Nyheter  Torsdag 3. oktober 2019

Vi flytter til Møllergata 39

Etter 10 år i Schous-kvartalet flytter Norsk musikkråd og Musikkens studieforbund til Møllergata 39.

Møllergata 39

Møllergata 39 er et moderne kontorbygg på hjørnet av Møllergata og Hammersborg torg. Kontorbygget ligger sentralt i Oslo sentrum, like ved Youngstorget.

Kontorfellesskapet med flere av våre medlemsorganisasjoner og andre aktører på kulturfeltet har røtter tilbake til 80-tallet. Da vi nå bestemte oss for å flytte har en rekke alternativer blitt vurdert, men valget endte opp med OBOS eiendom hvor vi har signert en 10-årig avtale.

I Møllergata 39 vil omlag 50 personer dele kontor. Følgende organisasjoner er med: Norsk musikkråd, Musikkens studieforbund, De Unges Orkesterforbund, FolkOrg, Klassisk, Krafttak for sang, Norske Symfoni-Orkestres Landsforbund, Norsk Bluesunion, Norsk sangerforbund, Norske Trekkspilleres Landsforbund, Oslo musikkråd, Stiftelsen BluesNews og Ung i kor. I tillegg er vi i dialog med ytterligere 2 av våre medlemsorganisasjoner for mulig medflytting.

I perioden oktober-april/mai blir vi å finne i 4 etasje, før vi flytter opp til 7. etasje når lokalene er ferdig tilpasset. Inngangspartiet vil også bli oppgradert i vinter med noe byggeaktivitet i tilknytning til det.

På grunn av flyttingen vil det ta litt ekstra tid før vi kan respondere på epost og telefoner i uke 42.

Fra 15. oktober er vår nye post- og besøksadresse: Møllergata 39, 0179 Oslo.