Nyheter  Torsdag 25. mars 2021

Låtskriverworkshop med Darling West på Ål

Er du låtskriver? Føler du for å lære mer og utvikle deg videre?

Darlingwest uten logo

Buskerud musikkråd og Østafjelske kompetansesenter for musikk er stolte av å presentere Darling West (Mari og Tor-Egil Kreken) som kursholdere 2. og 3. juni 2021 på Ål kulturhus.

Darling West er bandet som varmer og forfører med sin skandinaviske touch på Americana-sjangeren. Siden slippet av det Spellemann-vinnende albumet «Vinyl and a Heartache» har de vært så mye i USA at man lett kan kalle det deres andre hjemland. Deres nordiske vri på amerikansk låt-tradisjon har på deres fjerde album, «We`ll Never Know Unless We Try», tatt enda en ny sving, nå innom vestkystpopens solfylte landskap. Albumet ble også Spellemann-nominert samt høstet strålende kritikker og begeistret publikum.


Låtskriverkurset vil gå over to kvelder og vil ta for seg enkle og effektive verktøy og metoder man kan bruke for å videreutvikle eget låtmateriale. Målet med kurset er å inspirere, utvikle nye ideer og utveksle erfaringer. Det vil jobbes både individuelt og i grupper. Deltagerne må være i stand til å presentere en sang eller idé på kurset, vi forventer ikke noe profesjonelt og ferdiggjort. Kurset er ikke for nybegynnere, men for de som har prøvd seg litt på å skrive sanger på egenhånd eller i bandsammenheng.

Dato: onsdag 2. og torsdag 3. juni 2021
Tid: kl 1730 – 2100 inkludert pause begge dager
Sted:
Ål kulturhus, Myren 40, 3570 Ål

Kursavgift:
200 kr (plass innvilges etter søknad om deltakelse)

Påmeldingsfrist:
1. mai 2021


Da det er begrenset med plasser på dette kurset og vi vil prøve å samle en gruppe deltagere med omtrentlig likt nivå, ber vi de som er interessert fylle ut skjemaet under. Dere får tilbakemelding etter påmeldingsfristen 1. mai om dere har fått plass på kurset.

Kurset blir arrangert av Buskerud Musikkråd og Østafjelske kompetansesenter for musikk

Kurset er støttet av KOMP

Søk plass på låtskriverworkshop her