Steg 4: Legg til repertoar

Repertoaret skal helst legges inn når du oppretter kurset. Hvis du har glemt det, må du legge det til så snart som mulig - senest før du avslutter kurset - siden repertoarliste er et krav for å få dette tilskuddet.

  1. Først skriver du låter, sangtitler eller melodier i et dokument og lagrer dette på din egen maskin. Du kan også bruke vår mal.
  2. Trykk deretter på REDIGER-knappen i kurset ditt i KursAdmin. Under Kursfakta finner du et grønt symbol (+) nede til venstre der det står Last opp fil - Ny fil. Trykk på plussymbolet.
  3. I dialogboksen som kommer opp trykker du Velg fil, og så leter du gjennom maskinen din til du finner dokumentet du nettopp laget, og legger til dette.

    Hvis ikke det grønne symbolet virker er det fordi du er i feil nettleser; du må være i Mozilla Firefox eller i Google Chrome for at dette programmet skal fungere til alle funksjoner. Opplever du fortsatt problemer med dette, kan du også legge repertoaret inn som fritekst i et notat under fanen som heter Filer og Notater - her er det viktig å lagre.