Nyheter  Tirsdag 22. september 2020

Stor kreativitet og oppfinnsomhet i lokale lag!

Det er stor oppfinnsomhet i mange lokale lag og foreninger rundt i Norge. Føringer for hvordan vi nå skal være sammen har ført til kreative løsninger, nye idéer og utforsking av mulighetsrommet for hva en kan gjøre. I Moss finner vi et hornorkester som for litt siden kom opp med ideen om å lodde ut en hagekonsert!

118703692 3392279540829847 4420140094578540068 o

Krapfoss Hornorkester solgte lodd à kr. 100,- per stykk. Premien var en konsert i egen hage! Vinneren kunne alternativt velge å få konserten avholdt i en annen hage, om vedkommedes egen hage var for liten. Utlodningen ble svært populær, og det ble raskt solgt 300 lodd!

Hagekonserten ble gjennomført til stor jubel og glede, for både tilhørere og utøvere. Utlodningen var et pluss for korpsets økonomi. I tillegg var det motiverende for medlemmene å ha mål å jobbe mot. Samtidig viste det seg at folk fant det fristende å kjøpe lodd når premien var en trygg, musikalsk og sosial opplevelse!

Dersom du har innloggingsinformasjon hos Amedia kan du lese det som ble skrevet i lokalavisen om hagekonserten:

Her finner du en lenke til arkivbilder av musikkorps fra mosseregionen på 80- og 90-tallet!

FHI har godkjent Norsk musikkråds smittevernveileder for musikkøvelser. Veilederen skal sikre at det er trygt å øve sammen. Østfold musikkråd vil gjerne vite om kreative løsninger og aktiviteter som kan gjennomføres samtidig som retningslinjene i veilederen ivaretas. Det er garantert oppstått mange nye og spennende ideer som vi kan løfte fram og dele med hverandre!

Send en e-post til ostfold@musikk.no dersom du har kreative ideer og innspill til aktiviteter som har blitt gjennomført i fylket - eller andre steder den siste tiden. Kanskje har dere gjort noe også andre kan finne glede i å gjennomføre?