Nyheter  Torsdag 26. mars 2020

Låtskriverkurs med Lars Bremnes

Er du låtskriver og holder til i «gamle Buskerud»?
Da har du mulighet til å bli med på online låtskriverkurs med Lars Bremnes.

Image001

Om kurset:
Dette er et kurs for deg som ønsker å lage sanger og arbeide med både tekst og musikk. På kurset jobber vi på norsk, men det gjør ikke noe om du bare har skrevet på engelsk tidligere.

Lars vil snakke om:
- Få nye idéer til tekst
- Få nye idéer til musikk
-
Ta vare på idéer
-
Gjøre ferdig idéer du har begynt på
-
Skrive om når du står fast
- Bli klar over hva en kan best selv, og søke hjelp hos andre som kan noe annet
-
Hva kan vi stjele fra andre sanger?

I etterkant av kurset vil deltagerne få en én til én økt med Lars hvor de kan presentere noe de har skrevet og få tilbakemelding på. Deltagerne må være istand til å presentere en sang eller idé med sang og gitar, eller sang og tangenter. Vi forventer ikke noe profesjonelt og ferdiggjort, men det er ikke tid til nybegynner gitarkurs på dette kurset. Om du ikke spiller noe instrument går det også fint å bare synge. For de som primært er interessert i tekst, er det nok at du kan lese din egen tekst for andre. Vi starter alltid ut med å lage en sang i felleskap basert på deltagernes idéer under Lars ledelse.

Om kursholderen:
Lars Bremnes er artist, komponist og tekstforfatter fra Svolvær. Han har gitt ut åtte album som soloartist og to i samarbeid med sine søsken Kari og Ola. Flere av Lars sanger er blitt folkeeie som for eksempel kjærlighetssangen «Å kunne æ skrive». Han har også bidratt med viktige låter for sin søster Kari som «Berg og båre» og «Det e min sønn». Lars har fått spellemannspris i 2002 og 2006, samt Prøysenprisen i 2009. I mars kom hans nye album « Spelle for de gale». Ved siden av karrieren som frilans visesanger og låtskriver, har Lars mange års erfaring med å holde låtskriverkurs både for ungdom og voksne.

Dato: mandag 6. april 2020
Tid: 1200 – 1600 inkludert pause
Kursavgift: 250 kr
Kurset vil bli holdt online via Zoom. Dag for én til én økt med Lars blir avtalt i løpet av kurset.
Påmeldingsfrist: 2. april kl 1200

Da det er begrenset med plasser på dette kurset og vi vil prøve å samle en gruppe deltagere med omtrentlig likt nivå, ber vi de som er interessert fylle ut dette skjemaet. Dere får tilbakemelding etter påmeldingsfristen 2. april om dere har fått plass på kurset.

Fyll ut skjema her

Kurset blir arrangert av Buskerud Musikkråd og Østafjelske kompetansesenter for musikk
Kurset er støttet av KOMP