Påmeldingsskjema Bandmønstringen 2019

Bandmønstringen 2019 arrangeres på Union Scene i Drammen den 10. november. Meld deg på her!

Fyll ut skjemaet under for å melde deg på. Oppgi nøyaktig antall og navn på deltakere og ledere da denne informasjonen brukes til både programhefte og matbestilling.

Sterkt subsidiert mønstringsavgift er kr 50,- pr forhåndspåmeldte deltaker og instruktørpå scenen. Disse får lunsjbillett og program, og deltakerne får i tillegg diplom. Faktura sendes ut i etterkant av Bandmønstringen.

Ledsagere som ikke skal på scenen slipper gratis inn, men får ikke lunsjbillett.

Lørdag 9. november har vi også et seminar om tilrettelagt musikkundervisning på Union Scene. Program og påmeldingsskjema finner du på denne siden.

Meld deg på Bandmønstringen her

Påmeldingsfrist er fredag 11. oktober 2019.

Skriv navnet til gruppens kontaktperson

E-postadresse til kontaktperson

Telefonnummer til kontaktperson

Oppgi navn, adresse og eventuell avdeling/referanse

Oppgi nøyaktig antall unike deltakere og ledere. Dette tallet brukes til bestilling av mat.

Skriv en oversikt til arrangøren over hva slags utstyr dere har behov for.

Opplysningene er til programmet

Skriv inn opplysninger om eventuelle allergier. Dersom du ikke har oversikt over dette nå kan du ettersende informasjonen til Buskerud musikkråd innen 18. oktober.

Totalt antall ledsagere for hele gruppen.

Har dere for eksempel gjort noe gøy i løpet av det siste året som du vil at konferansieren skal ta med i introduksjonen? Skriv det her.

Behandling av personopplysninger

Buskerud musikkråd tar vare på navn, e-postadresser, postadresser og telefonnummer oppgitt i dette skjemaet for å kunne ha kommunikasjon med kontaktpersonen(e) i forbindelse med årets Bandmønstring og framtidige Bandmønstringer. Vi gir ikke fra oss disse opplysningene til andre organisasjoner eller enkeltpersoner. Dersom kontaktpersonen(e) ønsker sin informasjon slettet i Buskerud musikkråds registre må vedkommende gi oss beskjed om dette. Navn på instruktører og deltakere vil bli trykket i årets programhefte.