2019

Feedback-konsert for artister i Hønefoss

Velkommen til singer/songwriter-kveld på Kulturstiftelsen Fengslet!

Facebook eventbilde Honefoss 2

Buskerud musikkråd og Østafjelske Kompetansesenter for musikk - ØKS gir fire soloartister fra Buskerud mulighet til å spille på Kulturstiftelsen Fengselet i Hønefoss foran publikum og et fagpanel med lang erfaring og kompetanse fra musikkbransjen. Hver artist spiller 15 minutter og får etter endt opptreden direkte tilbakemelding backstage på musikalsk utrykk, profil og utviklingspotensiale.

Konserten har gratis inngang, og glimrende sjanse for å høre «up and coming» artister på vei mot en lovende karriere.

OM ARTISTENE:
Nikoline Roarsdatter Christensen fra Hønefoss har gjennom artistnavnet AYKO sluppet debutsingel "Dream Fighter". Hun har bl.a. spilt på OverOslo og Kongsberg Jazzfestival, og musikken hun lager er i genren episk, elektronisk, drømmepop inspirert av artister som Billie Eillish, Bon Iver og Aurora.

Audun Haukvik fra Kongsberg skriver og fremfører sterke låter rett fra hjertet. Dynamisk, spontant og med en røst fullt med melankoli, blues og levd liv, med fokus på det sterke og nære.

Susanne Youngblom fra Svelvik har tidligere hatt roller i musikaler, operaer og har holdt konserter. Hun startet å skrive låter for noen år tilbake. Stilen er pop, og temaene er knyttet til kjærligheten og livet, samt mer alvorlige temaer som utfrysning og ensomhet.

Oddvar Myro fra Ål gir deg et møte mellom soul, blues, folk og litt pop i trygg "tramp i foten, tromme på låret og nikke forsiktig med hovudet"-groove med hverdaglige og tankevekkende tekster på Hallingmål. Ei salig blanding av det meste som kan være både godt og litt sårt.

Konserten er støttet av Frifond