Steg 1: Søk voksenopplæringsmidler

Første gang du vil søke om voksenopplæringsmidler, fyller du ut dette skjemaet. Neste semester er det enkelt å opprette kurs i KursAdmin.

Begynn med å logge deg inn på siden din i KursAdmin. For innlogging, trykk her. Videre instruks finner du her, og på denne siden under punkt 1: Send til godkjenning (søke). Regelverket sier at kurs skal være opprettet og godkjent før øvingen starter, men vi er fleksible. Vi anbefaler at du bruker Firefox eller Chrome til dette programmet - andre nettlesere virker ikke godt nok.

1: Send til godkjenning (søke)

Etter at du har opprettet kurset må du trykke på knappen "Send til godkjenning" - det er dette som er den formelle søknaden. Når kurset er godkjent herfra vil det stå med status "Planlagt" oppe til høyre. Når øvingen starter, må kurset åpnes (se under). "Send til godkjenning"- knappen bruker man altså ikke til å sende rapport når man er ferdig, selv om man skulle tro det - det er en helt egen knapp for dette. (Den heter Avslutt-kurs, og du kan lese mer om denne her).

2: Åpne kurset

Når kurset/øvingene er kommet i gang må en selv ÅPNE det manuelt: Trykk på "Rediger"-knappen, og endre feltet Status fra "Planlagt" til "Åpnet". Dersom du ikke gjør dette, får du aldri opp knappen som heter "Avslutt kurs", og den trenger du for å ferdigrapportere kurset når semesteret er slutt.

3: Repertoar

Repertoar må lastes opp som en egen fil (word-dokument/PDF e.l.). Vi har laget en mal du kan fylle ut.

  • Først skriver du låter, sangtitler eller melodier i et dokument og lagrer dette på din egen maskin, eller benytter malen her.
  • Trykk deretter på REDIGER-knappen i kurset i KursAdmin. I "Kursfakta" finner du et grønt plusstegn nede til venstre der det står Last opp fil - Ny fil. Trykk på plusstegnet.
  • I dialogboksen som kommer opp trykker du velg fil, og så leter du gjennom maskinen din til du finner dokumentet du nettopp laget, og legger til dette.

Hvis det grønne symbolet ikke virker, er det fordi du er i feil nettleser; Vi anbefaler at du benytter Mozilla Firefox eller Google Chrome for at KursAdmin skal virke optimalt.