Nyheter  Mandag 5. juli 2021

Ledig 60% stilling UKM

Spennende 60% stilling for ung person i kultur- og ungdomsfeltet

UKM

Arbeidsgiver: Buskerud musikkråd
Stillingstittel:
Koordinator/ produsent for UKM (Ung Kultur Møtes) i Buskerudregionen
Frist:
20.07.2021
Ansettelsesform:
Engasjement

I forbindelse med at en av våre ansatte nå endrer jobbsituasjon, så søker vi etter den rette personen til å ta over dette spennende arbeidet, foreløpig i form av et 2-årig engasjement i 60% stilling, med mulighet for fast stilling. Stillingen vil være en del av et team som jobber for UKM i hele Viken fylke, og er også med i nasjonale satsninger og prosjekt. Vi søker en ung person, fortrinnsvis mellom 22-30 år, men det er mulig å strekke dette noe i begge retninger om det er akkurat DEG vi søker. Du bør helst være bosatt i Buskerudregionen, både i forhold til kjennskap til området, reisevirksomhet og basekontor i Drammen. Målgruppen du vil jobbe for er ungdom mellom 12-20 år.

Arbeidsoppgavene vil være varierte, men ha fokus på å legge til rette for regionale møteplasser og større arrangement. En viktig del av stillingen er å være rådgiver og støttespiller for de lokale kommunekontaktene i UKM-arbeidet. Planlegging på regionalt nivå, med større og mindre prosjekter er en sentral del av arbeidet. Sjangrene du vil jobbe med innenfor UKM er alt fra litteratur, musikk, kunst, dans, esport, teater, media, film og mye mer. Du må ha kjennskap til kulturfeltet, men minst like viktig er det at du kjenner pulsen til ungdomskulturen og har engasjement og kompetanse til å jobbe både for og med ungdom. Ungdomsmedvirkning i alle prosesser er et viktig grunnlag og premiss for UKM. Vi søker en med erfaring fra å lede større prosesser og koordinere flere aktører. Det er en fordel om du har erfaring fra arrangementsproduksjon. Kunnskap og kjennskap til UKM-nettverket vil være et stort pluss.

Det geografiske området stillingen følger opp er fra Hemsedal i nord til Drammensområdet og Kongsberg i sør, i tillegg til samarbeidsprosjekter i hele Viken. Det er varierende UKM-aktivitet i de ulike kommunene, og det å være en samarbeidspartner for å legge til rette for lokal aktivitet er en prioritet. Det vil kunne være en del fleksibilitet i stillingen, og noen perioder er mer intensive enn andre. En del reisevirksomhet og helg/kveldsarbeid må påregnes, men dette kan til en viss grad styres selv. Du vil være en del av et team og ha supre kollegaer med på laget.

Arbeidsoppgaver

 • Planlegge og gjennomføre små og store arrangementer som fylkesfestivalen og ulike samlinger
 • Lede arbeidet med en ressursgruppe bestående av ungdommer
 • Koordinere felles aktiviteter og prosjekter i UKM Viken med fokus på Buskerudregionen

Egenskaper:

 • Initiativrik
 • Strukturert
 • Samarbeidsvillig
 • Selvstendig
 • Glad i å jobbe i team
 • Kreativ
 • Bred kjennskap til kulturfeltet og ungdomskultur
 • Kjennskap til UKM-arbeid er en stor fordel

Lønn etter avtale
Kontorplass i Drammen på Papirbredden
For spørsmål kontakt Elisabeth Bjørke Knudsen på epost eller tlf. 92297525

Om arbeidsgiveren

Buskerud musikkråd har ansvar for oppfølging, koordinering og regional planlegging og gjennomføring av UKM i Buskerudregionen i Viken fylke.

Søk her