Nyheter  Torsdag 18. november 2021

Låtskriverworkshop med Ezzari

Bli med på eksklusiv låtskriverworkshop med supertalentet Ezzari 7. desember 2021 i Drammen! Lær hans beste tips og triks, og få tilbakemelding på ting du jobber med. Workshopen har kun 15 plasser, så søk nå for å få plass!

Ezzari

Med franske rytmer har Ezzari fått folk til å synge med på låter som «Casablanca» og «Dør for deg», samtidig som hans lyriske talent har fått skinne på rap-låter som «Ikke ring meg». Han har mange baller i luften, og har gjort seg kjent både gjennom musikken sin, og som host for podcasten og radioprogrammet Andregenerasjonen. Han har samarbeidet med navn som Don Martin, Hkeem, Jonas Benyoub og Tommy Tee. Han har de siste årene spilt konserter landet rundt, med stopp på store festivaler som Stavern, Slottsfjell og Havna, i tillegg til turné med VG-lista. Ezzari har høstet skryt for å lage rap fra hjertet, og er symbolet på en ny generasjon artister som lager låter med budskap. I 2020 ga Ezzari ut kortfilmen «Elsk/hat-forhold til Søndre», som kom samm en med en tre-låts EP. Prosjektet var et ektefølt blikk på oppveksten i Oslo Sør, og ble senere premiert med tittelen «Årets verk» under Musikkforleggerprisen.

Sjekk ut Ezzari på Spotify

Dato: Tirsdag 7. desember
Klokken: 17.30-21.00
Sted: Ungdomskulturhuset G60 i Drammen (Union Scene/Grønland 60)
Gratis kurs
Søknadsfrist 29. november! Alle får svar innen 1. desember på om de har fått plass eller ikke.

Workshopen arrangeres av Østafjelske kompetansesenter for musikk, Buskerud Musikkråd og Ungdomskulturhuset G60. Workshopen arrangeres takket være støtte av NOPA.

SØK NÅ