Nyheter  Onsdag 3. mai 2023

Bli med på pedalworkshop med Bråk 28.mai!

Brak

I tillegg til å bygge musikkutstyr arrangerer BRÅK workshops der deltagerne bygger sin egen pedal, nesten helt fra bunn. BRÅK beskriver kurset som «elektronikk for musikere», og det består i hovedsak av tre deler:

- En enkel innføring i elektronikk.
- Et enkelt loddekurs.
- En praktisk del der man bygger sin egen pedal.

Det er derfor ikke nødvendig med spesielt mye forhåndskunnskap, og man kommer langt med interesse for lyd og god engasjement. BRÅK stiller med alt nødvendig utstyr. og pedalen for denne runden med workshops er en overdrive/distortion. Denne kan tilpasses og "moddes" til å passe godt til både gitar og bass, til metall og jazz. Workshop'en blir en del av et heldags-event på T2, der det i løpet av kvelden vil bli både demo'er, foredrag og en jam. Arrangementet er et samarbeid mellom BRÅK, KOMP, Musikkrådet Møre&Romsdal, BandOrg og T2. Etter workshop'en vil det bli gratis inngang for alle interesserte, og åpen scene. Mer informasjon om dette finner du på T2 sine eventsider!

Om BRÅK: BRÅK ble startet i 2019 av Torje Aambø og er et lite og høylytt firma som i all hovedsak bygger effektpedaler for gitar og bass. Det hele startet med jakten på «den perfekte fuzz-pedalen) og siden har det utviklet seg til å bli hele fem ulike pedaler som nå har funnet seg til rette i flere av landets fineste musikkbutikker, og blant noen av landets (og verdens) største artister. Blant artistene som har funnet veien til BRÅK har vi blant annet Jarle Bernhoft, Adam Douglas, Skjalg Mikael Raaen (Åge Alexandersen), Lars Lillo Stenberg og Lars Lundevall (DeLillos), Brett Nash og Kevin Huseby (Band of Horses), Joe Bonamassa og Jonathan Wilson (Roger Waters) +++.

Om KOMP: Støtteordning for kurs, opplæringsprosjekter og andre kompetansehevende tiltak som forvaltes av Norsk musikkråd.

Om BandOrg: er en landsomfattende interesse- og kompetanseorganisasjon for folk som spiller i band. Med engasjement for norske bands interesser støtter vi med kunnskap og midler for å gjøre det enklere og bedre å spille i band i Norge. Vi jobber for morgendagens headlinere!

Program 28. mai:
Verkstedet varer fra 12:00 til 19:00.
Foredrag og demo 19:30 til 21:00
Og det hele avsluttes med jam/åpen scene fra 21:00 til 23:00

Både foredrag, demo og jam har fri inngang

Mer info og påmelding til workshop'en finner dere under her, også kommer det snaaaart et eget event for resten av kvelden!

https://tikkio.com/tickets/38573-brak-pa-t2-i-alesund